Имотният пазар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Re: Имотният пазар

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Яну 2026, 17:39

driver69 написа:
ildivvy написа:Това последното не го разбрах... Какво е имал предвид човека?

Според мен идеята е, че ако си инвестираш парите, които ще дадеш за апартамент, в дългата игра ще си напред.

Това беше от ясно по-ясно, обаче другото е крайно неясно, спрямо какво ще е напред...
Малко е когато аз си знам какво ми е, само аз си знам какво ми е, ама викам да не питам, че може пък само за мен да е неясно, но като пита и някой друг, явно не само аз не мога да прочета тоя ребус. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 01 Фев 2026, 8:29

Top Gun Maverick написа:
driver69 написа:
ildivvy написа:Това последното не го разбрах... Какво е имал предвид човека?

Според мен идеята е, че ако си инвестираш парите, които ще дадеш за апартамент, в дългата игра ще си напред.

Това беше от ясно по-ясно, обаче другото е крайно неясно, спрямо какво ще е напред...
Малко е когато аз си знам какво ми е, само аз си знам какво ми е, ама викам да не питам, че може пък само за мен да е неясно, но като пита и някой друг, явно не само аз не мога да прочета тоя ребус. :mhihi:

Спрямо вдигането на цените на имотите - явно какъвто и където и да е се визира.
Ако не съм разбрал правилно да каже колегата, но и аз споделям това мнение - жилищен имот по-скоро за живот само, не инвестиция.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 02 Фев 2026, 0:15

Всичко е точно! Продължаваме напред, защото сме българи :ok:

https://www.facebook.com/reel/856992176980081
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 02 Фев 2026, 10:41

zAcK написа:Всичко е точно! Продължаваме напред, защото сме българи :ok:

Ами проблема е в тези дето купуват, едно такова каре да остане непродадено и ще видиш резултата...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 02 Фев 2026, 13:39

И там ще дойде ред да има улици, няма страшно. Ще почакат няколко години.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 03 Фев 2026, 11:11

zAcK написа:Всичко е точно! Продължаваме напред, защото сме българи :ok:

Ха, ходил съм там, купих си един таван за Аудито от един човек. Даже и като е сухо изглежда зле и това в комбинация с нови строежи, които вървят в момента. Не им завиждам на хората, дано някой ден имат инфраструктура.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Фев 2026, 13:56

https://www.youtube.com/watch?v=E2DFDqJ7Bj0

Още малко за Малинова долина и проблемите. Чакат се дарения за строежи на улици :mhihi: Ще стартират дружения, ще блокират околовръстното :dunno: Моето мнение е, че тоя квартал и след 10 години няма да е добре уреден.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 06 Фев 2026, 14:11

И какво, току виж, някой им построй улици.
Ама всичко е изкупено на зелено, за инвестиция, тук/там за друго.
Няма такова племе, тъпо и нагло.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Фев 2026, 14:24

TNT написа:А как се казва училището в Малинова долина ? Че някои хора от над 15 години вече живеят в този квартал :dunno: И метрото от 10 години тръгва. До 5 още няма да има. До Студентски щеше да стига, когато бяхме ученици още. Сега вече евентуално за нашите деца ще е.

Нямам идея, училище се прави в Студентски над 35. Метрото и то се прави в момента. Не казвам, че е добре, но не е мъртвило там.

Нямам представа защо, тук първо се правят сградите и след това улиците, а не е обратното, но до няколко години, ще се появат и улици и малко от малко ще се поизмие калта.

До колкото ми обесняваха, когато ходих на срещи за онзи апартамент, който пусках тука - широкият булевард, който е от детската ще излиза някъде до Ринг мола :roll:

wiza predi.png

wiza sled.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от streetz » 06 Фев 2026, 14:37

Kroki написа:До колкото ми обясняваха, когато ходих на срещи за онзи апартамент, който пусках тука - широкият булевард, който е от детската ще излиза някъде до Ринг мола :roll:

Не, ще излиза на светофара със Симеоновско.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 06 Фев 2026, 15:09

Тя и Хемус е планирана, и тунела под Шипка, и този към Петрохан, и магистрала Рила. Магистралата през Кресненското трябваше да е готова 2004. Хората родени през 2004 имат шоф.книжка от няколко години :mhihi:

Както казах, едни колега в университета от 2009-2010 някъде живееше там. 16 години по-късно още се чака нещо да се построи. Я улица, я метро. Ако си на 30, ти остават статистически под 40 години живот. Ок ли си да чакаш 30% от оставащия живот, нещо да стане :dunno: И евентуално да си на 45, когато стане :dunno: С риск да стане като си на 55 :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 06 Фев 2026, 15:12

И в този ред на мисли, какво да прави? Той ли да я построи?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Фев 2026, 15:16

TNT написа:Тя и Хемус е планирана, и тунела под Шипка, и този към Петрохан, и магистрала Рила. Магистралата през Кресненското трябваше да е готова 2004. Хората родени през 2004 имат шоф.книжка от няколко години :mhihi:

Както казах, едни колега в университета от 2009-2010 някъде живееше там. 16 години по-късно още се чака нещо да се построи. Я улица, я метро. Ако си на 30, ти остават статистически под 40 години живот. Ок ли си да чакаш 30% от оставащия живот, нещо да стане :dunno: И евентуално да си на 45, когато стане :dunno: С риск да стане като си на 55 :dunno:

Аз не съм ок, но няма какво особено да направя, освен да гласувам и да изразявам позицията си дали + или -. :dunno:
Чакаме и булеварда, който е от Младост да продължи и да излиза на Горубляне и да стане алтернатива на околовръса, но това е - чакаме.

streetz написа:
Kroki написа:До колкото ми обясняваха, когато ходих на срещи за онзи апартамент, който пусках тука - широкият булевард, който е от детската ще излиза някъде до Ринг мола :roll:

Не, ще излиза на светофара със Симеоновско.

виж пак прикачените файлове, които пуснах.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от streetz » 06 Фев 2026, 15:25

Видях го и става дума за друга улица според мен - Атанас Шопов/Тодор Недков - тя излиза на ОМВ-то срещу Ринга. Улицата с детската градина е Живко Сталев.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 06 Фев 2026, 16:39

ildivvy написа:И в този ред на мисли, какво да прави? Той ли да я построи?

Аз доколкото разбирам нищо не е взел там - аз не бих и помислял за този квартал :dunno: В България е много рисково да взимаш нещо с идеята, че някой нещо е планирал някога си. А там само сградите са готови - всичко друго ще се чака :mhihi:

Вчера гледах, че една компания с няколко комплекса в Пловдив ще строи в София - ама все на места, където вече има някаква инфраструктура. Едното място ще е срещу цариградските комплекси в Дружба. Там има пътища, метро, училища, детски градини, както и планирани допълнителни екстри "за някога си". Такова "някога си" повече мога да го приема :dunno:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата