Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от NGneer4eto » 27 Ное 2021, 16:06

Със същия успех може да извадиш статистиката преди около 4 месеца, когато в България почти нямаше болни и бяха 15% ваксинирани и умрелите бяха 10-20 души на ден, а в Европа и Израел делтата беше в разгара си и бяха по-напред от нас с жертвите. Тогава никой не вадеше такава статистика за 14 дневен период. Но сега се избира точно периода, в който отбелязахме максимум, а в Европа беше затихнало преди скока.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 27 Ное 2021, 16:17

Ама дайте нещо конкретно "по-напред" нищо не ми говори

Ако в бг има 20 умрели от ковид в период без пик на заболели, а в Германия 50 в период с пик ... де да знам ... нема да е баш същото

Ама говоря наизуст - дайте цифрите да си говорим

seimo написа:14 дневен период :mhihi: Да ти извадя някоя подобна от лятото за 14 дни пък пак да си говорим. И между другото преди още да се беше чуло за ковид фъшнята пак си бяхме на първо място ма нищо де :winky:

На мен ще ми е интересно, извади
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 27 Ное 2021, 16:19

drago_pavlov написа:Не знам кой къде се връща, но скоро ми попадна това в Линкдин:
FE4ISdYXsAgqnCn.jpeg

Така като гледам най-умните и най-свободните в Европа са се запътили към Орландовци :mhihi:
А от там връщане няма...

Тая графика е вярна, само не разбирам каква релевантност има лявата страна. Миналата година по това време, дясната страна беше същата а лявата я нямаше. Че те двете страни не са дори право-пропорционални, че да кажеш нещо.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от sssssl » 27 Ное 2021, 20:25

Миналата година по това време бяхме на 12то 13то място по смъртност. Тогава ваксини нямаше. Сега сме на второ място. В СВЕТА. https://www.worldometers.info/coronavirus/

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 27 Ное 2021, 20:58

Пичуви.Я да ви питам тая графика със смъртността има ли пряка обвързаност с отпуснатите пари от евросъюза за международна помощ за справяне с КУРоната!?
Така ако е наясно някой!?
За един приятел питам!? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Ное 2021, 21:23

Има връзка с ниското IQ на населението на нашата мила родина единствено.
Щото аз по друг начин не мога да обясня защо сме най-бедната страна в ЕС и с най-висока смъртност.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 27 Ное 2021, 22:52

Аз мога да обясня много работи ама темата не е за това.
Споделете по моя въпрос ако знаете.
А иначе по твоя въпрос ще ти го кажа така.
Никой няма файда от силна и независима България от комшиите дето могат да ни клатят кораба.
Отдавна друг задава курса и рой е такъв какъвто е.
Едни хора правят пари на наш гръб, образоват поколенията след тях да продължават да правят още пари на наш гръб и да продължават да водят кораба натам на където е удобно на едни други хора.
И кучетата си лаят, а кервана си върви.
Не случайно образователната ни система запада умишлено от година на година.
Никой няма файда от избиратели които реално знаят какво да изберат.
И те така.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 27 Ное 2021, 23:56

Аз лично знам за случай на починал човек , когото са опитвали да го пишат ковид .Ама дъщеря му ,наша семейна приятелка ,понеже се прибра от Германия за погребението и се разбуча защото не искаше затворен ковчег и не им мина номера.Та оттук нататък - да го духат статистиките ...
Това не е една жена в магазина казала на жена ми...Тия диаграми може да са верни само докато стигнеш до реда BG ,после имай едно на ум...
Умни хора сте тука , сещайте се..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от sssssl » 28 Ное 2021, 0:33

steeN написа:Има връзка с ниското IQ на населението на нашата мила родина единствено.
Щото аз по друг начин не мога да обясня защо сме най-бедната страна в ЕС и с най-висока смъртност.

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 28 Ное 2021, 1:21

mr_petroff написа:Умни хора сте тука , сещайте се..

