Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Android!

Мнение от © » 26 Дек 2013, 12:31

xerial написа:Здр Колеги,

Имам проблеми с настройката на служебния емайл на андрой у-ва... Взех си LG G2 с вградения клиент не става да се синкна към пощатат... на АйфонЯ си бачка перфектно..
Въвеждам правилно емайл, сервер, парола,домайн и не става .... :roll: сложих Афариа , пак нещо греда...
Преди пробвах с Experia Mini и пак не го подкарах и явно нещо ми обягва...

Моля някой да ме светне какво пропускам

Колко време държи батерията и как се представя камерата?
макар, че с тези размери може би ще отпадне както и да се представя

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 03 Яну 2014, 5:28

За да не отварям тема,да попитам тук. Аз съм с sony ericsson xperia 10 mini и въпроса ми е има ли "кошче" , че изтрих едни снимки и се чудя дали мога да си ги възвърна? Мисля,че телефона беше с андроид 2.1

Слави
Аватар

Мнение от © » 03 Яну 2014, 17:18

Аз не знам да има кош, дори да ги изтриеш от сд картата под уиндос пак няма нищо в коша. Внимателно с изтриването от карти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 03 Яну 2014, 18:21

колеги трябва ми малко помощ.
От 2 дена съм свидетел на брутален battery drain на моя galaxy s2. До сега спокойно изкарвах ден и половина с една батерия, а от вчера ми харчи половината батерия за 4 часа без да го ползвам, ако го ползвам както и преди е още по-. Подчертавам че не съм си сменял никакви характеристики и приложения, както и навиците на ползване.
Подозренията са ми следните:
на нова година се опитах да сваля една песен защото я нямахме, като download-a заби на 20% и аз естествено го спрях, а знам че прецакани файлове в музикалния плейър или галерията могат да държат тел-а постоянно буден. В battery settings на тела на първо място по консумация с 47% седи "Мedia" с иконката на Downloads (със зелената стрелка). Опитах се да я спра обаче без резултат. Към нея във включените пакети седят:
1.Media storage
2.Download manager
3.Downloads
4. andoid.providers.downloads
5.DRM protected content storage.
а детайлите за използване са CPU total - час и половина Stay awake два часа и половина от общо 4 часа откакто включих телефона.
Как да го спра?
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 03 Яну 2014, 19:10

Медия процеса може да се килва, но той пак ще се включи.
Ако имаш сд карта я изкарай и виж как се държи без нея.
И не си споменал с кой ром си.
Препоръчвам ти да пробваш един къстъм,има си мод за медиа скенера.
Сменяш и кернела и виждаш какво става.
За съжаление това им е проблем и няма много оправия.
Ето ти рома
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1569686
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 03 Яну 2014, 23:29

Направи ресет на телефона, ама не да го изключиш и включиш, ми върни го в начално положение. При мен така се оправи, че бях тръгнал да правя един бекъп и телефона зацепи, аз рестартирах и същата история.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 04 Яну 2014, 0:31

Нормално за Андроида,и на мен ми се е случвало,а и на мой приятели също :mrgreen:
Идва момент в който телефон с Андроид изведнъж откача,и батерията пада за часове.Обикновено проблема се оправя така както и се е появил.....изведнъж и от само себе си :yes:
Моя съвет е да изключиш телефона,да извадиш батерията,да постои без нея две три минути.После би трябвало да се оправят нещата.
Ако не се оправят нещата.....после мисли за ресети и т.н. ;)

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 04 Яну 2014, 2:26

На някой модели, батериите не се вадят, като моя :D
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Яну 2014, 5:27

Kroki написа:На някой модели, батериите не се вадят, като моя :D

Вади се, но си иска инструмент и майсторлък :winky:
ПС Моя е същият :mhihi:
ПС2 Има едно файлче за батерията - като го изтриеш и си трупа наново "впечатления" как се държи батерията ;)
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 04 Яну 2014, 10:24

Kroki написа:Направи ресет на телефона, ама не да го изключиш и включиш, ми върни го в начално положение...

Като даваш такъв акъл ВИНАГИ се уточнява, че ще бъдат изтрити всички данни от телефона/таблета...
Изображение

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 04 Яну 2014, 14:15

Не си прав, има 2 вариянта на връщане на телефона. Единия е само настройки без медия, файлове, и т.н. Другия е всичко. Аз го правя по първия начин.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 04 Яну 2014, 16:10

mambata_943 написа:За да не отварям тема,да попитам тук. Аз съм с sony ericsson xperia 10 mini и въпроса ми е има ли "кошче" , че изтрих едни снимки и се чудя дали мога да си ги възвърна? Мисля,че телефона беше с андроид 2.1

Свали си приложение "кошче", аз ползвам "Dumpster" и съм доволен, каквото и да изтрия отива там и ако искам от там мога да го изтрия вече "трайно".

Аватар

Мнение от F3P » 04 Яну 2014, 16:35

Kroki написа:Не си прав, има 2 вариянта на връщане на телефона. Единия е само настройки без медия, файлове, и т.н. Другия е всичко. Аз го правя по първия начин.

Я да видим как ще спасиш видео, снимки, музика и т.н. в този случай:
Screenshot_2014-01-04-15-20-35.jpg

Всичко на вътрешната памет хваща пътя ако цъкна "Възстановяване на таблета". Да, това на сд картата ще остане, но ВСИЧКО друго изчезва. Понеже масовият юзър на смартфон е доста прост се обясняват рисковете за да не те псуват- пишеш в достъпен на общо основание сайт, този на който днес отговаряш дори и да е наясно с положението утре същото ще го прочете един "про3т юзър" и ще те псува 2 седмици...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 04 Яну 2014, 17:16

Аз нямам сд карта, ами вградена и имам 2 варианта. Прав си, но Мисля, чв всеки достатъчно интелегентен човек, може да прочете какво ще му напише телефона, че ще изтрие. Ако не го направи, може да псува само себе си..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 04 Яну 2014, 20:19

F3P написа:
Kroki написа:Не си прав, има 2 вариянта на връщане на телефона. Единия е само настройки без медия, файлове, и т.н. Другия е всичко. Аз го правя по първия начин.

Я да видим как ще спасиш видео, снимки, музика и т.н. в този случай:
Screenshot_2014-01-04-15-20-35.jpg

Всичко на вътрешната памет хваща пътя ако цъкна "Възстановяване на таблета". Да, това на сд картата ще остане, но ВСИЧКО друго изчезва. Понеже масовият юзър на смартфон е доста прост се обясняват рисковете за да не те псуват- пишеш в достъпен на общо основание сайт, този на който днес отговаряш дори и да е наясно с положението утре същото ще го прочете един "про3т юзър" и ще те псува 2 седмици...

Какво разбираш под всичко ?
смс и телефони ?
Снимки,песни,навита всичко ми стои при формат на тела.
Говорим за фул випе и инстал на нов ром и всички програми наново.
Това е при телефон.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата