Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
14%
не
28
80%
не знам
2
6%

Общо гласове : 35
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от enigma » 09 Апр 2026, 7:26

nikola59 написа: :twisted: Броят на жертвите от варварската ционистка агресия срещу Ливан нарасна до 250 убити и над 1100 ранени за един ден.
Ливанският премиер обяви 9 април за ден на траур за загиналите при израелските атаки.

Тук съм 100% съгласен, това днес в Ливан беше абсолютно варварска агресия :cry:

Аз затова казвам, че бомбите нищо не решават…

military force without a diplomatic plan does not lead to a decisive victory.

https://www.timesofisrael.com/yair-lapi ... americans/
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Апр 2026, 7:45

dhtj написа:
empar написа:Да му мислят жълтите, дето се точат на Тайван по същия начин. Същият чепат и немит фалос на сухо ги чака и тях.

Не съм сигурен... Иран и Украйна са огромни държави... Тайван са 20млн на площ колкото Добруджа...

Остров с тия размери, 23 милиона население, модерно въоръжение и произвеждащ чипове за целия свят е дори по труден за превземане от Украйна, която подлите вмирисани руZZки боклуци нападнаха от 3 страни!
С Тайван нито ще е лесно, нито ще е бързо.
Да превземеш многомилионен остров 2026 дори звучи като научна фантастика. Освен ако не го заличиш целия.

Изображение

Изображение

enigma написа:Аз затова казвам, че бомбите нищо не решават…

И точно как се преговаря с фанатизирани невменяеми подчовеци? :dunno:
Щото тия от векове са така! Наумяват си, че са прави и всички са им длъжни.
Същите като шефчетата им от Иран. Или поставят неизпълними условия и после почват с терора.

Това е все едно ние да слушаме разни палячовци като Болен Лидеров и всякакви копейки и да нападнем разни нам съседни държави,
да си взимаме териториите. Хич няма да ни бавят, особено тия от югоизток :idea:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Апр 2026, 8:09

8д шах, какво стана сега...ама Иран вика що не оставите и другата група тероряги в Ливан да се видят на воля? Поне докато станат достатъчно силни, че да е отървана работата с тях после изнрегиона и целия свят, защо? Дайте да го оставим като резерват за тях там. :mrgreen:
Абе една групировка не влезе ли преди години в Израел да трепе? Защо си мислеха, че евреите лесно ще простят? Записвайте си сега и другия път мислете. Долно племе са евреите.

Много бързаха да се радват всички пълно с подигравки навсякъде как САЩ капитулирали и сега режима на Иран щял да е шефа в региона вовеки веков. Всъщност това е дългосрочна игра и си има цели и стратегии. Бъдете сигурни, че има неща, които не знаем и които пропускаме когато някой като САЩ си прави сметките.
Последна промяна Top Gun Maverick на 09 Апр 2026, 8:24, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 09 Апр 2026, 8:18

Тайван по-труден от Украйна и Иран :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 09 Апр 2026, 8:27

zAcK написа:
enigma написа:Аз затова казвам, че бомбите нищо не решават…

И точно как се преговаря с фанатизирани невменяеми подчовеци? :dunno:
Щото тия от векове са така! Наумяват си, че са прави и всички са им длъжни.
Същите като шефчетата им от Иран. Или поставят неизпълними условия и после почват с терора.

Ми не знам честно казано, това е доста над моя пейгрейд :lol:

Но бомби и ефекта им съм гледал доста, от близо и далече, и знам, че сами по себе си не решават никакви проблеми :bchug:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Апр 2026, 8:29

Тайван със сила ще бъде превзет много бързо, но за незапознатите такова нещо като тайванец няма, има китаец. Тоест не очаквайте китайците да влезнат и да избият другите китайци заради единия остров на който са ги заточили едно време когато да били слаби. Китай ако премине към истинска демокрация някога, Тайван сами ще се присламчат, а комунягите искат точно това. САЩ в един момент като имат почти никаква нужда от Тайван и пандите ще си го вземат. Но не им е фикс идея към момента, много е сложно. Трябва самото население да почне да иска връщане към Китай, а към момента няма такива изгледи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 09 Апр 2026, 8:36

Точно това е чайниците могат да го превземат за закуска ,но както няма тайванец така ще се пръкне много рязко. Дългосрочно щетите за Китай ще са по-големи от ползите затова чакат онея сами да го поискат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Апр 2026, 8:52

Украйна щеше да е умряла 50 пъти, ако не беше зад нея Европа и САЩ, то така всеки може.
Ако спре спонсорството на пари - милиарди и оръжие са чао за 1-2 седмици.

