Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от ivoo » 19 Ное 2021, 16:03

Eййй тея конспирации,що така стават реалност?
https://amp.theguardian.com/world/2021/ ... on-for-all

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от sssssl » 19 Ное 2021, 16:33

"Другите нации имат доверие на управляващите и институциите. Тук благодарение на 30 години лъжи и измами нямаме доверие на никого, който стои по-горе от нас. Все още не се знае обаче това дали е за лошо или за добро. Виждаме как вече тези доверчивите малко по малко потъват в робство и диктатура."

Противоречиш си. Ваксините и при доверчивите , и при недоверчивите са едни и същи.

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 19 Ное 2021, 16:37

Другата ми дилема е какво предпочита българина - беднотия и свобода или робство и материално осигурен живот. Защо? :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 19 Ное 2021, 17:50

Вчера и днес бях с редовен зелен сертификат и обикалях служебно обекти от всякакъв тип. Навсякъде обаче показвах един фалшив вместо редовния за да видя дали ще го хванат някъде. Днес най-накрая попаднах на пропуск, който реално сканира qr кодовете. Хората преди мен си вадеха дигиталните сертификати от телефона. Дойде моят ред и го извадих смачкан на хартия. "Заповядайте господине!" :lol:

Само си дадох парите на корона мафията.

аман от 40 годишни путьовци - форумни нинЖи

Аз като 39 годишен да се засягам ли?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 19 Ное 2021, 18:41

Мене сертификата или никъде не ми го искат, или му хвърлят толкова бегъл поглед, че ако им покажа баркод от кисело мляко ще мина. Само в началото ми го скарнираха чат-пат, вече никой не се занимава.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 19 Ное 2021, 20:06

Leon написа:
Top Gun Maverick написа:Тъкмо по-назад питах дали си ок, че се беше изгубил бая време след болестта, ама ти не писа. Не знам някога дали ще се докаже/разкрие/открие, че е бил изкуствено създаден тоя вирус, не знам дали е изкуствено създаден, но във всеки случай много лъжи се наговориха по света покрай него и най-лошото е, че човек не знае кое е истина и кое не, само знае, че със сигурност не му казват всичко и го манипулират.

Темата се разраства толкова бързо, че не успявам да чета всичко и съм пропуснал. Върнах се на работа, другата седмица мисля и във фитнеса да се пробвам леко, но определено все още имам доста последици и физически съм далече от добра форма. Другата седмица ще правя изследвания и снимки, ще видим. Мисля и грипна ваксина да сложа към края на месеца, там поне са ясни нещата и не ми се рискува. Успех на всички, които се борят с гадината!

Аз се възстанових: на 10тия ден вече нямах температура, на 15тия изчезна и кашлицата. Сега продължавам с пробиотика и Фиброзим за възстановяване.
Обаче за цялото боледуване свалих 6-7кг, доста мускулна маса загубих (най-вече на ръцете и бедрата, паласките също намаляха) и в момента виждам зор при елементарни неща: задъхвам се и вдигам пулс, сатурацията ми е окей (над 95). Аз преди началото на февруари не смятам да се връщам във фитнеса, ще разчитам на повече движение. Следващата или седмицата след това ще ходя за изследвания и снимки аз :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 19 Ное 2021, 20:16

Не ходи ли на снимка вече?
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Ное 2021, 20:18

ivoo написа:Eййй тея конспирации,що така стават реалност?
https://amp.theguardian.com/world/2021/ ... on-for-all

Забравиха на кого са родина, играят си с огъня..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 19 Ное 2021, 20:45

Ще им трябва и военно положение да въведат заедно със задължителното ваксиниране.

И то искат да се ваксинираш през 4 месеца... Ако 7 месеца не се ваксинираш след последната доза - в затвора. :lol:

Полудяха всички.

Ще се окаже, че живеем в най-нормалната и свободна държава и нищо чудно от запад насам да дойдат доста "бежанци".

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Ное 2021, 20:51

Няма как, ще им трябва молба за статут за уседналост, молба за работа, виза, български език, 250 хиляди евро инвсестиция и български на C1, за да им бъде приета молбата за двугодишно разглеждане.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 19 Ное 2021, 22:54

drifty написа:Не ходи ли на снимка вече?

Ходих само като ме диагностицираха с пневмонията. Да наваксам малко с работата и ще отида да цялостен преглед, изследвания и скенер
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 19 Ное 2021, 23:16

Don_Diego написа:
drifty написа:Не ходи ли на снимка вече?

Ходих само като ме диагностицираха с пневмонията. Да наваксам малко с работата и ще отида да цялостен преглед, изследвания и скенер

Това по твоя инициатива или личният лекар иска да те прати?

Моята лична дори и на снимка не изяви желание да ме прати, сам трябваше да настоявам. Пък за изследвания и скенер въобще не е ставало дума. Но тя сметна, че го карам достатъчно леко и няма нужда от подобни изследвания.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 19 Ное 2021, 23:35

Моя инициатива, като се обадиха от РЗИ ги разпитах какви изследвания биха били полезни след възстановяване за да се види дали няма нещо друго
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 20 Ное 2021, 8:25

В последните мнения се крие истината за високата смъртност у нас. Малко са лекарите дето ги боли дедовия за вас.
Как разбират какво ти има като не са те виждали?
Обръщайте си внимание сами че инак лошо.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 20 Ное 2021, 8:36

slatanic написа:Как разбират какво ти има като не са те виждали?

Те някои така си лекуват и отпреди ковид, дори и да те видят. Щом имат някой усложнен случай - взимай този антибиотик превантивно, следващият път друг и така.
Антибиотиците са нещо прекрасно и незаменимо по принцип. Без антибиотик щях да съм умрял поне два пъти в този ми живот и то без да се напрягам да се сещам за други случаи. Но без да те изследват и по телефона ?! :bang:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата