Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
За да сме най-бедната държава в ЕС, значи че повечето индивиди в нея са "скъсани терлици и никой не им е виновен" (твои думи) .
От голямата начетеност ще да е... само че начетеност на брадва.ком и фейсбук

От голямата начетеност ще да е... само че начетеност на брадва.ком и фейсбук

Последна промяна steeN на 28 Ное 2021, 16:43, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
steeN написа:За да сме най-бедната държава в ЕС, значи че повечето индивиди в нея са "скъсани терлици" (твои думи).
От голямата начетеност ще да е... само, че начетеност на брадва.ком и фейсбук![]()
..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
steeN написа:За да сме най-бедната държава в ЕС, значи че повечето индивиди в нея са "скъсани терлици и никой не им е виновен" (твои думи) .
От голямата начетеност ще да е... само че начетеност на брадва.ком и фейсбук![]()
Пропусна петел.бг и всички останали канали за пропаганда на трол фабриката от Санкт Петербург. Коланга, зависи от англичаните. Аз работя с доста англичани (шефът ми е англичанин) и мога да ти кажа, че са доста интелигентни хора и има какво да се научи от тях. Разбира се, това не важи за всички. Това го казват самите те - бяха скандализирани от цялата Брекзит пародия, която сътвориха техните съграждани...Предполагам имаш негативни впечатления поради средата в която си попаднал. Ако разнасяте пратки или чистите моловете вечер е нормално да има хора събирани от кол и въже

spacepl написа:STEVAL написа:mr_petroff написа:Умни хора сте тука , сещайте се..
Ти две мнения над твоето не прочете ли, че всички сме тъпаци.
Колко сме умни, хитри и интЕлегнетни се вижда от стандарта ни на живот. Добре, че сме най-начетената нация и всякакви продавачки, чистачки и шофьори на бусове, които естествено са малки светила във вирусологията прозряха пъкления план на Бил Гейц и Сороз и ни спасиха от сигурна смърт. След две години, когато ваксинираните на 90% европейци измрат ние ще превземем Европа.
Кво е това трепане колега

Последна промяна bai_ILIA на 28 Ное 2021, 16:59, променена общо 1 път
"Чемодан, вокзал, Москва"
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Тихо ся. Маските са, за да мълчите
Бил Гейтс един Windows ме може да ни накара да си купим, та тръгнал с ваксини да ни тъпче
Други си е като седнеш в такси и шофьора започне да ти говори за мутациите в спайк протеина на вируса
Баровец някакси се чувстваш. Да те вози вирусолог, който най-верояно е похарчил 20 години от живота си в четене на дебела и суха литература и най-накрая те кара теб, скъсания, да ходиш да пиеш с приятели 

Бил Гейтс един Windows ме може да ни накара да си купим, та тръгнал с ваксини да ни тъпче

Други си е като седнеш в такси и шофьора започне да ти говори за мутациите в спайк протеина на вируса

330 страници и не виждам нито един от участниците в темата да си е сменил мнението така че графики, таблици, статистики чудя се как ви се занимава 

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Спама да върви
Ма се радвам, че има хора с които споделяме еднакво мнение и за ваксините и по принцип. И понеже сферата, в която работя, ме сблъсква всеки ден с богати и умни хора, как па един от тях няма антиваксър. Всичките са с по 2-3 дози вече. И с по 5 цифри заплата.
Но в нон стопа за продавача ваксинираните сме прокажени. Абе има някой крив в цялата работа ама с времето ще разберем кой е.
По темата - след 3-та доза бустер Файзер след 2 опелчета страничните ефекти ми бяха 2 дни болки в рамото с едва доловимо неразположение и няколко дена болка под мишницата (аксиларни лимфни възли).
П.С. някой ме беше питал що съм я сложил - съвкупност от фактори - приемам ковид сериозно и искам да съм защитен, данните показват, че с ваксина шанса ми е по-голям. Отделно от това и хляба ми зависи от ваксината.

Но в нон стопа за продавача ваксинираните сме прокажени. Абе има някой крив в цялата работа ама с времето ще разберем кой е.
По темата - след 3-та доза бустер Файзер след 2 опелчета страничните ефекти ми бяха 2 дни болки в рамото с едва доловимо неразположение и няколко дена болка под мишницата (аксиларни лимфни възли).
П.С. някой ме беше питал що съм я сложил - съвкупност от фактори - приемам ковид сериозно и искам да съм защитен, данните показват, че с ваксина шанса ми е по-голям. Отделно от това и хляба ми зависи от ваксината.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
като седнеш в такси и шофьора започне да ти говори за мутациите в спайк протеина
Зад всеки велик човек , стои един пътник в такси

Абе има някой крив в цялата работа ама с времето ще разберем кой е.
Напълно нормално да има такъв разнобой по въпроса с ваксините . Природата ни е направила такива особени при вземането на решение . Другия вариант го виждаме често при животните - единственото правило е прави каквото прави овцата до теб .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
ivoo написа:Ами да, по образовани сме със сигурност и по способни.
Англичаните ги изключвам напълно, това са некъдърници екстра качество
Няма друг такъв шизофреник във форума...