Тайван е почти колкото Швейцария и да зад тях няма кой голял да застане, а и надали имат серизно армия и оръжия.

САЩ умират да се правят на владетели на света, ама не може да тъчеш на 2-3 стана наведнъж.
И задължително да е далеч от тях, така всеки може.

А по-долна и гнусна нация от евреите няма, дори африканците са по-добре.

Единственото място където не съм стъпвал и няма да стъпя дори безплатно е Израел.
Това са си уроди за изтрепване

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Апр 2026, 8:59

ЧичУ, ти ли си ? :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 09 Апр 2026, 9:05

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Апр 2026, 9:06

На морвто моите колеги като видеха евреи преди години масово директно ги гонеха без да разговарят с тях защото те разговорите все едно и същи - абе може ли да ме закараш до еди къде си, ама ако може на желаната от мен цена, а по пътя ще се опитам да те убедя, че трябва да е без пари, а на слизане даже ще ти обяснявам, че трябва ти да ми дадеш пари защото си имал щастието да не возиш.
:mhihi:
Един ми пишеше на уотсап за една кола миналата година и пита за крайната цена, ама още преди да му я кажа каза колко давал. Викам му не, казах му цената с около 2% по-висока от неговата онзи си държи на неговата, свалих му още 0.5% и онзи вика не, не, давам толкова, искаш или не. Викам не. И онзи пак упорства, искал колата. Помисли си вика до утре, викам няма да мисля, казах ти. И онзи вика виж, мразя пазарлъците...и кога гледам номера(беше казал, че в Москва живее)той израелски. Абе викам що не го видях в началото още. :mhihi: Мразел бил пазарлъците. :ahah: Питаш за цена и като ти кажат крайна почваш да искаш още, ама иначе не се пазариш. :ok:

Е то е ясно това клише "така всеки може", ама като може всеки защо не може реално? :mrgreen:
Не е толкова лесно колкото изглежда на пръв поглед. Да си световен шериф е много трудно, ако се съмнявате в думите ми, питайте доЛен Тръмп. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 09 Апр 2026, 10:37

Вие сериозно ли ги говорите тия бисери за Тайван?
Видимо от последните години "първите две" големи армии в света се посраха при опит да се правят на големи срещу малки, вие обяснявате как чайна-майна ще превземе Тайван до обед???
Ватниците и краварите, кур да ги избие и едните и другите дано, доказано имат НЯКАКВИ военни възможности и пак се посраха, а чайна-майна какво има като ДОКАЗАНИ военни възможности???
Кой знае какво ТЕМУ седи зад фасадата с безбройните им собствени разработки, изтребители от емнайсто поколение, пво-та, самолетоносачи, танкове и т.н.
А зад Тайван не е като да няма кой да застане по икономически причини.
Зад продънения корумпиран кенеф уСрайна няма никаква икономическа логика да застава някой(войната все пак е бизнес и се прави за пари), пък още ги крепи половината свят срещу капутин, какво остава за основния доставчик на чипове за цял свят? :mrgreen:

Отделно, към текущия момент Тайван са доста добре въоръжени с ДОКАЗАНИ краварски оръжейни системи.
Заки пусна интересно мнение с подробности, но не знам защо го затри!

Я ходете да пиете по още едно кафе!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Апр 2026, 11:12

enigma написа:

Това не е най силния "лидера" а просто е най дъртия помияр в глутницата , другите ако са малко по ербап да му скочат ще го сложат където му е мястото за нула време :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата