Айде на ски-зима е....!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво караме?

Ски
216
62%
Борд
132
38%

Общо гласове : 348

Аватар

Re: Айде на ски-зима е....!?

Мнение от Хаос » 07 Яну 2013, 21:07

L и обувката едвам влиза, което ме дразни малко
нямаше по-голям, а не ми се чакаше
ако съвсем много вземе да ми пречи ще го мисля
обаче като се понауча слагането няма да е толкова начесто... май
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 07 Яну 2013, 21:16

alX3m написа:Аз препоръчвам като протектори само каска и гръб - цял или само за кръста... налакътници, наколенки и други тем подобни са излишни освен ако не скачате по скалите. Малко е смешно да те изпреварват децата от ски училищата, а ти да си се навлякъл като за мотокрос. Не знам как карате де... всеки да си преценява :yes:

Днеска се метнах на борд аз! Та към борда може да пишеме една наколенка за задния крак, че на два пъти заорах на лицев и са коляното ми е на тупан! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 07 Яну 2013, 21:32

Хаос написа:L и обувката едвам влиза, което ме дразни малко

голяма грешка!л е до 45 номер мисля ти си за xl на същите автомати ти писах на л.с :) че са малко къси каишите а съм 43ти ти с твоя номер същото :)
С удовилствие ще им ги натреса на тея в магазина аз не бих ти ги продал..още повече си на дъска wide и тежестта 100% не ти е разпределена с малкия автомат
Последна промяна Gqbriel на 07 Яну 2013, 21:37, променена общо 1 път
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Яну 2013, 21:37

Има ли безработни, да покараме през седмицата на витоша на спокойствие ?
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 07 Яну 2013, 21:38

Нощна? :)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

Аватар

Мнение от Хаос » 07 Яну 2013, 23:17

Gqbriel написа:
Хаос написа:L и обувката едвам влиза, което ме дразни малко

голяма грешка!л е до 45 номер мисля ти си за xl на същите автомати ти писах на л.с :) че са малко къси каишите а съм 43ти ти с твоя номер същото :)
С удовилствие ще им ги натреса на тея в магазина аз не бих ти ги продал..още повече си на дъска wide и тежестта 100% не ти е разпределена с малкия автомат

Мисля, че са разбрани в магазина и ще ми ги сменят, аз и без това следващата събота и неделя съм на работа, а по-следващата съм командировка, така че ще имат време да ми доставят по-големия размер
аз съм карал само 2 часа с тях
ето как са монтирани, като wedgie-то (това между обувката и binding-a) е на най-предна позиция, за да имам повече контрол върху предния кант (газ педала)
IMG_0252.JPG

IMG_0253.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 07 Яну 2013, 23:27

Kолега добра конфигурация си спретнал , но тези градуси не са за начинаещ карач , гледай задния автомат да е на или около 0 градуса в началото :yes:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Яну 2013, 23:45

alX3m написа:Аз препоръчвам като протектори само каска и гръб - цял или само за кръста... налакътници, наколенки и други тем подобни са излишни освен ако не скачате по скалите. Малко е смешно да те изпреварват децата от ски училищата, а ти да си се навлякъл като за мотокрос. Не знам как карате де... всеки да си преценява :yes:

аз карам алпийски борд и от защитните неща имам само каска... и ако не се бях пребил преди години на боровец- и каска нямаше да си сложа...

а си падам де... разликата е преди 20 години като паднех ставах веднага. сега като падна и се ослушвам, гледам си небето, седя тихо да видя някоя интересна птица или животно и тн :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 07 Яну 2013, 23:59

Ba4oIlia написа:Kолега добра конфигурация си спретнал , но тези градуси не са за начинаещ карач , гледай задния автомат да е на или около 0 градуса в началото :yes:

Конфигурацията му е чук просто,но се мери с обувките а не без тях,от друга страна моя съвет не слагай на 0 градуса задния крак хубаво е като начинаещ,да кмаш лек Switch не за друго а за да не се претрепваш като изпуснеш кант :)...пробвай 12/9 градуса малко duck ,но може да ти е удобно...другото незнам дали са ти симетрични автоматите - за новак уж е хубаво да са по-събрани с леко изнесен назад център - уви аз не мисля така,но хората са по напред от мен -може да са прави,просто си висок и идея по-нисък център ще ти е по-добре - така си мисля..
Автоматите ако можеш - сменяй и чакай твоя размер..
А подпората отзад измести ли я за да е в линия с автомата?- ако не си направи я ...друго се сетих ако повдигнеш петите да натиснат напред външния кант ще е доста бърз ;)
Айде скоро да се съберем групичка

Аватар

Мнение от Хаос » 08 Яну 2013, 0:29

15/-15 съм, други градуси са ми малко, то и тея са ми малко де
инструктора иска да отварям коленете още повече като клякам, ама това с по-малко от 18 20/-18 -20 няма да стане, моите колена не са от кашкавал...
15/-15 ми е удобно, 0 на задния крак за мен е немислимо, много ще ми е неудобно и ще ми товари коленете
автоматите са в крайните точки настрани като разкрач - 60 санта, дъската не позволява повече, това ми е разстоянието от петата до коляното
задната подпора на задния крак (десния) съм я наклонил напред, за да ми стои крака по-сгънат

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 08 Яну 2013, 10:42

Хаос написа:15/-15 съм, други градуси са ми малко, то и тея са ми малко де
инструктора иска да отварям коленете още повече като клякам, ама това с по-малко от 18 20/-18 -20 няма да стане, моите колена не са от кашкавал...
15/-15 ми е удобно, 0 на задния крак за мен е немислимо, много ще ми е неудобно и ще ми товари коленете
автоматите са в крайните точки настрани като разкрач - 60 санта, дъската не позволява повече, това ми е разстоянието от петата до коляното
задната подпора на задния крак (десния) съм я наклонил напред, за да ми стои крака по-сгънат

Нещо не ми е ясно,защо задния крак ти е натиснат автомата напред,за да ти е по-сгънат...нещо не ми се връзва...
Като направим едно събиране горе,можем да поговорим на чай.....с ромче :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 08 Яну 2013, 11:33

Хаос написа:
K_Ilkov написа:но не на веднъж и не със скъпа екипировка

защо?

Вече гледам си се поориентирал ама
идеята ми беше, че нещата стават малко или много с опит-грешка
не си мисли, че ще купиш каквото и да е в началото и то ще е попадение в десетката
може и така да е, но покарай, усети ги малко нещата и ще разбереш кое ти е най-нужно, важно, удобно и тн .

днеска ако някой се е качил да кара му завиждам :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 09 Яну 2013, 15:47

:OT:
По празниците бях в Мадрид и ходихме в един мол (http://www.madridxanadu.com/), в който има 2 ски писти (http://www.madridsnowzone.com/), по-голямата от коите е 250 метра дълга и 55 метра широка със лифтове, влекове... :shock:
А до ски пистите има картинг писта, голяма колкото тая в студентски град...

Баси моловете... :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 12 Яну 2013, 10:39

Някой уикенда за витоша :) като гледам навън ще има снежец :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 12 Яну 2013, 10:42

Желаещи за нощно на витоша днес?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата