Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Направо да махат всички мерки, ваксини и ограничения и всеки да се спасява както иска. Слабите и по-глупавичките ще умрат, ама то и това си има плюсове - ще се подобри генетичния фонд. Качество за сметка на количеството 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Тоя парцал и всички математици така да ме дразнят. Тия льольовци правят прогнози, които и Натали Трифонова може да направи...Пълен смях. Няма абсолютно никакъв смисъл от тия миндили, но медиите незнам защо им дават трибуна. Същата история с Мангъра, него поне го разкриха, че за нищо не става (даже и за депутат) и вече никой него брои за жив...
"Чемодан, вокзал, Москва"
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Кой ти каза че Мангъра не е жив ? Ето го , първи ортак на дофтор Тодоров със спрея против ковид и дето не го лови РНК вирус
https://eurocom.bg/new/dots-mangrov-i-d ... v-covid-19

https://eurocom.bg/new/dots-mangrov-i-d ... v-covid-19
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bai_ILIA написа:и вече никой него брои за жив...
той и си изглежда все едно един път вече не е бил

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
krissso написа:Споделям личния ми опит... След като вакс дискриминацията продължи с пълна сила и след като куп мои близки се ваксинираха без особени странични ефекти реших и аз да боцна 1ва доза Пфайзер на 5ти ноември. Веднага след това почнаха един куп проблеми: Температура, замаяност, главоболие (до тук добре) След това обаче бодежи в сърцето, тахикардия (сърцебиене), странни произволни болки из цялото тяло. Това продължи заедно със замайването около 2-3 седмици. Според кардиолога нямам някакви сърдечни последствия, но все пак ми светна сериозна ламБа и реших да не правя 2ра доза. Вчера тествах анти-тела 25 дена след 1вата доза - 2080 BAU/ml.
Е то колкото повече странични ефекти развиеш, толкова повече антитела правиш, уж. Въпроса е, струват ли си всички тия странични ефекти, ако си на 20 примерно и шанса да ти стане нещо тежко от вируса клони към 0. То вече не е въпрос де, те ги задължават и децата на 12 даже.
vicho написа:bai_ILIA написа:и вече никой него брои за жив...
той и си изглежда все едно един път вече не е бил![]()
![]()
Само че на такива като вас,автобиографията ви няма и 2 машинописни реда.Казаха ви от медиите за вирусите,и станахте учени с Нобелови награди.Когато той е лекувал хора,повечето са били в топките на бащите си.
И със сигурност разбира повече от всички телевизионни сополи взети заедно
DOCTOR
доц. Атанас Христов Мангъров, дм
Infectious diseases
Pediatrics
93 Followers 4 Following
България
СБАЛ по инфекциозни и паразитни болести "Проф. Ив. Киров" Частен кабинет
FOLLOW
CONTACT ME
https://www.facebook.com/amangarov
amangarov@gmail.com
+359898734288
+3592866004035929630176
MY PRACTICES
СБАЛ по инфекциозни и паразитни болести "Проф. Ив. Киров"
Sofia, България
Частен кабинет
Sofia, България
Катедра по инфекциозни болести към МУ София
Sofia, България
ALLABOUTPUBLICATIONSDISCUSSIONSEVENTSCОNTACTS
ABOUT
Доц. д-р. Атанас Мангъров е Началник на Първо Детско отделение към СБАЛИПБ “Проф.Ив.Киров” ЕАД - София. Доцент към Катедрата по инфекциозни болести, паразитология и тропическа медицина.
Доц. д-р. Атанас Мангъров е Началник на Първо Детско отделение към СБАЛИПБ “Проф.Ив.Киров” ЕАД - София. Доцент към Катедрата по инфекциозни болести, паразитология и тропическа медицина.
Биография Име: Атанас Христов Мангъров; Дата и място на раждане: 31.011956, Стара Загора; Образование: 1970-1975 Английска езикова гимназия – Пловдив. 1976 – 1982 Висш медицински институт “И. П. Павлов” – Пловдив; 1983 – 1986 Редовна аспирантура – Катедра по инфекциозни болести – Медицинска академия –София; Защитена дисертация на тема “Съвременна рехидратираща терапия при остри чревни инфекции в кърмаческата и ранната детска възраст”- април 1986 - придобита научна степен “кандидат на медицинските науки (дм) ”; Специалности: 1988 – инфекциозни болести; 1993 – детски болести; Професионална кариера: 1983 -1986 редовен аспирант - Инфекциозна болница – София, 1-во детско отделение със сектор за интензивно лечение; 1986 – 1988 научен сътрудник ІІ ст. – Катедра по инфекциозни болести – МА – София - Месторабота: Инфекциозна болница – 1-во детско отделение със сектор за интензивно лечение; 1988 – 1998 главен асистент – Катедра по инфекциозни болести – МА – София - Месторабота: Инфекциозна болница –София 1- во детско отделение със сектор за интензивно лечение; 2010– Доцент – Катедра по инфекциозни болести, паразитология и тропическа медицина – Медицински университет - София; 1998- Началник на І–во детско отделение със сектор за интензивно лечение (ДОСИЛ) – Инфекциозна болница – София; 2011- Началник на Клиника по детски инфекциозни болести - Инфекциозна болница – София; Езици: Английски, руски, немски. Курсове и др. квалификации: 1995 – International Medical Center of Japan -Tokyo– “Patient care for infectious diseases” , Tokyo, Japan; 1999 – Group training course in “Seminar on infectious hepatitis, its epidemiology and control – Kumamoto National Hospital, Kumamoto, Japan; 2002 – International Visitor Program of the US Department of State “The Impact of the Global HIV/AIDS Pandemic”; 2001-2002 Югозападен университет “Неофит Рилски” – Благоевград – едногодишен курс за придобиване на допълнителна професионална подготовка по специалност “здравен мениджмънт”. Научни дружества и организации: Българско дружество по инфекциозни болести; CEVAG (Central European Vaccination Awareness Group); CEEPAG (Central and East European Pertussis Awareness Group); Други дейности: Участие в националния консултативен екип по инфекциозни болести
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
То не мога да ги прочета бе човек.
ОфиСиално, правителството ще гласувало минимална работна заплата от 710 лева(поредния смях, понеже ползата от нея е само по-високи осигуровки, който иска да сплаша по-малко просто пуска служителя на часове, че работи)и покрай нея ще приемали сегашните ковдив мерки да останат ПОНЕ през първите 6 месеца на годината. Тоест зеленият сертификат вече ще се превърне в някаква част от живота ни. Вярно работата отива на фашизъм. Това със сигурност е съгласувано с новите, понеже те служебното и новото са едно и също нещо.

