Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
sub_eleven написа:Вчера и днес бях с редовен зелен сертификат и обикалях служебно обекти от всякакъв тип. Навсякъде обаче показвах един фалшив вместо редовния за да видя дали ще го хванат някъде. Днес най-накрая попаднах на пропуск, който реално сканира qr кодовете. Хората преди мен си вадеха дигиталните сертификати от телефона. Дойде моят ред и го извадих смачкан на хартия. "Заповядайте господине!"![]()
Само си дадох парите на корона мафията.аман от 40 годишни путьовци - форумни нинЖи
Аз като 39 годишен да се засягам ли?
Тоя подпис има толкова дълга история, че не е за разправяне. Писал съм го като съм бил на около 20. Сега и аз отивам към 32

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
sub_eleven написа:Вчера и днес бях с редовен зелен сертификат и обикалях служебно обекти от всякакъв тип. Навсякъде обаче показвах един фалшив вместо редовния за да видя дали ще го хванат някъде. Днес най-накрая попаднах на пропуск, който реално сканира qr кодовете. Хората преди мен си вадеха дигиталните сертификати от телефона. Дойде моят ред и го извадих смачкан на хартия. "Заповядайте господине!"![]()
Само си дадох парите на корона мафията.
Как така?
Не се ли притесняваш, че ако разберат, че показваш менте сертификат може доста сериозно да го загазиш?
Все още не разбирам и не толерирам опитите за измама на системата.
Не съм някаква света вода ненапита или подобно, но може би годините ми са ме накарали да стигна до някой изводи...
Бъдете живи и здрави

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Мнение от sub_eleven » 20 Ное 2021, 8:36
slatanic написа:
Как разбират какво ти има като не са те виждали?
Те някои така си лекуват и отпреди ковид, дори и да те видят. Щом имат някой усложнен случай - взимай този антибиотик превантивно, следващият път друг и така.
Антибиотиците са нещо прекрасно и незаменимо по принцип. Без антибиотик щях да съм умрял поне два пъти в този ми живот и то без да се напрягам да се сещам за други случаи. Но без да те изследват и по телефона ?!
Аз още на 9 ноември съм поставил диагнозата по форума - пневмония . Какво те учудва че джипито лекува на телефон ?

Jordana написа:Това с пневмонията няма да мине за 3-4 дена какъвто и антибиотик да пие . Щом кашля и има характерната клинична картина значи е направил пневмония . Тези със ниската сатурация дето им слагат трабата са вече втасали , дроба е унищожен от пневмонията .Първо си пил антибиотика от протокола (азитромицин
Азитромицина също е широкоспектърен антибиотик . Чревни инфекции , пикочно полова система , бъбреци , кожни и белодробни инфекции - всичко се изчиства .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Е.Димитров, не съм показвал фалшив на РЗИ за да пострадам. Беше ми интересно какво реално се проверява и какъв е контрола отвъд РЗИ - от персонала на обектите.
Нищо/никакъв.
п.п Не ме бъркат 10лв за да си свърша работа легално по обектите. Повече от 10лв изкарвам там. Интересен ми беше контрола, който мислех, че го има.
Ще си направя другата седмица пак за да довърша работата, че не успях да се вместя в тоя. Разбира се експериментът с фалшивия сертификат ще продължи
. По-скоро като забавление вече.
Нищо/никакъв.
п.п Не ме бъркат 10лв за да си свърша работа легално по обектите. Повече от 10лв изкарвам там. Интересен ми беше контрола, който мислех, че го има.
Ще си направя другата седмица пак за да довърша работата, че не успях да се вместя в тоя. Разбира се експериментът с фалшивия сертификат ще продължи

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Твоя работа.
Но не пиши подобни неща на публични места.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Холандия винаги е имало концентрация на отпадъци, които си протестират за всичко.
..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ivoo написа:..
Точно така , за това в нашата ориенталска държава имаме 4пъти по-висока смъртност при 4 пъти по-малко население . 4х4 = 16 или 1600% по-висока смъртност от Холандия .

Цифрите са още по-грозни за Испания, Италия и Франция , дето 3те заедно със 150млн население

Объркали сте се, излезли са да празнуват победата над вируса. Такова нещо в културна Европа не може да има.
Такива празненства се очакват и в Австрия, скоро и в Германия, а Италия периодично празнува.
Да видим и Израел кога ще излезе - https://www.facebook.com/Aqua.Pontica/v ... 372481228/
Такива празненства се очакват и в Австрия, скоро и в Германия, а Италия периодично празнува.
Да видим и Израел кога ще излезе - https://www.facebook.com/Aqua.Pontica/v ... 372481228/
acho.rs написа:ivoo написа:..
Точно така , за това в нашата ориенталска държава имаме 4пъти по-висока смъртност при 4 пъти по-малко население . 4х4 = 16 или 1600% по-висока смъртност от Холандия .![]()
![]()
![]()
Цифрите са още по-грозни за Испания, Италия и Франция , дето 3те заедно със 150млн населениеимат по-малко жертви от 6-7млн България ....но какво значение имат цифрите за нас, все едно да обясниш на абориген , че като пали огън, няма да предизвика дъжд
Aйде още един математик.

Сам ли ги пресметна умрелите или ходи лично да ги броиш? Хипохондриците освен да си разказвате страшни истории друго можете ли?
Ако през 1876г Оманската Империя беше издала заповед като сегашните,Ботев,Левски,З.Стоянов и хилядите други участвали в Априлското въстание дали щеше да се съобразят с нея?
Ами и те ако бяха хипохондрици ,дали България щеше да има история?
Добре че такива като вас не са живяли по онова време
ivoo написа:acho.rs написа:ivoo написа:..
Точно така , за това в нашата ориенталска държава имаме 4пъти по-висока смъртност при 4 пъти по-малко население . 4х4 = 16 или 1600% по-висока смъртност от Холандия .![]()
![]()
![]()
Цифрите са още по-грозни за Испания, Италия и Франция , дето 3те заедно със 150млн населениеимат по-малко жертви от 6-7млн България ....но какво значение имат цифрите за нас, все едно да обясниш на абориген , че като пали огън, няма да предизвика дъжд
Aйде още един математик.Витанов и оня другия сопол Л.Томов ни стигат.
Сам ли ги пресметна умрелите или ходи лично да ги броиш? Хипохондриците освен да си разказвате страшни истории друго можете ли?
Ако през 1876г Оманската Империя беше издала заповед като сегашните,Ботев,Левски,З.Стоянов и хилядите други участвали в Априлското въстание дали щеше да се съобразят с нея?
Живяли са и то много. При първото преброяване след освобожението (1880-та) , България е 2 милиона. В Априлското Възстание са загинали някъде между 30 и 40 хиляди ... тоест само 2% са имали топките и волята да се бият за свободата си. Останалото е било и ПРОДЪЛЖАВА да е овча безгръбначна маса. Най-вероятно процентите към днешна дата са същите.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Твоя работа.
Що, нали сме си наши хора? Ако има някоя дребна душица, която желае да вреди и пее насам натам, нека си достави това удоволствие, нали затова живее.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
ivoo написа:acho.rs написа:ivoo написа:..
![]()
![]()
Aйде още един математик.Витанов и оня другия сопол Л.Томов ни стигат.
Любопитно как тълкувате нещата? Я кажи ти, според тебе, какво биха направили Ботев и Левски ако бяха живи в момента? Точно тези хора ли ще поставиш до мотото "Всеки сам си преценя"
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Ще обясните ли как така на запад, където бяха се ваксинирали и забравили за коронавируса и вече си "живееха живота", как стана така че пламнаха, рестрикции, локдауни? Нали всичко беше зад тях в миналото? Това ли да ни накара да се ваксинираме?