Тръмп трети мандат?
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: Тръмп трети мандат?
A вдругиден когато рижия кретен го отсвирят , дали света ще се нормализира бързо 

- enigma
- кандидат ентусиаст
-
mr_petroff написа:A вдругиден когато рижия кретен го отсвирят , дали света ще се нормализира бързо
Не мисля. Тръмп е симптом/последствие, не първопричината….
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
mr_petroff написа:A вдругиден когато рижия кретен го отсвирят , дали света ще се нормализира бързо
Няма как да стане. Вече не знам колко часа остават и хегемона нали щял да отприщва ада:Според Goldman Sachs, обемите на транзитния петрол намаляват и западните страни ще трябва бързо да използват резервите си.
Може да се случи най-големият шок в доставките на петрол в историята. Последният танкер, превозващ петрол от Ормузкия проток, пристигна в Европа по-рано тази седмица.
Европа изпада в ситуация на ограничение на горивата. Цените на едро скочиха до четиригодишен връх.
Престъпността се увеличава в Азия и Европа. Четирима заподозрени са арестувани в Германия за притежание на 1700 литра крадено дизелово гориво.
Недостигът на бензин доведе до увеличаване на грабежите и нападенията на бензиностанции в Бангладеш, както и в съседни Индия и Пакистан, което доведе до няколко смъртни случая, според WSJ.
Във Филипините хиляди транспортни работници стачкуваха миналата седмица, за да протестират срещу рязкото покачване на цените на дизела.
Дирк Енгелхард, ръководител на Германската асоциация на транспортната индустрия, заяви, че покачващите се цени на горивата излагат на риск до 100 000 работни места – това е около 15% от всички шофьори на камиони в страната.
На фона на това: Висши помощници тайно убеждават Тръмп, че иранските електроцентрали и мостове са легитимни военни цели — WSJКСИР пък заяви, че ще превърне целия регион в ад“ за САЩ и Израел, ако ескалират войната.
От тази вечер протести против оня шестопръстия да се спре това безумие: https://streamable.com/evo4qy
Я пак за тези дето не вярваха как се унищожават танкове в южен Ливан. Две меркави в това видео на скраб: https://streamable.com/go7nk2
Гениално, добре, че са китайците. Ама що така бре:Един от най-големите американски доставчици на търговски сателитни изображения, на който разчитат повечето медии, заявява, че правителството е поискало от всички доставчици на изображения за неопределено време да се въздържат от предоставяне на сателитни изображения от войната в Иран.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Тръмполинът занули икономиката на т.н. "ес". Цената на енергоносителите по борсите няма никакво значение, след като те практически липсват на пазара.
Пример. Гледам някакви промоции и влизам да търся. Излиза надпис, че въпросният продукт (основно зимни стоки) е изчерпан на пазара. Цената е на 20%, ама го няма. Какво ме грее тя (цената) в случая?
Пример. Гледам някакви промоции и влизам да търся. Излиза надпис, че въпросният продукт (основно зимни стоки) е изчерпан на пазара. Цената е на 20%, ама го няма. Какво ме грее тя (цената) в случая?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.