ОфиСиално, правителството ще гласувало минимална работна заплата от 710 лева(поредния смях, понеже ползата от нея е само по-високи осигуровки, който иска да сплаша по-малко просто пуска служителя на часове, че работи)и покрай нея ще приемали сегашните ковдив мерки да останат ПОНЕ през първите 6 месеца на годината. Тоест зеленият сертификат вече ще се превърне в някаква част от живота ни. Вярно работата отива на фашизъм. Това със сигурност е съгласувано с новите, понеже те служебното и новото са едно и също нещо.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
Нищо общо няма правителството с ковид мерките... Тия неща се диктуват от горе. Както виждате, целия свят (извън 3тия) е с такива мерки, даже при нас е сред по-леките режими.
- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Абе хора, вие говорите за режими, диктатури, заговори и т.н. Аз също не харесвам мерките ама няма друг начин. Сериозно ли не виждате какво става по болниците? Мислите, че всички тия хора са платени симуланти на илюминатите или какво?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Някой това ли казва, че аз не разбрах? Болници пълни, а хората могат да влизат и заразяват само законово със съответния сертификат и това го имате за вече нормално. Тоест с какво ти помага на тебе дали аз имам сертификат и съм боледувал като пак мога да те заразя? Не разбирате ли, че тоя сертификат е пълната глупост? Какви Илюминати, какви заговори, става дума за контрол и власт, за много пари и това е то.
Сега ще ходиш и ще заразяваш само ако имаш сертификат, понеже трябва да го имаш. А другите без сертификат те ще си стоят и тях защото могат да заразяват повече от теб.
И пак се хващате на вече елементарните лъжи на някой си. Аз може и нищо да не знам относно какво става, защо става и т.н. понеже нещата са много извън обикновения човек, но като гледам повечето хора и толкова не знаят по тоя случай. Дори не ми се разсъждава относно поредните погрешни тези на хората относно никаквата полза на компаниите произвеждащи ваксини въпреки, че акциите им скочиха до небесата и кой знае кой се облагодетелства от това и по какъв начин. Не ми е работа да разсъждавам, понеже нищо няма да разбера или променя, но не искам да се правя на сляпо вярващ в добрите намерения на всички тия.
Както и да е, ще гледаме къде, кога и дали ще свърши всичко това в близко бъдеще. И без това сме свикнали векове да ни казват какво да правим. Протестите в западните общества сигурно са защото и те вярват в Илюминати. И не мога да разбера защо всяко второ мнение, което е контра на такива, които сме срещу тоя сертификат се споменават Илюминати. Някак изглежда все едно няма какво да се каже, понеже аз не виждам някой да говори за Илюминати. Сигурно в тоя ред на мисли и аз като масата противници на вашата теория трябва да кажа - от ваксината е. Така добре ли ви звучи? Сигурно не.
Сега ще ходиш и ще заразяваш само ако имаш сертификат, понеже трябва да го имаш. А другите без сертификат те ще си стоят и тях защото могат да заразяват повече от теб.