Значи ти избЕга от страната на образованите и способните и отиде да миеш чинии при некадърниците

Да им покажеш как се прави или?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
....много самодоволни граждани в тоя форум, тц, тц, тц ..... Всеки ден с богати и интелигенти хора общували....
Нито една продавачка в мола не може да се сравнява с тях. Въобще даже да не си го и помисля. Че и в Софията живеят, ама де.... И другите това ще правят дето им скимне на "велможите", щото те са с виШо и заплатите им мноо големи, разбираш ли....
п.с всяка прилика с действителни лица е случаЕна..... или пък може би не....
Нито една продавачка в мола не може да се сравнява с тях. Въобще даже да не си го и помисля. Че и в Софията живеят, ама де.... И другите това ще правят дето им скимне на "велможите", щото те са с виШо и заплатите им мноо големи, разбираш ли....
п.с всяка прилика с действителни лица е случаЕна..... или пък може би не....

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Маняк, то си пише, че живея в Пловдив
Ако не ти изнася това, дето съм написал можеше да го подминеш, не да се закачаш. Ма явно истината боли а българите имаме едно специфично качество "да не оставаме длъжни". "Велможите" ако измислят 4-та доза и нея ще си я сложа най-вероятно 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ако или като? Доми Корн ли се казвал тоя новия ей сега ми се причу по радиото. Няколко десетки случаи в Холандия вече(естествено, нали Южна Африка им е като колония)и Франция, другите колонизатори и... Англия, те нищо не са колонизирали в историята, само с болести са победили Индианците, кой знае и чумата как са домъкнали в Европа от майната си. Предполагам и другите колонизатори в Африка, Белгийците и те ще са от първите. Сега искали да изследват новия щам, та да печелели време. Много ми е чудно като искат да печелят време и пак призовават за социална дистанция, дори в страните където не било задължително, защо не забраниха полетите си до Южна Африка още като взе да се чува за тези нови щамове? Защо изобщо не забраниха тези полети до там докато не отмине тая пандемия? Сега пак ще са им виновни хората, които не се ваксинират, особено страни като България, нищо че всеки път ей тия нации почват да разнасят вируса тука. Те го домъкнаха от Китай, после те не си седнаха на задниците, ами обикалят още колониите си като щурави, иначе пазете вика социална дистанция. Айде Доми Корн, после Дайми Корни, дон Кихот и т.н.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Всички чумни епидемии в историята на човечеството идват от Ухан , Китай . Най вероятно испанския грип също , открит е първо в Белгия и неправилно наречен испански грип . Довлечен тук в Европа със търговски кораби или китайски работници подобно на Хонконгския . Може би единствено едрата шарка не идва от индокитай от масата сериозни инфекциозни болести , тъй като се счита че е била разпространена първо в древен египет .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Spit-Fire написа:Спама да вървиМа се радвам, че има хора с които споделяме еднакво мнение и за ваксините и по принцип. И понеже сферата, в която работя, ме сблъсква всеки ден с богати и умни хора, как па един от тях няма антиваксър. Всичките са с по 2-3 дози вече. И с по 5 цифри заплата.
Заплата? Големци викаш, ама на заплата. Не казвам, че е лошо де....
Отделно от това и хляба ми зависи от ваксината.
Като на повечето хора, които са си я сложили "по свое желание".
В Швейцария след референдум, зеленият сертификат остава. 65% ваксинирани. Явно е въпрос ваксинираните да прехвърлят 50% и после нищо не може да го отмени.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Естествено, в главата на човека е заложено така, че дори едно нещо да го смята за грешно като решение, щом вече го е направил, много трудно би го отменил. Да не говорим за това да се чувства прецакан и всеки ще лежи на кълката, че щом той може да се ваксинира било то защото е бил принуден за да работи и излиза или не, то значи и другите могат. Беше ясно, че работата е там да се ваксинират повече хора, от там насетне те ще са за всички други да се ваксинират също. Без значение Ганьовци ли са тези хора(защото нали уж само тука била такава черта да се гледа на другия в канчето, но всъщност е заблуда това)или от Западна Европа. Ако си спомняте оная Англичанка как се пенеше в самолета на клипа от тая тема, че тоя до нея не бил ваксиниран и нямало да седне до него, няма как да ви изненадва това за сертификата. Просто вече някой като се е боднал и си вика "аз се боднах, нямам проблеми, другите да се оправят" и същите тези хора биха ви сочили с пръст, някои от тях разпънали ви на кръст или изгорили на кладата ако щеш, а тука просто част от тях може да ви викат Ганьо защото не споделяте едни и същи мисли. Това със свободната воля са празни приказки, евентуално вече може да ги чуете иронично от сорта "ама кой ви е спрял, като не искате ваксина си вадете сертификат или се тествайте, ето ви изобор огромен" и след като го кажат или пак си викат наум колко сте тъпи вие или го казват на някой до тях с подобни убеждения като техните.
In God we trust, all others we track.