Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Re: Имотният пазар
TNT написа:
Още малко за Малинова долина...
Много кално ве, човек ама много... Понякога имам чувството, че някои колеги прекаляват с плюенето по някои софийски квартали, ама май наистина са прави..
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
По принцип тоя от клипа не е много умен.
Не защитавам квартала, честно казано ми е все тая, нямам и апартамент там и не бих имал.
Но реално това е чисто нов квартал, дори на клипа се забелязва,че сградите които имат разрешение за ползване имат и тротоари и асфалтирани улици, но има много блокове още без разрешение и в строеж, които имат и кални улици, нормално, нов квартал.
Лошото е,че тия от калните улици, калят и другите асфалтираните, ама това е до време.
Попринцип квартала ще спре да бъде кален, когато намалят строежите, а това с местата за паркиране няма да се оправи, освен ако не намалеят колите по някаъв начин.
Иначе аз много мразя такива хейтъри, виждат само хейт във всичко и нищо друго. За какво изобщо обикаляш като не те кефи? Кво се опитваш да постигнеш, не разбирам
Като си хейтър и не те кефи, кво правиш там? 
Не защитавам квартала, честно казано ми е все тая, нямам и апартамент там и не бих имал.
Но реално това е чисто нов квартал, дори на клипа се забелязва,че сградите които имат разрешение за ползване имат и тротоари и асфалтирани улици, но има много блокове още без разрешение и в строеж, които имат и кални улици, нормално, нов квартал.
Лошото е,че тия от калните улици, калят и другите асфалтираните, ама това е до време.
Попринцип квартала ще спре да бъде кален, когато намалят строежите, а това с местата за паркиране няма да се оправи, освен ако не намалеят колите по някаъв начин.
Иначе аз много мразя такива хейтъри, виждат само хейт във всичко и нищо друго. За какво изобщо обикаляш като не те кефи? Кво се опитваш да постигнеш, не разбирам
Като си хейтър и не те кефи, кво правиш там? 
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
DigitalExile написа:Но реално това е чисто нов квартал
Квартала го има от 30 години поне. Просто на скоро понеже свършиха другите места за строене, се сетиха че съществува.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Тези блокчета на по 3-4 етажа в Малинова долина най-вероятно са със септични ями и сигурно половината няма да си пуснат асансьорите в експлоатация.
От новостроящите се квартали-спални най-добре се получава в Манастирски Ливади-Изток. Парцелите са големи и не е блъсканица като на другите места. От друга страна, самите сгради също са големи, което не е добре.
От новостроящите се квартали-спални най-добре се получава в Манастирски Ливади-Изток. Парцелите са големи и не е блъсканица като на другите места. От друга страна, самите сгради също са големи, което не е добре.
I love the sound of V8 in the morning...
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Jorixa написа:DigitalExile написа:Но реално това е чисто нов квартал
Квартала го има от 30 години поне. Просто на скоро понеже свършиха другите места за строене, се сетиха че съществува.
Да, ако "полето" наричаш квартал, окей. 2 улици не са квартал
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
В някои по-нормални държави за да ти издадат резрешение за строеж трябва да има изградена цялата инфраструктура, а не обратното 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://www.youtube.com/watch?v=OFe_MGjQZMQvicho написа:айде на промотооооЕуфорията свърши: Пазарът на имоти у нас влиза в нова фазаЧаст от купувачите се отдръпват, възможен спад на цените в рамките на година–година и половина - Гергана Тенекеджиева, изпълнителен директор на АДРЕС Недвижими имоти, пред Economy.bg
https://www.economy.bg/realestate/view/ ... -nova-faza
![]()
![]()
Тоя мустакатия брокер допреди 1 година само напред и нагоре, ся вика миналия януари имаше х3 сделки и х3 запитвания
Един познат имам, бивша охрана , сега топ-брокер-мениджър-директор на агенция
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Тези специално, когато и да измрат от глад, все ще е късно! Паразити!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?