Бонус малус от догодина?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Бонус малус от догодина?

Мнение от kiko » 07 Ное 2018, 20:48

Тази мики маус с-ма е няма такъв смях :mhihi: мисля че това топ-малоумщината на това правителство за годината.Очаквам цените на БМВ рЕско да поевтинеят като една от най набеждаваните джигитски марки на нашия пазар :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Ное 2018, 20:55

Както и новия внос на реални километри да поскъпне....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 07 Ное 2018, 21:07

Поне ме успокоява едно нещо,че народ каращ масово коли на стойност 500-600 лв, ще им плаща на обирджиите от АПИ,разните му там нефалирали още застрахователи и на умиращата държава, сума от порядъка на 1000 лв и отгоре,няма да се затрие. :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 07 Ное 2018, 21:14

Те и предложението за данъка се приели с по-различни цифри...Освен това,понеже са тъпи парчета,едните не подкрепили другите за някои от увеличенията,а после обратно - вторите не подкрепили първите против другите предложения за увеличения! За нас: Честит кОр :clap: ! Всичко е прието,както си му е реда! Ба.ти панаира! Защо затвориха темата за напускането...? Май пак ще стане актуална...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 08 Ное 2018, 14:56

bai_ILIA написа:от обява в Мобилето: пълна сервиза история, фул фул екстри, с колата никога не е правено нарушение и не е карана от джигит :D

А преди години се смеехме на джамбазките лакърдии, че колата е карана от баба... Вижте как тази "екстра" става актуална.

Парадоксът идва от това, че застраховката е на колата, а не на човека. Съответно - застрахователната история е пак на колата и нарушенията се пишат на нея. Чудя се, ако направиш за година три тежки нарушения с някой курник за 1000 лева, няма ли да е по-изгодно да го бракуваш и да го продадеш на части? После си купуваш нова бракма без нарушения за същите пари и пак почваш "на чисто"... :dunno: :dunno:

Това ми прилича - да гръмнеш някого с пушка, после да има съд и да пишат присъдата на пушката, а ти да си невинен. :shock: :shock:
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 08 Ное 2018, 15:01

Това мнение трябва да го изпратим директно в Парламента :yes: ! Да видим,дали наистина така са го замислили тъпаците и най-вече да обеснят защо...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 08 Ное 2018, 15:02

И както става всеки път в БГ това за малуса няма да го приемат естествено, защото е малоумщина от всякъде ама ще направят гражданските по 1000 и данъците ще вдигнат и готово. Тиквата ще излезе и ще каже, че е наредил да отменят идиотщината ама другите неща ще си ги плащате - хем той ще излезе герой хем нас ще ни е....... здраво. :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 08 Ное 2018, 15:09

Borymeckata написа:Това ми прилича - да гръмнеш някого с пушка, после да има съд и да пишат присъдата на пушката, а ти да си невинен. :shock: :shock:

Всъщност, не съм съвсем прав... Да гръмнеш някого с пушка, да те осъдят и да си излежиш присъдата (нали ще те глобят за нарушениоето), но след това присъдата да се води на пушката, а ти да си "неосъждан" (с чисто съдебно минало). И ако някой купи от теб тази пушка - веднага става осъждан за убийство... :shock: :shock:

Чудя се, след... 20 - 25 години примерно, като (почти) всички работещи, мислещи и плащащи данъци хора в държавата избягат, пенсионират се или изпукат, като останат само цигани, пенсионери и тотални некадърници, от кого ще свличат пари? :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 08 Ное 2018, 15:20

Borymeckata написа:
Borymeckata написа:Това ми прилича - да гръмнеш някого с пушка, после да има съд и да пишат присъдата на пушката, а ти да си невинен. :shock: :shock:

Всъщност, не съм съвсем прав... Да гръмнеш някого с пушка, да те осъдят и да си излежиш присъдата (нали ще те глобят за нарушениоето), но след това присъдата да се води на пушката, а ти да си "неосъждан" (с чисто съдебно минало). И ако някой купи от теб тази пушка - веднага става осъждан за убийство... :shock: :shock:

Чудя се, след... 20 - 25 години примерно, като (почти) всички работещи, мислещи и плащащи данъци хора в държавата избягат, пенсионират се или изпукат, като останат само цигани, пенсионери и тотални некадърници, от кого ще свличат пари? :dunno: :dunno:

До тогава толкова ще са събрали, окрали и наяли ,че и те ще избягат ... както и сега на повечето децата им учат извън Бг примерно .
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Ное 2018, 15:34

Borymeckata написа:Да гръмнеш някого с пушка, да те осъдят и да си излежиш присъдата (нали ще те глобят за нарушениоето), но след това присъдата да се води на пушката, а ти да си "неосъждан" (с чисто съдебно минало).

Очевидно присъдата няма нищо общо с пушката... грешна аналогия.

Иначе другото не е толкова скандално колкото си мислиш. За колите, с които се правят повече нарушения статистически се И СЕГА се плащат повече пари за застраховка (мощност... тегло... вид дали е купе или комби примерно). Просто не си обръщал внимание или не си се интересувал.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 08 Ное 2018, 15:52

Ето четете
Проект наредба бонус-малус.pdf
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна seimo на 08 Ное 2018, 16:35, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e91 320d

Мнение от stas.dakov » 08 Ное 2018, 15:56

Кога е протестта ? :OT: Те счупиха тъпомера вече ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Ное 2018, 15:58

На мен пък са ми интересни тези смели твърдения за пенсиониране :mhihi: Като всички са избягали и никой не работи, кой ще ви позволи да се пенсионирате ? ХОРАТА са държавата. Ако няма хора, няма държава, няма данъци, няма бюджети, няма пенсии.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e46 316i
Мечтае да кара: ///М

Мнение от milen_kisiov » 08 Ное 2018, 16:01

Основата е 8 ми клас, нагоре е малуса до 20ти клас, а от 8ми надолу е бонуса. Като минеш през камера с от 10 до 30км извън населено ставаш клас 9 и плащаш 110%. Нещо такова е. Ама все пак е пълна тъпотия цялата история...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 08 Ное 2018, 16:02

Ми ако спреме всички да им плащаме ГО на ВИС и СИК в някаква форма на протест и ще видят курос-анус :mhihi:
не наядоха се свини...
Изображение
ATR-42/72

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата