Черен петък ли е черния петък в България?
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Черен петък ли е черния петък в България?
Don_Diego написа:Веднъж само съм поръчвал от обувки.бг и никога няма да повторя...
Взех едни Helly Hansen Forester, имам такива черни, исках и кафяви. Поръчах, изчаках една седмица доставка и обувките нямаха абсолютно нищо общо с тези, които имах. Друг модел, номера не отговаряше с голяма разлика (имам няколко модела HH, винаги съм един и същ номер). Добре, че има опция за връщане
Чакам обасолютно същия модел пак кафяв тея дни да пристигне
поръчан само,че от друг саит Seezer.bg От там на майтап понеже ми хареса цената си поръчах едни кецки converse и останах доволен на пръв поглед/още не съм ги носил навън понеже е летен модел/ да видим Н/Н как ще са. Това общо взето ми е експириънса с бг саитовете за обувки.90% поръчвам от ebay.uk- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз преди може би вече 5 години ще стане ги поръчвах, сега може да са по-добре нещата
Друго лошо впечатление ми е направило с Timberland, имаше момент когато нямаше никакви наличности във всички големи чужди сайтове, а в този беше пълно с всякакви модели и почти никой не беше листнат в официалния сайт на марката
За себе си съм намерил решението с yoox и farfetch...стига да издебнеш добро намаление имат невероятни оферти
Друго лошо впечатление ми е направило с Timberland, имаше момент когато нямаше никакви наличности във всички големи чужди сайтове, а в този беше пълно с всякакви модели и почти никой не беше листнат в официалния сайт на марката
За себе си съм намерил решението с yoox и farfetch...стига да издебнеш добро намаление имат невероятни оферти

Хенсъни, Тимбърленди.... аз повече остри обувки няма да си купя...

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Аз не виждам проблем.Един номер по голям и си готов
Иначе аз съм доволен -20-30% от цената в магазина
Иначе аз съм доволен -20-30% от цената в магазина
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Един номер не е достатъчен, трябва си друга форма на обувката като цяло. Има проучвания по въпроса и наистина острата обувка е бич за ходилото. За щастие това е една от най-адаптивните човешки части и дори на дърти години можеш да го оправиш
Особено важно е обаче за прохождащите деца защото впоследствие води до гръбначни изкривявания и всякакви други поразии
Моите обуща също дойдоха, не знам струват ки си редовната цена от 350евро, но за 70 са повече от попадение
Ще трябва да ги разтъпча малко, но и по-неудобни съм носил
Особено важно е обаче за прохождащите деца защото впоследствие води до гръбначни изкривявания и всякакви други поразии
Моите обуща също дойдоха, не знам струват ки си редовната цена от 350евро, но за 70 са повече от попадение

Ще трябва да ги разтъпча малко, но и по-неудобни съм носил
Don_Diego написа:Един номер не е достатъчен, трябва си друга форма на обувката като цяло.
Аз обикновено вземам по-летни модели и по-рано тази година пернах един Merrell за ежедневки. От 110 евро, ги обърнах в лева.

Обаче зимни обувки, досега не бях купувал. След малко (много) четене стрелях по тези и мога да кажа, че си заслужават всеки един евроцент даден за тях.
Топли, меки, не пускат вода, а чувството е все едно си по домашни пантофи. Но тъй като са ръчна изработка, едва изкрънках 5% отстъпка и безплатна доставка.
Така де, никой не е длъжен да ми работи без пари.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Беърфийт обувките са със съвсем различна философия от нормалните обувки и с един номер нагоре няма как да стане нещо подобно. Там освен широкия тойбокс има и зиро дроп на подметката. Няма свод, няма възглавница и подметката е по-гъвкава.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Brace yourself...почва се 
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
drifty написа:Ще пазарите ли на тазгодишния черен петък?
Ако нацеля нещо, което ми хареса

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Вече свърших тази работаdrifty написа:Ще пазарите ли на тазгодишния черен петък?

Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И аз вече взех слушалки. Нищо уау промоция, - 20%, но и на лизинг за 20 месеца с 0%. https://www.ozone.bg/product/sony-wh-xb910-cherni/
Слушалките са топ, другата седмица ще ги тествам с викащите животни в офиса
Честно казано за първи път взимам нещо на изплащане през ДСК и тези май нямат по-лесен и евтин начин за плащане онлайн от банков превод
Чак почва леко да ме хваща яд защо не го взех само за 3 месеца през Уникредит 
Слушалките са топ, другата седмица ще ги тествам с викащите животни в офиса
Честно казано за първи път взимам нещо на изплащане през ДСК и тези май нямат по-лесен и евтин начин за плащане онлайн от банков превод
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
TNT написа:И аз вече взех слушалки. Нищо уау промоция, - 20%, но и на лизинг за 20 месеца с 0%. https://www.ozone.bg/product/sony-wh-xb910-cherni/
Слушалките са топ, другата седмица ще ги тествам с викащите животни в офиса![]()
Честно казано за първи път взимам нещо на изплащане през ДСК и тези май нямат по-лесен и евтин начин за плащане онлайн от банков преводЧак почва леко да ме хваща яд защо не го взех само за 3 месеца през Уникредит
Да споделиш мнение като ги поползваш малко, аз наскоро ги гледах мисля че в JAR бяха 250 лв редовна цена.
Иначе се колебая дали да взема горните или тези
https://www.sony.bg/electronics/lenta-z ... 00xm4s.ce7
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Аз освен зимно яке на доволно намаление още нямам попадение...има обаче големи намаления на парфюми ама пусто нито един от намалените не ми е в полезрението, та не мога да свърша работа 
Якето дойде току що - супер доволен! Изработка и цялостен вид са топ, цвета е супер! Някой ако иска да пробва L (не отговаря според мен и е по-малко, може би М европейски размер) да пише ЛС, че следващата седмица го връщам
Якето дойде току що - супер доволен! Изработка и цялостен вид са топ, цвета е супер! Някой ако иска да пробва L (не отговаря според мен и е по-малко, може би М европейски размер) да пише ЛС, че следващата седмица го връщам

Последна промяна Don_Diego на 16 Ное 2023, 12:41, променена общо 1 път
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ivanski_2 написа:TNT написа:И аз вече взех слушалки. Нищо уау промоция, - 20%, но и на лизинг за 20 месеца с 0%. https://www.ozone.bg/product/sony-wh-xb910-cherni/
Слушалките са топ, другата седмица ще ги тествам с викащите животни в офиса![]()
Честно казано за първи път взимам нещо на изплащане през ДСК и тези май нямат по-лесен и евтин начин за плащане онлайн от банков преводЧак почва леко да ме хваща яд защо не го взех само за 3 месеца през Уникредит
Да споделиш мнение като ги поползваш малко, аз наскоро ги гледах мисля че в JAR бяха 250 лв редовна цена.
Иначе се колебая дали да взема горните или тези
https://www.sony.bg/electronics/lenta-z ... 00xm4s.ce7
Ами засега надхвърлят очакванията ми. Особено noice cancelling-a. Аз се колебаех между този и по-евтините. От това, което търсех, даже е малко овъркил.