Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Така е, изглежда логично, но според мен вече 90%-та от населението, че и повече е преболедувало или е имало контакт с вируса. Тия, които не са, те така или иначе не ходят на такива места и не контактуват особено. Та според мен с тия сертификати...ала-бала.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
ivoo написа:kasho написа:Сериозно ли не виждате какво става по болниците?
Що? Ти ходи лично да провериш ли?
2стр. назад в темата от Bild казват какво става в действителност,а не какво казва някой си
Аз мога да ти кажа кво става - фрашкано е, линейката стои отвън и чака да изпишат някой, ей това става. Аи стига моля ви се с тея глупости, тъщата по цял ден прекарва в ковид отделение. На един от приятелите ми жена му и тя. Ма за вас вирус няма. Е*и му майката, да вземем да се преместим в темата за средното образование щото явно на много хора им липсва.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Jordana написа:Кой ти каза че Мангъра не е жив ? Ето го , първи ортак на дофтор Тодоров със спрея против ковид и дето не го лови РНК вирус![]()
https://eurocom.bg/new/dots-mangrov-i-d ... v-covid-19
Доц. Мангъров и д-р Тодоров ще участват в протест срещу мерките против COVID-19
Тва е от преди година

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Много ще ми е интересно, някой от тия дето ги е страх да не ги убие ваксината да си изреди дневното меню тука. Какво яде, какво пие и колко пуши.
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Top Gun Maverick написа:Така е, изглежда логично, но според мен вече 90%-та от населението, че и повече е преболедувало или е имало контакт с вируса. Тия, които не са, те така или иначе не ходят на такива места и не контактуват особено. Та според мен с тия сертификати...ала-бала.
Е то е ясно, ама нали Европата заповядва така. Кои сме ние, че да разсъждаваме трябва или не трябва? След два месеца ще има заповед от Европата всички неваксинирани по концлагерите и тука Кирето и Сашето ще козируват. Честито на гръцките пенсионери, че от средата на януари който няма ваксина - месечна глоба 100 евро и така докато не умрат от глад. Абе загрижени са за здравето на хората.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Абе трябва да се върнат КППтата на боко от миналата година . Жив неваксиниран да не префръкне 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Оставете го Ивчо...той сверява и времето по Фейсбук. Ако вали сняг, проверява дали наистина вали...щото знае ли се, фейсбук казва друго 

Да почна да подгрявам казана,че трябва олиото май скоро да ги попари всичките...

- Сондьора
- ентусиаст
-
Никога не бих сравнявал България с Африка, но последните месеци е ад.
Понеже 3дни в седмицата съм в Монтана и тук е Африка....на много колеги им измряха жени, майки и т.н. и вирус няма...цитат "оно им пукат белите дробове с кислородо"
Понеже 3дни в седмицата съм в Монтана и тук е Африка....на много колеги им измряха жени, майки и т.н. и вирус няма...цитат "оно им пукат белите дробове с кислородо"

