Още една тъжна новина...
Модератор: Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
дееееба и шибаните голфисти
мамка ви на вси4ки тапаци
добре 4е ти си добре грешка

добре 4е ти си добре грешка

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
///vlado написа:... А и само не разбрах от тая цялата патаклама кой е виновния
Виновен е шофьорът на VW-то. При движение срещу мен и ляв завой трябва да ми осигури предимство, при положение, че аз се движа направо. Той не ме е видял, най-вероятно, което не го оправдава. Аз съм на зелено, направо и съм след знак, осигуряващ ми предимство...

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Ами отървах се само с драскотини и натъртвания.
На дясната ръка имам от бега разни синки, както и по тялото от колана. Май минах метър...
На дясната ръка имам от бега разни синки, както и по тялото от колана. Май минах метър...

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Леле кофти история ама хората да са живи и здрави защото ламарини се купуват ама живот не уви гледай напред колега все пак живота ти продължава.

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Важното е, че ти си добре, иначе наистина жалко за колицата.. Тоя голфаджията верно си е за много тупане, никога не знаеш какво може да очакваш от такива..

Все пак пожелавам ти следващата да е още по-хубава и разбира се да не напускаш Туринг клуба!

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
жалко за хубавата кола но щом ти си здрав всичко е ок! успех с новата (потърси 328, дори с акциза от германия идват на добри пари)
колкото до всички които псувате другия шофьор - да виновен е, тъпо не е спазил предимство, сигурно е някой калъф, но е смешно да го псувате на голфаджия - замислете се само колко от катастрофите са причинени от бмв-та
колкото до всички които псувате другия шофьор - да виновен е, тъпо не е спазил предимство, сигурно е някой калъф, но е смешно да го псувате на голфаджия - замислете се само колко от катастрофите са причинени от бмв-та

err0r написа:///vlado написа:... А и само не разбрах от тая цялата патаклама кой е виновния
Виновен е шофьорът на VW-то. При движение срещу мен и ляв завой трябва да ми осигури предимство, при положение, че аз се движа направо. Той не ме е видял, най-вероятно, което не го оправдава. Аз съм на зелено, направо и съм след знак, осигуряващ ми предимство...
Само за статистиката, с колко караше?
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Грешка.... казах ти да си купиш картинг.. баничарките не са за тебе..
не мога да разбера що се мучиш..
Важното е че си читав, и ще продължаваш да ни досаждаш.. кето от една страна е радостно
Аре цунем те

не мога да разбера що се мучиш..
Важното е че си читав, и ще продължаваш да ни досаждаш.. кето от една страна е радостно

Аре цунем те

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
oxam е прав , налазвай някой Е36 328 туринг ,знаеш колко хора от форума занимаващи се с внос на автомобили ще ти я докарат
Пожелавам ти да е с Мков пакет, черна ,"ударена" в земята , на 17 цола минимум ,индивидуалка АМИН
Ако е Е30 пак Туринг да гласиш ,няма само Дилян да се замята с комбито
Сигурно се усмихваш вече
Георги Пенчев

Пожелавам ти да е с Мков пакет, черна ,"ударена" в земята , на 17 цола минимум ,индивидуалка АМИН

Сигурно се усмихваш вече

Георги Пенчев