Както и да е, ще гледаме къде, кога и дали ще свърши всичко това в близко бъдеще. И без това сме свикнали векове да ни казват какво да правим. Протестите в западните общества сигурно са защото и те вярват в Илюминати. И не мога да разбера защо всяко второ мнение, което е контра на такива, които сме срещу тоя сертификат се споменават Илюминати. Някак изглежда все едно няма какво да се каже, понеже аз не виждам някой да говори за Илюминати. Сигурно в тоя ред на мисли и аз като масата противници на вашата теория трябва да кажа - от ваксината е. Така добре ли ви звучи? Сигурно не.
Последна промяна Top Gun Maverick на 01 Дек 2021, 17:22, променена общо 2 пъти
In God we trust, all others we track.

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
kasho написа:Абе хора, вие говорите за режими, диктатури, заговори и т.н. Аз също не харесвам мерките ама няма друг начин. Сериозно ли не виждате какво става по болниците? Мислите, че всички тия хора са платени симуланти на илюминатите или какво?
Е нали на запад са 75% ваксинирани и го карат като настинка. Какво толкова става по болниците там, че пак навсякъде вдигнаха рестрикциите?
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ivoo написа:vicho написа:bai_ILIA написа:и вече никой него брои за жив...
той и си изглежда все едно един път вече не е бил![]()
![]()
Само че на такива като вас,автобиографията ви няма и 2 машинописни реда.Казаха ви от медиите за вирусите,и станахте учени с Нобелови награди.Когато той е лекувал хора,повечето са били в топките на бащите си.
И със сигурност разбира повече от всички телевизионни сополи взети заедно
пак си почнал с уискито отрано

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Jorixa написа:Е нали на запад са 75% ваксинирани и го карат като настинка. Какво толкова става по болниците там, че пак навсякъде вдигнаха рестрикциите?
Германия е 83 милиона. 25% неваксинирани са над 20 милиона - достатъчно много матриал за вируса. Плюс пробивите, които за съжаление прави при ваксинираните. Неприятна работа. И все пак, при много по-високи нива на заболеваемост ситуацията в болниците е като миналата зима.
Top Gun Maverick написа:Някой това ли казва, че аз не разбрах? Болници пълни, а хората могат да влизат и заразяват само законово със съответния сертификат и това го имате за вече нормално. Тоест с какво ти помага на тебе дали аз имам сертификат и съм боледувал като пак мога да те заразя? Не разбирате ли, че тоя сертификат е пълната глупост? Какви Илюминати, какви заговори, става дума за контрол и власт, за много пари и това е то.
Представи си следното - ти си заразен и влизаш някъде, например в мол, и заразяваш 100 човека. Ако вътре са само НАИСТИНА ваксинирани и преболедували хора, то шанса е от тия 100, които си заразил, само 5 човека да стигнат до болница. Ако вътре влизат всички, от тия 100 примерно 30 ще са ваксинирани (30% ваксинирани в България) и шанса е например 20 човека да стигнат до болница, от тях 5 ще стигнат до интензивното. Не претендирам за точност на числата, идеята е да покажа какъв е смисъла от контрол на достъпа за ваксинирани срещу неваксинирани. Идеята е да се контролира общия брой тежки случаи, стигащи до болница и/или интензивно, а не точно индивидуалните случаи кой кого заразил.
kasho написа:Сериозно ли не виждате какво става по болниците?
Що? Ти ходи лично да провериш ли?
2стр. назад в темата от Bild казват какво става в действителност,а не какво казва някой си