Простотията ни убива нас не вируса.
Некадърното лечение и диагностика.
Липсата на кадри и като цяло на болнична грижа.
И поради това и липсата на желание от страна на държавата трябва да се бодем като игленици и да стоим заключени вкъщи.
Личният ми пример бе много отрезвяващ.
Аз жената и детето болни.
Тя го кара с паник атаки,кашлица и задух до етап да се налага да я вкарвам в правият път,че беше все изперкала.
Детето даже и не разбра какво ни донесе от училището.
Аз щях да ритна камбаната от допълнителна бонус-фалос инфекция в пикочните пътища и отказали бъбреци.
Пиках кръв и белтъци 3 дни без да мога да ставам у нас си с 40+ градуса температура.
Отделно имах и бактериална инфекция в стомаха месец и нещо преди това ма айде нея я утрепах в антибиотик който законно не може да се закупи в тая чудна държава дори да бъде изписан законнно от лекар специалист в областта.
Та да се върнем на мен.
Ако не си бях направил 3 изследвания нямаше да ми има нищо щото първият ПСР беше отрицателен при явни симптоми и вече болни жена и дете.
Ако не си бях направил пълна кръвна картина,нормална и стерилна урина както и биохимия на онуй що ми е в стомаха сега нямаше да ги пиша тия работи.
Ако не си бях направил и вторият пср след като си направих бърз антигенен тест както казах нямаше и да ме картотекират в системата като преболедувал.
Това всичкото съм си го плащал аз.
За 20 дни платих 2400лв за лекарства и консумативи за мен,жената и детето.
Пиех по 40 хапчета на ден и по два антибиотика като втория за радост ми го предписаха след като ми излязоха изследванията на урината и видяхме къде е проблема.
Доктора се мъчеше да ме трепе по телефона с лечения на общо основание без да ме е виждал и отказваше да види когото и да е.
Имах подготвено легло в една от големите болници в София тогава когато хората мряха по стълбите и нямаше къде да се влезе.
Ама имах аз.Тия дето нямаха сега ги споменавате Бог да ги прости.
Ако нямах пари и желание да се изследвам овреме сега .... е ясно...
На жена ми зор и изписаха антибиотик като вече едвам дишаше...щото личната и лекарка не смяташе за нужно...
После снимките и другите работи няма да споменавам след вече прекараната болест.
И това са време и пропуснати ползи за да се случат тия неща.
Е за това мрем.
Некадърното лечение и диагностика.
Липсата на кадри и като цяло на болнична грижа.
И поради това и липсата на желание от страна на държавата трябва да се бодем като игленици и да стоим заключени вкъщи.
Личният ми пример бе много отрезвяващ.
Аз жената и детето болни.
Тя го кара с паник атаки,кашлица и задух до етап да се налага да я вкарвам в правият път,че беше все изперкала.
Детето даже и не разбра какво ни донесе от училището.
Аз щях да ритна камбаната от допълнителна бонус-фалос инфекция в пикочните пътища и отказали бъбреци.
Пиках кръв и белтъци 3 дни без да мога да ставам у нас си с 40+ градуса температура.
Отделно имах и бактериална инфекция в стомаха месец и нещо преди това ма айде нея я утрепах в антибиотик който законно не може да се закупи в тая чудна държава дори да бъде изписан законнно от лекар специалист в областта.
Та да се върнем на мен.
Ако не си бях направил 3 изследвания нямаше да ми има нищо щото първият ПСР беше отрицателен при явни симптоми и вече болни жена и дете.
Ако не си бях направил пълна кръвна картина,нормална и стерилна урина както и биохимия на онуй що ми е в стомаха сега нямаше да ги пиша тия работи.
Ако не си бях направил и вторият пср след като си направих бърз антигенен тест както казах нямаше и да ме картотекират в системата като преболедувал.
Това всичкото съм си го плащал аз.
За 20 дни платих 2400лв за лекарства и консумативи за мен,жената и детето.
Пиех по 40 хапчета на ден и по два антибиотика като втория за радост ми го предписаха след като ми излязоха изследванията на урината и видяхме къде е проблема.
Доктора се мъчеше да ме трепе по телефона с лечения на общо основание без да ме е виждал и отказваше да види когото и да е.
Имах подготвено легло в една от големите болници в София тогава когато хората мряха по стълбите и нямаше къде да се влезе.
Ама имах аз.Тия дето нямаха сега ги споменавате Бог да ги прости.
Ако нямах пари и желание да се изследвам овреме сега .... е ясно...
На жена ми зор и изписаха антибиотик като вече едвам дишаше...щото личната и лекарка не смяташе за нужно...
После снимките и другите работи няма да споменавам след вече прекараната болест.
И това са време и пропуснати ползи за да се случат тия неща.
Е за това мрем.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Понеже не съм вещ е тая тема, как точно се умира на теория от тая кислородна терапия? Това въобще възможно ли е? Нали хората слагат кислород за да дишаш, а не да умираш.
In God we trust, all others we track.

Имам приятел който го кара тежко преди няколко месеца.
Баща ми пък изкара пневмония през август без ковид,но с бонус рак.
От де....оня горе знае какво чертае докато си правим планове.
Как и да е.Пратих приятеля в Токуда при същият доктор дето оправихме стария.
30 дни на кислород.Оправи се за радост момчето.Здрав,прав 40 годишен работохолик непушач и не пиещ алкохол.
Като излезе му бяха изгоряли дробовете и веждите от кислорода по негови думи.
Надуваха ме като мех и се чудеха какво да ме правят тия 30 дни.
Това разправяше.
Беше свалил кила и не приличаше на себе си от кортикостероидите.
Сега вече що годе влезе във форма и продължава да си бачка като обаче вече гони работно време и почивки.
Отрезвяващо действа тая гад.Който го кара по-тежко се сеща кои са важните неща...
Та така с изгарянето.Аз не съм бил дано не ми се налага еле пък за дълго време.
Баща ми пък изкара пневмония през август без ковид,но с бонус рак.
От де....оня горе знае какво чертае докато си правим планове.
Как и да е.Пратих приятеля в Токуда при същият доктор дето оправихме стария.
30 дни на кислород.Оправи се за радост момчето.Здрав,прав 40 годишен работохолик непушач и не пиещ алкохол.
Като излезе му бяха изгоряли дробовете и веждите от кислорода по негови думи.
Надуваха ме като мех и се чудеха какво да ме правят тия 30 дни.
Това разправяше.
Беше свалил кила и не приличаше на себе си от кортикостероидите.
Сега вече що годе влезе във форма и продължава да си бачка като обаче вече гони работно време и почивки.
Отрезвяващо действа тая гад.Който го кара по-тежко се сеща кои са важните неща...
Та така с изгарянето.Аз не съм бил дано не ми се налага еле пък за дълго време.
- Сондьора
- ентусиаст
-
slatanic написа:Надуваха ме като мех и се чудеха какво да ме правят тия 30 дни..
Верно ....бил е интубиран и е знаел кво се случва...явно , като ядете бананите ги чупите и се почесвате доволно по главите

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
kasho написа: Плюс пробивите, които за съжаление прави при ваксинираните. Неприятна работа. И все пак, при много по-високи нива на заболеваемост ситуацията в болниците е като миналата зима..
Пробиви, то почти като неваксинирани си го карат. Ако работеха ваксините, нямаше как тази вълна да е най-тежката от всичките, при толкова много ваксинирани и преболедували.
Иначе приоритетите са ясни, че се изменят като видиш смъртта в очите или пък видиш, някой, който я гледа. Почвам да мислиш нетрезво.
Последна промяна sub_eleven на 02 Дек 2021, 0:19, променена общо 1 път