Тръмп трети мандат?
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Тръмп трети мандат?
empar написа:zAcK написа:Ако това е вярно, това ще е най-позорната капитулация от страна на велика сила в историята на човечеството!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Заки, ти да не очакваше нещо друго бе, баце?
Метнеш някоя бомба от тук и от там и хайде, 90млн държава пада по гръб за 2 седмици?
Колкото и Украйна падна за три дена.
Време им е на световната геронтокрация да осъзнаят, че мокрите им имперски амбиции са много далече от истината.
Имиджът им на "световни сили" отива по дяволите с подобни изцепки и сигурно и това не осъзнават.
Да му мислят жълтите, дето се точат на Тайван по същия начин. Същият чепат и немит фалос на сухо ги чака и тях.
Очаквах населението там да направи нещо, ама явно така им харесва
Да им избиват децата по улиците с камъни и да ги бесят по крановете...
Честно, човечеството е изключително просто. Това е като нашите тука, дето гласуват 5 пъти подред за Слави и Тошко Африкански, щото щели да ни оправят!
Или за ония плазмодий с Исторически парк, дето окраде хиляди хора и те пак гласуват за него
Излезнал да протестира пред президенството и вика "Аз не съм балък. Дадох му 300 000 евро ама не съм балък" и го подкрепя
Бах тва просто население, бах тия човекоподобни. И тук и там...
Населението е изключително просто и това явно е навсякъде. Няма значение развита или не държава...........
P.S. Най-вероятно и във форума има инвиститури в Исторически парк, ама си траят
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
А тези, които гласуват за Бацю и дебелия, да не са по-умни? За рижака, орбанката, малкия Мук, императора на Русия, бабата и т.н. Прост народ сме си това е! Важи за целия свят!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Е аз поне си признавам, че гласувам за БаЦе и съм прост.
Не знам обаче това с ултиматума някой вярваше ли го? Кой прави точно това, което казва за да се подготви на макс врага?
Преди две седмици като говореше за разбирателство аз бях решил, че до края на лятото тия ще влизат, сега ново пет, Тръмбачов играе 3д шах и прави пари. Ние стоим и се чудим да гадаем или да не гадаем.
Не знам обаче това с ултиматума някой вярваше ли го? Кой прави точно това, което казва за да се подготви на макс врага?
Преди две седмици като говореше за разбирателство аз бях решил, че до края на лятото тия ще влизат, сега ново пет, Тръмбачов играе 3д шах и прави пари. Ние стоим и се чудим да гадаем или да не гадаем.
Последна промяна Top Gun Maverick на 08 Апр 2026, 11:05, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Че той отдавна Ви каза в прав текст че сте прости :
"Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме." Какво има да се оправдавате ?!!!
"Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме." Какво има да се оправдавате ?!!!

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
zAcK написа:Очаквах населението там да направи нещо, ама явно така им харесва![]()
Да им избиват децата по улиците с камъни и да ги бесят по крановете...
Човееек, свали малко тия розови очила и прочети пак горния ми пост.
фащ и изсраел с армиите си не могат да съборят държавния апарат там, ти искаш тълпата да го събори с голи ръце???
Смяна на подобен държавен апарат става с МНОГО сила и при слаб режим. В Иран нито режимът е слаб, нито някой е в състояние(или просто цената е неоправдана към момента) да приложи тази МНОГО сила, че да падне.
При всички велики „народни" революции в историята на света, за тая тълпа отпред има два варианта.
1. Само за парлама и за пропаганда в последствие.
2. Режимът да се претапицира, уж под натиска на народното недоволство, което е добре дирижирано предварително.
Два перфектни примера от нашата близка собствена история.
1. Неукият шумкар, въоръжен с вила и лопата ли реално свали царския режим в България или просто така е писало в учебниците 45 години?
2. Екологичните протести от 89та ли реално бутнаха комунистическия режим след същите тия 45 години или той просто си смени много удобно името?
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
empar написа:Два перфектни примера от нашата близка собствена история.
1. Неукият шумкар, въоръжен с вила и лопата ли реално свали царския режим в България или просто така е писало в учебниците 45 години?
2. Екологичните протести от 89та ли реално бутнаха комунистическия режим след същите тия 45 години или той просто си смени много удобно името?
Мдам. Но все си мислех, че при толкова масови протести има и достатъчно енергия и останалите фактори.
И затова е цялата тая патаклама. Да видим какво ще излезе и дали Дони Солариумски няма да измисли още нещо, като си изпие кафето

Според мен ако бяха подходили умно имаха шанс да бутнат режима до няколко години, но с такова директно нападение по този начин абсурд.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
ildivvy написа:А тези, които гласуват за Бацю и дебелия, да не са по-умни? За рижака, орбанката, малкия Мук, императора на Русия, бабата и т.н. Прост народ сме си това е! Важи за целия свят!
Баце не е стока, ясно е, ама да гласуваш за Слави от дивана, дето дори не се е появявал пред хора от години, или за селски тарикат от Варна, дето публично измами хиляди хора, заминаха им единствените жилища и спестяванията за цял живот, не знам какъв трябва да си?

