Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

годината на голямата резачка

2021
25
25%
2022
27
27%
2023
12
12%
2024
6
6%
2025
1
1%
2026
1
1%
2026+
28
28%

Общо гласове : 100
старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите? 2021

Мнение от Nickelback » 13 Ное 2020, 11:41

Speed_Am_All написа:Как скучен бре. Gaslamp quarter го водят малкия Вегас, пълно е дискотеки, ресторанти и барове, само дето гасят музиката и пускат лампите в два чеса (даже малко по рано). Денем плажче/разходка Коронадо, Ла Ходя, Mission Beach/Bay, Del Mar, Balboa park и т.н. Big bear е на два часа и може "зимата" да се кара ски/ноуборд.

Като усещане за духа по улиците, хората, културния живот и т.н. Сравнявам със San Francisco. Няма база за сравнение като се разхождаш из центъра, вълнуват ги различни неща хората просто и си личи. LA пък си е стахотна полярност там с елементи на цигания, и пак е коренно различно усещането.
Та е вярно, че SD има най-добрия баланс от трите :yes:

Speed_Am_All написа:Но за съжаление за мен, всичко това е нищо без семейство и приятели.

Няма две мнения тука :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 13 Ное 2020, 15:20

Borymeckata написа:Аз нещо не схващам - вие в Калифорния ли чакате да се сринат цените на имотите? :dunno: :dunno:

Ми те в сравнение с тия в Банкя са си евтинджос. На къде повече да падат? :dunno: Натам ше се изнасяме видело се е. Ся БайГън кат стана резидент и ше ни махнат визите гаранция, така че догодина сме на Малибуту :bchug:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 13 Ное 2020, 15:45

E34 написа: Ся БайГън кат стана резидент и ше ни махнат визите гаранция, така че догодина сме на Малибуту :bchug:

Ама ние и тук си имаме Малибу...на Златни пясъци... пак на плажа :mhihi:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Ное 2020, 17:21

TNT написа:
BMW_POWER написа:Малибу не сте споменали :ok: Тъкмо ми попадна едно имотче:

http://www.bcre.com/listing/20584340-27 ... -ca-90265/

С любопитство ще прочета плювните :OT:

Мани го тва, виж колко са му стръмни стълбите към плажа :lol: :lol: :lol: l:

Хм, то и на ънкъл Чарли му бяха стръмни стълбите, ама за 7-8 сезона колко (и какви) мацки прекара....

В Калифорния цените бяха долу миналата криза. Един наш съфорумец си купи къща на много приемлива цена.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 13 Ное 2020, 19:48

https://www.nenovinite.com/ne/politika/ ... bezdomnici :lol: :lol:
Уж майтап, ама не е хич лоша идея. И ще отложи срива в цените на имотите, може и подем да настане даже :mhihi:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Ное 2020, 20:09

streetz написа:https://www.nenovinite.com/ne/politika/30-godishni-bezdomnici :lol: :lol:
Уж майтап, ама не е хич лоша идея. И ще отложи срива в цените на имотите, може и подем да настане даже :mhihi:

Майтапът е единственият начин да се кажат истини на глас. Всички търсят мъже, изключая лесбийките. То и те търсят, ама да не влизаме в подробности. Останахме малко и ставаме все по-малко.

Та по темата. Наскоро имаше в новините за безсърдечни родители, изхвърлили детето си на улицата навръх 45-тия му рожден ден.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Ное 2020, 20:37

То това със сигурност надува доста статистиката на хората със собствено жилище.
За мен след като свършиш гимназията трябва ритника и толкоз.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Ное 2020, 21:14

steeN написа:То това със сигурност надува доста статистиката на хората със собствено жилище.

Тази статистика хич не съм убеден как я правят. Ако е по собственост, надали ще изкривява. Освен, ако всеки няма по 25% (примерно) от жилището. А то маса народ има наследствени имоти с някакъв процент.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 13 Ное 2020, 21:18

Borymeckata написа:
Leon написа:Аз ще споделя и нещо за провинцията - и то не големите градове, а най-бедната част на България - Видин. От около година се оглеждаме за гарсониера за близък човек, но не си давахме зор. Приличните апартаменти в поносим блок (там нови няма на практика) беше да речем около 25к лв. В момента е около и над 30. "Луксозните" стигат до 40к. Знам, в София няма гараж вече за тези пари, но цените са поне 20% нагоре за година. Едни го обясняват със завърналите се със спестявания хора, други с работещите по чужбина и София, не знам кое е, но се продават сравнително бързо. А 90% от блоковете там влизат идеално в дефиницията за гето. Та, и в бедните райони не виждам срив.

Видин дръпна малко напред покрай моста, може и затова цените да са мръднали.

На мен също панелните квартали ми действат подтискащо - сиви грозни блокове с кални пространства между тях, пълни с ръждясали трошки и без никаква зеленина... Случвало се е да минавам и се чудя - ей там на 9-тия етаж (примерно) в тоя избушен блок с кална локва пред входа, кой ли живее, отглежда деца, и дали е щастлив... :dunno: :dunno:

Като казвате за битова престъпност... в Козлодуй почти няма. От години не съм чул на някого да са му разбили апартамента или откраднали колата. Доста спокоен градец е в това отношение. И има разумно обясненние - всяко семейство по някакъв начин е свързано с Централата. А там искат чисто свидетелство за съдимост и справка от НСС, иначе... не ти издават пропуск. Аз работя от години на площадката и периодично ми искат такива документи. Знам за хора изгонени от работа, само защото са осъдени за пътно нарушение. Та народът е подбран, в някаква степен. Освен това хората се познават в цели блокове, от години работят заедно. В моя вход домоуправителката е пенсионерка и живее на първия етаж, по цял ден виси на прозореца, познава поименно абсолютно всички във всички входове, знае на всеки колата и даже къде паркира. И входът е с чип... От тая усойница не можеш гадже да си доведеш, а да пробва чужд човек да влезе да разбие някой апартамент... :mhihi: :mhihi:

То крадците надали работят в Централата или въобще някъде. Особено индобългарите, които са основен извършител на битовите кражби :)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Ное 2020, 21:47

Престъпност има повече в по-хубавите квартали, там има какво повече да се влачи.. Четох го някъде, звучи и логично..
Иначе битово-пиянски и наркомански скандали вероятно преобладават в гетата..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Ное 2020, 21:56

TNT написа:...

Е аз ти казвам как я правят. Гледа се домакинство, не отделен човек.
Не случайно сме на първо (или почти първо) място в ЕС по пренаселване на жилища.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 14 Ное 2020, 0:28

Ако е така, пълно е с класици 3 поколения в една къща.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Ное 2020, 1:42

TNT написа:Ако е така, пълно е с класици 3 поколения в една къща.

На село в къща на три етажа не е проблем. Ама в друстаен е тегаво

p.s. ти затова ли не се жениш :OT:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 14 Ное 2020, 9:24

Интересно сега покрай коронавируса дали някой дъртанян е бил изгонен най-накрая на квартира от родителите си? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 14 Ное 2020, 13:48

BMW_POWER написа:p.s. ти затова ли не се жениш :OT:

Млад съм още :ok: Яд те е, че си в Канада, яд те е и че си женен ли ?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата