Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Море 2020-та?!...

Мнение от bum_bum » 16 Авг 2020, 21:38

И ние за първи път от 7 години отидохме на нашето море. Тъкмо да си припомним защо не бяхме идвали толкова години и защо идната година ако не ми се дават грешни 400лв за тестове по-скоро няма да ходим на море.

Утре си взимам щайгите и обратно :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 16 Авг 2020, 21:44

При нас пък гръка не се съгласи на това предложение и се разбрахме за отлагане за 2021. 100лв на калпак за ПСР не са много, но е трудно да се изсипят парите за една 25годишна 318 за извращения. А и ако 1 от компанията даде положителен резултат, останалите 13 го духат, което беше по-големия проблем. Затова и ще спонсорираме една чудна черноморска къща с гледка, тенис корт и басейн.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 16 Авг 2020, 21:49

Аз съм в един комплекс до Черноморец на царски плаж. 2 неща ми направиха впечатление. Тука на морето корона няма, няма и мерки, всичко е както си беше миналата година. Няма маски няма дезинфектанти. Другото е като гледам кви коли има на паркинга средна цена 70 бона. Еми българина не е беден, аз съм беден.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 16 Авг 2020, 22:01

Ето ценички от Тенерифе. Първото са специфични миди с една черупка на сач -Лапас- 7 евро

Изображение

4 пипала от октопод -7 евро, сосовете да мохо безплатни и много добри -домашни

Изображение

Калмари по канарски -8 евро

Изображение

Супа с два вида миди, скариди, риба, калмари- големичка за 5 евро.

Изображение

Домашна торта с боровинки-нещо като чийзкейк- 2,20 евро

Изображение

Вино- домашно те са си производители 250мл - 2 евро

Това са най-ниските цени и е за местни, чужденец много трудно би попаднал на такова място.
Всичко е много вкусно, риби и пр са от хващани сутринта.

Изводите за вас

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 16 Авг 2020, 23:06

В отговор на ироничните отговори спрямо мен отговарям, че въобще не съм се запътил и няма да се запътя към нашенското лайноморие!
Нито правя някаква реклама.
Преди малко се обадиха мои познати. И те са разочаровани от нашенските хотелиери и арендатори. Цени, долнопробни трикове с цел измама и пр.
Да не коментираме паркирането.
Просто тази година пропускаме и това е. :no:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 16 Авг 2020, 23:51

alekangg, каквито и манджи да има, не могат да компенсират това да си постоянно с маска на 40 градуса, че дори и на плажа...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 17 Авг 2020, 0:06

Само да вметна, цена ПЦР тест в Испания - около 140 евро, глоба за без маска - 100 евро. Дейба тия тука са полудели, ше развалят хубавата държавичка!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 17 Авг 2020, 1:05

И двете крайности са дразнещи. Синът ми се върна от някакъв хотел в Банско, където са ги карали да слагат маски и дори ръкавици в ресторанта и са ги махали само докато ядат. В нашия хотел в Китен храната и приборите на шведската маса бяха оставени на открито и всеки можеше да ги окашля, препива и ровеи колкто си иска. Дори да нямаше никаква зараза пак ми е гадно някой да ми кашля по вещите и храната и да ми ги пипа. И така една група мангали и десетина бели селтака доволно си избираха прибори в хотела, като опипваха поне 5 комплекта, преди да си вземат. Не знам защо, може би са търсели сребърни или златни. След това всеки рови в хранта, за да си избере най-голямото парче, като може например да си вземе колкото си иска по-малки парчета, ама не е лесно да си тъп и прост. И всичките тези селтаци и мангали се бутаха като невиждали ядане и като някой ползваше щипката за някаква храна, следващия защото бърза направо пипаше с ръка. Някой чат пат се изкашляше по храната и така. Както казах и преди, видя ми се нелош хотел в Букинга и не беше евтин, но отнякъде на втория ден се напълни с тъмнозелени предимно от Пазарджик. И те нали са си индианци и в комплект с други забогатяли селтаци ебаха майкта на всички останали. Късмет. Ама това са дребни кахъри, защото не съм опрял до закуската в хотела. Извън хотела имаше много храна и беше супер евтина. Пък и ние бяхме с добра компания и си изкарахме повече от чудесно. И защото е евтино, похарчих повече пари отколкото на скъпите чуждестранни дестинации и се върнах с 3 кила отгоре. Май пих вода само два пъти на тачи почивка и то беше сутрин, защото ми се гонеха три роти виетнамци из устата. Ама така е като си свиня и пиеш уиски с мохито за разредител.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Море 2020-та?!...

Мнение от alekangg » 17 Авг 2020, 1:27

sub_eleven написа:alekangg, каквито и манджи да има, не могат да компенсират това да си постоянно с маска на 40 градуса, че дори и на плажа...
Дори няма 30 градуса и по-точно 27-28.
Маските са сега и не са баш постоянно, на плажовете няма, както и като седнеш на масата в кръчма.

Изображение
Изображение
Това е най-пълният плаж в неделя.

Аз ходя на по-скрити

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 17 Авг 2020, 7:11

bum_bum написа:Начи аз като ходя с доматите, краставиците, яйцата и месото на море съм един вид цървул :mhihi:
Добре де, жена ти няма ли нужда от почивка?...или ти режеш салата и готвиш?

Изпратено от моят SM-A405FN с помощта на Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 17 Авг 2020, 7:23

Като гледам темата оставам с впечатлението, че не отивате на почивка за да си починете, а да се наядете :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 17 Авг 2020, 7:49

Аз бях на къмпинг с каравана на Китен.
Сутрин си пия кафето на плажа , вчерта пък биричката.
Пясъка е като коприна , морето чисто , малко бурно.
Аз не съм с претенцийте , не разбирам хората ,които плюят нащо.
С една дума - догодина пак, ако не и още тази.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Авг 2020, 9:07

Гадните византийци, дадоха ъпгрейд на стаята за 10 дни, което иначе би ми струвало около 1500лв. А на границата в 6 сутринта вече имаше 1000 румънци. Никой не му дремеше за ПЦР. .. Иначе както писах и в другата тема, тук (Тасос) е пълно на 80%. Както се беше зачудила и мис тигрова - "абе много гърци има"... Българите са 1/20... Цените по кръчмите са същите, нощния живот кипи, даже снощи имаше и парти на открито в единствения приличен бар на острова. Всички шезлонги са свободни вечер да си релаксираш до морето, не се събират и заключват на като едни други места
Последна промяна acho.rs на 17 Авг 2020, 9:46, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Авг 2020, 9:22

vvasilev1 написа:
bum_bum написа:Начи аз като ходя с доматите, краставиците, яйцата и месото на море съм един вид цървул :mhihi:
Добре де, жена ти няма ли нужда от почивка?...или ти режеш салата и готвиш?

Изпратено от моят SM-A405FN с помощта на Tapatalk
Така или иначе готвя основно аз. Тя прави обикновено салатата.

А храната си носим, защото държим да ядем домат, краставица, месо или яйца, които са такива, а не само приличат.

А дали това ме прави селтак не ме интересува особено.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 17 Авг 2020, 10:05

grkv написа:Като гледам темата оставам с впечатлението, че не отивате на почивка за да си починете, а да се наядете :dunno:

E като е почивка да не ядем ли? Или максимум домат и сирене? :) Или по-лошо - лайняна храна, та да си прекараме почивката в кенефа.
Иначе аз лично ненавиждам морето, но заради жената и детето се налага да ходя. Та така и така почти не влизам във водата, алкохол вече не пия почти и то не ми остава друго освен да се тъпча и да спя. :lol:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата