Сериозно за футболния турнир
Модератор: Общи модератори
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
krika написа:Army of One не се газирай вие с 3:0 служебно най-малко щяхте да се измъкнете така че пак сте на далавера![]()
Ти пак ли коментираш бееее... 1.30ч не ти ли стигна..

- Army Of One
- Потребител
-
krika написа:Army of One не се газирай вие с 3:0 служебно най-малко щяхте да се измъкнете така че пак сте на далавера![]()

Тъкмо щяхме да бъдем и в титулярен състав. Тъкмо бяхме свикнали с вашите ритници и блъскане в оградата. Да не забравяме и дърпането на фланелките.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
И са кво няма ли да дойдете последно
Ами ако обещаем без ритници и дърпане на фанелките примерно
само блъскането в мрежата да продължи ще дойдете ли 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Army Of One написа:krika написа:Army of One не се газирай вие с 3:0 служебно най-малко щяхте да се измъкнете така че пак сте на далавера![]()
![]()
![]()
Тъкмо щяхме да бъдем и в титулярен състав. Тъкмо бяхме свикнали с вашите ритници и блъскане в оградата. Да не забравяме и дърпането на фланелките.Айде живи здрави и връткайте БМВтата
eeee балерини бе...

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Army Of One написа:Тъкмо щяхме да бъдем и в титулярен състав. Тъкмо бяхме свикнали с вашите ритници и блъскане в оградата. Да не забравяме и дърпането на фланелките.Айде живи здрави и връткайте БМВтата
Аз не помня някой от ваще хора да беше спънат на земята пък ние три пъти опитахме вкуса на згурията така че

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- LeX
- Капетано
-
Shtukata написа:Ако футбола ти се струва груба игра опитай Балета - там няма да ти дърпат фанелката![]()
не бе аз му предлагам да дойде с нас някой път в залата

Последна промяна LeX на 05 Ное 2005, 13:21, променена общо 2 пъти

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Kазах го и на мача казвам го и сега.. футбола не е натискане на "S","D","E" и т.н... играе се от истински хора в реални условия.., не пред монитора.. 

- niki fire
- младши ентусиаст
-

аре ситга бе ебати тъпото служебна победа така не е интересно ,тъкмо мислех да си оправиме головата разлика 15:2 ама .............

- Army Of One
- Потребител
-
Ще можем да направим мача, ако ни позволите да пуснем в игра трима от нашите, които не са картотекирани, но ще бъдат по време на трансферния период. Иначе няма как да се съберем.
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Army Of One написа:Ще можем да направим мача, ако ни позволите да пуснем в игра трима от нашите, които не са картотекирани, но ще бъдат по време на трансферния период. Иначе няма как да се съберем.
То това с пускането не зависи от нас.
- Army Of One
- Потребител
-
Всъщност зависи. Ако представителят ви каже на организаторите, че е съгласен - ще може, и ще играем мача. 

- LeX
- Капетано
-
Army Of One написа:Всъщност зависи. Ако представителят ви каже на организаторите, че е съгласен - ще може, и ще играем мача.
Аз съм представителя. Приятно ми е! За такъв трансферен педиод аз не съм чувал, досега съм добавил трима играчи в отбора и ще мога да добавя още двама мисля че помниш че на срещата гласувахме да могат 5-ма играчи общо да се добавят в отбора. Просто намери един от двамата организатори в ICQ даи му данните на играчите които искаш да добавиш те утре ще проверят личните карти преди мача и си готов. Аз досега така съм правил

- Army Of One
- Потребител
-
Ами супер, надявам се да успея да събера отбор за утре. Ако не - ще ви пиша задължително. Но мисля, че ще се справя. Поне ще играем футбол 

- LeX
- Капетано
-
Army Of One написа:Ами супер, надявам се да успея да събера отбор за утре. Ако не - ще ви пиша задължително. Но мисля, че ще се справя. Поне ще играем футбол
Така ви искаме