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Пълна и окончателна победа. 100%. Без съмнение. - Тръмп също обяви победа в конфликта в целия Близък изток.
АФП попита американския президент дали смята прекратяването на огъня за победа, а Тръмп отговори утвърдително. Тръмп също така заяви, че за иранския уран ще бъде „погрижено“.
Победихме, всеки дето минава през ормуза ще плаща в юани и всичко по пълна програма
Появата на четвърта световна сила: Робърт Пейп, старши професор в Чикагския университет:
Ако този 10-точков мирен план, приет от Доналд Тръмп, е наистина точен, той може да се разглежда като тежко стратегическо поражение за Съединените щати, най-големият неуспех след войната във Виетнам.
Краят на тази война доведе и до появата на четвърти център на световна сила: Иран.
Известен британски журналист: Свидетели сме на най-голямото поражение на САЩ. Оуен Джоунс, изтъкнат британски журналист: „Това е 10-точковият план на Иран, който Тръмп прие като „практическа основа за преговори“. Не се заблуждавайте: това е най-голямото стратегическо поражение на САЩ, откакто станаха суперсила.“
Канал 14 на израелския режим: Разпоредбите на споразумението с Иран са безумни.
В репортаж за споразумението за прекратяване на огъня с Иран, Канал 14 заяви: В какъв свят живее този президент, ако представя това споразумение за капитулация като постижение? По-тревожното е, че Израел не отрича тази безумност.
Американският сенатор Мърфи: Ако приемем дори част от изявлението на Иран, Тръмп се съгласи да предаде контрола над Ормузкия проток на Иран.
Наистина е удивително, че се стигна дотук; че Тръмп предприе военни действия, които изглежда, поне засега, са дали на Иран контрол над жизненоважен воден път, който той не е имал преди войната.
Браво, брависимо на Доню Пъкъла! Само така!Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Да, като почнеш една война трябва да си готов и да я спечелиш, а не да си викаш неща от сорта "ок, сега ще им сринат всичката военна и електрическа инфраструктура, ама на каква цена"...та тоя неща предварително се мислят.
Накрая да не се окаже, че просто са си правили стрес тест на нещата и да направят някой долар от борсите и да подновят старите залежали барути из складовете...
Наивни? Скоро приятел ми разправя как според него не е пирамида, а находчивост от страна на онзи чвор и как Бойко и Пеевски спънали исторически парк защото искали те да правят солари там.
Даже жена му работи в Грабо и в началото като имало интерес от чужденци и не знам си какво за билети, имало забрана Грабо да продава. Е, да не е само Грабо? Плюс това аз ако съм от шефовете на Грабо и знам, че това е пирамида, естествено ще го махна от списъка си.
Та даз наивен народ който щеш и то умни такива, не е да са прости всичките.
Като Доларъмп сега, обещава каквото трябва и целта е да направи още и още пари. През това време САЩ тества какво, къде, кога и на каква цена може. Нещо ако сгафят...ами да, Тръмп беше виновен.
Накрая да не се окаже, че просто са си правили стрес тест на нещата и да направят някой долар от борсите и да подновят старите залежали барути из складовете...
zAcK написа:ildivvy написа:А тези, които гласуват за Бацю и дебелия, да не са по-умни? За рижака, орбанката, малкия Мук, императора на Русия, бабата и т.н. Прост народ сме си това е! Важи за целия свят!
Баце не е стока, ясно е, ама да гласуваш за Слави от дивана, дето дори не се е появявал пред хора от години, или за селски тарикат от Варна, дето публично измами хиляди хора, заминаха им единствените жилища и спестяванията за цял живот, не знам какъв трябва да си?
Наивни? Скоро приятел ми разправя как според него не е пирамида, а находчивост от страна на онзи чвор и как Бойко и Пеевски спънали исторически парк защото искали те да правят солари там.
Даже жена му работи в Грабо и в началото като имало интерес от чужденци и не знам си какво за билети, имало забрана Грабо да продава. Е, да не е само Грабо? Плюс това аз ако съм от шефовете на Грабо и знам, че това е пирамида, естествено ще го махна от списъка си.Та даз наивен народ който щеш и то умни такива, не е да са прости всичките.
Като Доларъмп сега, обещава каквото трябва и целта е да направи още и още пари. През това време САЩ тества какво, къде, кога и на каква цена може. Нещо ако сгафят...ами да, Тръмп беше виновен.
In God we trust, all others we track.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Китай и Русия много сериозно удариха рамо на Иран , дадоха им всичко от което имат нужда за да устоят на удара . Тръмп не е глупак и се усети че са го закачили на куката . Припика газ , обаче беше късно и риска за него е многократно по голям . Евреите го насадиха лошо на пачи яйца , не трябваше да се води по акъла на оня шестопръстия гном .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !