Черен петък ли е черния петък в България?
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Черен петък ли е черния петък в България?
Вкъщи имаме печка 'Горение' (фурна с електрически и газови котлони) и сме супер доволни! Брат ми пък има хладилник "Горение' и също е супер доволен!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Още един коледен подарък отметнах аз
С промо код за още 25% цената падна на 132, късмет че имаше номера, който ми трябваше

С промо код за още 25% цената падна на 132, късмет че имаше номера, който ми трябваше
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
vixx написа:Кажете нещо за Gorenje, че всичките уреди по случайност се паднаха такива. Избирах по вид и да са от среден или висок ценови клас на марката. Досега тоя критерии никога не ме е подвеждал при други марки, но и никога не съм имал Gorenje?
Фурната и котлоните са ми тая марка - котлоните са ОК, но фурната не особено. Горния нагревател (грила) увисна, а долната страна грее само в краищата, което май си е характерно за повечето съвременни фурни, поне такива са ми наблюденията и по квартири като живеех. Пък и приятел, който беше нещо като RnD в Лекс груп, също ми го е казвал ... ЕУ еко тъпотии някакви.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Днеска няколко приятеля ме заплюха за това Gorenje. Зле било, много дефекти... То мача е свирен вече, дано не са прави. Сетих се за един консултант от Зора, който няколко пъти през годините ми е препоръчвал уреди за други места и винаги са чук. Отидох да го подпитам него. Каза, че за конкретните модели не може да ми каже много защото са сравнително нови, но че при Gorenje всички рекламации и дефекти са на уреди от Китайския завод. Тия дето съм ги купил погледнах, че са от Словенския. Като ги сложа март-април ще се види кое колко е читаво. 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Като отвориш вратата на фурната в ляво има една лепенка, не я махай защото без нея не признават гаранция.
Gorenje са си супер. Купих на скоро уреди за два апартамента, преди това и други уреди и няма проблем
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
DigitalExile написа:Като отвориш вратата на фурната в ляво има една лепенка, не я махай защото без нея не признават гаранция.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
И гаранционния сервиз е хубав ако опреш до него.
Брат ми взе някаква тяхна печка и хладилник с ретро дизайн и тн.
Хладилника е без забележки, печката обаче като готвиш във фурната и явно не се затваря плътно и нагрява врътките. Ама ги нагрява до степен да не се пипат. 2 капака и 1 печка му смениха и проблема намаля ама си остана в крайна сметка
Брат ми взе някаква тяхна печка и хладилник с ретро дизайн и тн.
Хладилника е без забележки, печката обаче като готвиш във фурната и явно не се затваря плътно и нагрява врътките. Ама ги нагрява до степен да не се пипат. 2 капака и 1 печка му смениха и проблема намаля ама си остана в крайна сметка
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Аз в БГ имам фурна и микровълнова на Gorenje, серия или модел не знам точно какво се води, но са Ора Ито. От кухни Диалог ми ги препоръчаха през 2018г. Аз не мога да дам конкретно мнение, защото са използвани около 7-8ч. общо от 2018г насам
Но имам приятел, който е със същата серия/модел, използва ги вече седма година и няма никакви драми 

- n.metodiev
- Потребител
-
Хладилник Горенье замина точно, колкото му беше гаранцията. Проби вътре и ремонта беше колкото за нов. Сега не знам как са. Все пак беше преди 10-12 години. Пералнята и печката все още се ползват. Пералнята мина през нови лагери, а печката през нов долен релтан. Пак купувани преди толкова време. Ползват се на вилата от 5-6 години и не е толко много натоварването върху тях.
Изпратено от моят MAR-AL00 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят MAR-AL00 с помощта на Tapatalk
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Всичко правено преди 10+ години е било по-добро.
Горение е както всичко друго - направено с максимална печалба и да избута гаранцията в най-добрия случай.
Като цяло е надценена марка.
Фурни и плотове са доста зле, сега ако седят или се пускат един път в месеца ще карат.
Общо взето няма особена разлика е марките вече.
Горение е както всичко друго - направено с максимална печалба и да избута гаранцията в най-добрия случай.
Като цяло е надценена марка.
Фурни и плотове са доста зле, сега ако седят или се пускат един път в месеца ще карат.
Общо взето няма особена разлика е марките вече.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
При хладилниците които са без "но фрост" система , тоест най стандартен хладилник всичко е един дол дренки . Въпрос на време е да се пробие изпарителя без значение от марката и отива на боклука . При тези със но фрост система има други грижи , а при тези най новите с инверторен компресор и но фрост пък други проблеми но поне не им изгниват изпарителите . За предпочитане като дълготрайност на хладилника е обикновен компресор с но фрост технология . Пералните поне от 10 години са направени така че не е желателно да се сменя лагер на барабана , макар че има варианти . Практически бялата техника почти всичко идваше от Китай , сега последните години има доста Турция и Полша .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Като сме на вълна фурни и марки, я кажете нещо за AEG, Zanussi, Samsung.. трябва да купувам фурна и котлон/плоча. Не е спешно, но гледам има хубави намаления за черния петък.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
.
Последна промяна carmanf1 на 30 Яну 2024, 14:59, променена общо 1 път