Ти две мнения над твоето не прочете ли, че всички сме тъпаци.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 28 Ное 2021, 4:33

Руcия нaлoжи пълeн лoкдaун минaлaтa ceдмицa и зaбрaни рaбoтaтa! Дa, пълнa нeрaбoтнa ceдмицa. Oщe мoжe дa трae дoри, нe знaм. В Aмeрикa нямa тaкoвa нeщo. 40 губeрнaтoрa oбявихa зeлeнитe ceртификaти кaтo oтнeмaщи cвoбoдaтa и ги зaбрaнихa cъc зaкoн. Губeрнaтoр Aббoт вкaрвa в зaтвoрa вceки кoйтo изиcкa тaкъв ceртификaт. Нeкa cи пoгoвoрим пaк зa cвoбoдa.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 28 Ное 2021, 9:31

EBEEMVACIA написа:Руcия нaлoжи пълeн лoкдaун минaлaтa ceдмицa и зaбрaни рaбoтaтa! Дa, пълнa нeрaбoтнa ceдмицa. Oщe мoжe дa трae дoри, нe знaм. В Aмeрикa нямa тaкoвa нeщo. 40 губeрнaтoрa oбявихa зeлeнитe ceртификaти кaтo oтнeмaщи cвoбoдaтa и ги зaбрaнихa cъc зaкoн. Губeрнaтoр Aббoт вкaрвa в зaтвoрa вceки кoйтo изиcкa тaкъв ceртификaт. Нeкa cи пoгoвoрим пaк зa cвoбoдa.

Това откога е станало, не съм чул такова нещо?

п.п Аз искам да се покая и да се извиня на всички ваксъри и други в темата, с които съм се държал зле и съм нагрубил. Извинявам се.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 28 Ное 2021, 14:53

EBEEMVACIA написа:Руcия нaлoжи пълeн лoкдaун минaлaтa ceдмицa и зaбрaни рaбoтaтa! Дa, пълнa нeрaбoтнa ceдмицa. Oщe мoжe дa трae дoри, нe знaм. В Aмeрикa нямa тaкoвa нeщo. 40 губeрнaтoрa oбявихa зeлeнитe ceртификaти кaтo oтнeмaщи cвoбoдaтa и ги зaбрaнихa cъc зaкoн. Губeрнaтoр Aббoт вкaрвa в зaтвoрa вceки кoйтo изиcкa тaкъв ceртификaт. Нeкa cи пoгoвoрим пaк зa cвoбoдa.

Обърках се, нали американците бяха лошите дето искаха да ничипират, а братупките борци за правдата?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 28 Ное 2021, 14:59

STEVAL написа:

Колко сме умни, хитри и интЕлегнетни се вижда от стандарта ни на живот. Добре, че сме най-начетената нация и всякакви продавачки, чистачки и шофьори на бусове, които естествено са малки светила във вирусологията прозряха пъкления план на Бил Гейц и Сороз и ни спасиха от сигурна смърт. След две години, когато ваксинираните на 90% европейци измрат ние ще превземем Европа.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 28 Ное 2021, 16:02

spacepl написа:
STEVAL написа:

Колко сме умни, хитри и интЕлегнетни се вижда от стандарта ни на живот. Добре, че сме най-начетената нация и всякакви продавачки, чистачки и шофьори на бусове, които естествено са малки светила във вирусологията прозряха пъкления план на Бил Гейц и Сороз и ни спасиха от сигурна смърт. След две години, когато ваксинираните на 90% европейци измрат ние ще превземем Европа.

Стандарта на живот зависи единствено от съответният индивид. Никой за нищо не ти е виновен че си " скъсан к' т терлик'
А дали сме начетена нация, можем да поспорим. Работил съм сигурно със над 150 човека от различни нации.Ами да, по образовани сме със сигурност и по способни.
Англичаните ги изключвам напълно, това са некъдърници екстра качество

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата