Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от steeN » 15 Окт 2020, 11:45

Мерси за информацията :mrgreen:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 15 Окт 2020, 12:13

Ква влажност, кви глупости бре :mhihi: Аз такъв фраш по Черноморието не съм виждал от години и няма болни, няма пикове нищо няма :mhihi: Само ще ви кажа че познавам лично над 20 човека доказано прекарали коронката и само няколко от тях са влезнали в графата Ковид понеже са на държавна работа. Останалите из частните фирми всичко се води грип. За мен тия цифри са ала бала. Не са решили не са почнали да намират и по 5к на ден.
Последна промяна seimo на 15 Окт 2020, 12:17, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Окт 2020, 12:15

Тоя ковид е нещо като чупакабра във света на вирусите , никой не го е виждал но всички са убедени че съществува щото са гледали новините по бостанитиви :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Окт 2020, 12:31

seimo написа:познавам лично над 20 човека доказано прекарали коронката и само няколко от тях са влезнали в графата Ковид понеже са на държавна работа. Останалите из частните фирми всичко се води грип. За мен тия цифри са ала бала. Не са решили не са почнали да намират и по 5к на ден.

Т.е. имат положителен тест, но не са ги вкарали в списъка ли ?

Преди 50 страници ги вкарваха по списъците без да са болни, сега болните не ги вкарват... последно ? :roll:

Аз се убедих, че поне при нас (заради БЦЖ ли, заради друго) със сигурност не е толкова заразен. Последната позната болна беше в болница с пневмония, а мъжът й, с когото спят в едно легло... не е. А тя реално е най-тежко разболелият се, който познавам и единственият стигнал до болница. Предполага се, че трябва и да заразява най-много.

Интересно ми е "новото" лекарство, с което лекуват... наистина ли върши повече работа или просто почваме да лекуваме с него, щото е 350 евра дозата ? Представям си като намерят лекарство, което наистина лекува, колко ще е :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 15 Окт 2020, 12:40

Няма шанс при положителен ПИСИАР да не си в списъка. Бърз тест може. Не знам кое ви е толкова смешното всъщност...
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Окт 2020, 13:37

Доста интересни изчисления се правят.
Тествани 6000 и кусур човека, 800 и косур заразени= 14%
Тея 14% ги дават като абсолютна стойност и показател за зараза.
Обаче това разбира се ще е вярно, ако са тръгнали екипи по улиците и тестват на случаен принцип хората.
Реално, отишли са 4-5-6000 човека, които са с тежки симптоми, тоест болни, с температура и са успели да преминат всички перипети до заветният тест.
На някой се правят и по 2 теста и в крайна сметка извода в чист смисъл е, че от направените изследвания на да кажем 6000 БОЛНИ хора, които са отишли в болница, 14% от всичките тези изглеждащи БОЛНИ хора са с ковид.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 15 Окт 2020, 13:40

seimo написа:Ква влажност, кви глупости бре :mhihi: Аз такъв фраш по Черноморието не съм виждал от години и няма болни, няма пикове нищо няма :mhihi: Само ще ви кажа че познавам лично над 20 човека доказано прекарали коронката и само няколко от тях са влезнали в графата Ковид понеже са на държавна работа. Останалите из частните фирми всичко се води грип. За мен тия цифри са ала бала. Не са решили не са почнали да намират и по 5к на ден.

Аз също изкарах нещо подобно. Същата симптоматика като тоя вирус, но никой не ме е тествал. Бях си с 39 градуса температура 2-3 дни, гърлото трагично и гърдите ме боляха доста. След 3 дни бях като нов де, но съм на 99% сигурен, че съм го изкарал и аз тоя вирус, защото не се разболявам често, да не кажа въобще.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Окт 2020, 13:53

seimo написа:Ква влажност, кви глупости бре :mhihi:

Грипа и всякакви други видове настинки викаш нямат сезони :mhihi: Или тоз вирус е някакъв специален и не се влияе от физичните закони?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 15 Окт 2020, 13:56

Преди 2-3 месеца на приятелката ми шефката нещо ѝ било лошо, прибрала се вкъщи, влошила се за два-три дни, температура, кашлица - двустранна пневмония чак :shock: Веднага като се почувствала зле отишла да се тества - бам - COVID19 било :mhihi: След два дни пак се тествала - пак положителен резултат. Мъжът ѝ и цялото ѝ семейство - два отрицателни теста, никой от тях със симптоми. Целия ѝ екип (екип работещ в близък контакт с десетки клиенти на ден), с който работи - всички отрицателни. Приятелката ми, с която случайно яли от една купичка предния ден - и тя отрицателна, видиш ли :ok:
А аз продължавам да си питам и отговор да не търся за рандъмизацията на резултатите с тия тестове :dunno:
ПС: Женицата си е жива и здрава, и си бачка като преди, все едно нищо не е било :paranoid:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 15 Окт 2020, 15:07

Моджо написа:Няма шанс при положителен ПИСИАР да не си в списъка. Бърз тест може. Не знам кое ви е толкова смешното всъщност...

Айде бе няма шанс :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Окт 2020, 15:13

Nickelback написа:Преди 2-3 месеца на приятелката ми шефката нещо ѝ било лошо, прибрала се вкъщи, влошила се за два-три дни, температура, кашлица - двустранна пневмония чак :shock: Веднага като се почувствала зле отишла да се тества - бам - COVID19 било :mhihi: След два дни пак се тествала - пак положителен резултат. Мъжът ѝ и цялото ѝ семейство - два отрицателни теста, никой от тях със симптоми. Целия ѝ екип (екип работещ в близък контакт с десетки клиенти на ден), с който работи - всички отрицателни. Приятелката ми, с която случайно яли от една купичка предния ден - и тя отрицателна, видиш ли :ok:
А аз продължавам да си питам и отговор да не търся за рандъмизацията на резултатите с тия тестове :dunno:
ПС: Женицата си е жива и здрава, и си бачка като преди, все едно нищо не е било :paranoid:

Ей такива случки са ми крайно интересни и на мен - как така уж толкова мега гига заразен вирус, се оказва, че никак не е толкова заразен.
И откъде тогава, се е заразила въпросната женица?

И никой от ония телевизионни говорещи глави, с една торба дипломи - никой нищо не казва и не знае и не изследва.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 15 Окт 2020, 15:48

TNT написа:
seimo написа:познавам лично над 20 човека доказано прекарали коронката и само няколко от тях са влезнали в графата Ковид понеже са на държавна работа. Останалите из частните фирми всичко се води грип. За мен тия цифри са ала бала. Не са решили не са почнали да намират и по 5к на ден.

Т.е. имат положителен тест, но не са ги вкарали в списъка ли ?

Преди 50 страници ги вкарваха по списъците без да са болни, сега болните не ги вкарват... последно ? :roll:

Аз се убедих, че поне при нас (заради БЦЖ ли, заради друго) със сигурност не е толкова заразен. Последната позната болна беше в болница с пневмония, а мъжът й, с когото спят в едно легло... не е. А тя реално е най-тежко разболелият се, който познавам и единственият стигнал до болница. Предполага се, че трябва и да заразява най-много.

Интересно ми е "новото" лекарство, с което лекуват... наистина ли върши повече работа или просто почваме да лекуваме с него, щото е 350 евра дозата ? Представям си като намерят лекарство, което наистина лекува, колко ще е :kuku:

Последно според както им трябват цифрите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Окт 2020, 16:05

Ексела нещо е сбъгнал напоследък :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от sssssl » 15 Окт 2020, 23:34

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 16 Окт 2020, 8:18

Вчера минахме 800, днес 900, утре - 1000! Рекордна седмица...

Аз лично никакви мерки не спазвам и имам чувството, че май три пъти го изкарах това. Последно си изгубих обонянието за два дни и постоянно ми се спеше. Та си викам - минал съм от ред, сега здравите да му мислят... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата