Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
Потребител
Аватар
Кара: TOYOTA

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Двигателист » 13 Ное 2021, 21:28

ivoo написа:... Защото ако всички бяха като Лукашенко например, нещата щяха да са други. ...

Без да се обиждаш ivoo, но не е ли малко лицемерно да си в Peterborough, а не в Минск, например?
Лудия.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 13 Ное 2021, 21:31

Очаквам някой да даде за пример ръководителя на С. Корея.
Обикновено радетелите за светъл комунизъм се намират-живеят в лошите капиталистически страни.. :help: по необясними за мен причини.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Ное 2021, 21:45

Двойно мнение.
Последна промяна BMW_POWER на 14 Ное 2021, 18:39, променена общо 1 път

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Ное 2021, 21:45

///M Power написа:
ivoo написа:Защото ако всички бяха като Лукашенко например, нещата щяха да са други.

Другото не мога да коментирам, ама Лукашенко за пример, хора изперквате.

Не знам, ама според мастити спортни журналисти, миналата година цяла Европа в гледала футболното първенство на Беларус. Лукашенко може да е всякакъв, но не целува педалски задници. Евала за което!

p.s. редлагам пак да поговорим за него, когато бензина удари тройка за литър :OT:

По темата. Понеже писах по-рано, имам проблеми със съня. Нощес практически не съм спал. В 7:30 задремах и така докъм 8:00, когато тинейджъра дойде да ме види. Ще се пише на личния, да видим, дали ще отговори. В понеделник съм втора доза и ще видим, къде ще избие.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 13 Ное 2021, 21:52

Оп следващия радетел от капиталистическа страна се появи.
Бензина и 5-ца може да удари, това решават държавите, след като 70% от цената са данъци, поне в Европа

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Ное 2021, 22:16

alekangg написа:Оп следващия радетел от капиталистическа страна се появи.
Бензина и 5-ца може да удари, това решават държавите, след като 70% от цената са данъци, поне в Европа

100% спам :OT:

Хайде да пишем по темата, благодаря предварително!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Ное 2021, 22:45

Съня е просто от нерви, човек. И втората доза ще те боли ръката за 1-2 дни.
Прекалено много се впрягаш според мен. След 2-3 месеца ще си забравил гарантирано.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Ное 2021, 23:41

steeN написа:Съня е просто от нерви, човек. И втората доза ще те боли ръката за 1-2 дни.
Прекалено много се впрягаш според мен. След 2-3 месеца ще си забравил гарантирано.

O, не се впрягам изобщо. Откакто ме онодиха вдигнах ръце и се пуснах по течението. А това, че две седмици няма да влизам в офиса е още по-добре за мен. В момента съм уморен физически, защото сам се преборих с латекс коридор (стени и таван), плюс латекс бейсмънта, ламинат, первази по ъглите. Кофтито е, че съм практически сам и за всяко мерене или рязане се излиза навън и се връщам обратно. Псхически съм на 100%, уморен съм физически. Тук се разваля времето и колената ме болят (старост - нерадост :mhihi: ). А и два дни си се въргалях на колена по цял ден. Втората доза ще се боцна и това е. Просто гледам, как системата мачка хората. Сега ще подкарат децата, а после и бебетата.
Последна промяна BMW_POWER на 14 Ное 2021, 1:32, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 14 Ное 2021, 0:35

BMW_POWER написа:
steeN написа:Съня е просто от нерви, човек. И втората доза ще те боли ръката за 1-2 дни.

O, не се впрягам изобщо. Откакто ме онодиха вдигнах ръце и се пуснах по течението. А това, че две седмици няма да влизам в офиса е още по-добре за мен. В момента съм уморен визически, защото сам се преборих с латекс коридор (стени и таван), плюс латекс бейсмънта, ламинат, первази по ъглите. Кофтито е, че съм практически сам и за всяко мерене или рязане се излиза навън и се връщам обратно. Псхически съм на 100%, уморен съм физически. Тук се разваля времето и колената ме болят (старост - нерадост :mhihi: ). А и два дни си се въргалях на колена по цял ден. Втората доза ще се боцна и това е. Просто гледам, как системата мачка хората. Сега ще подкарат децата, а после и бебетата.

Ами третата? Утре като изберем Кирчо и Асенчо веднага ще се въведат трета и четвърта доза. Да не мислиш, че ще стоят и ще гледат българина как измира от ковид? България и българите трябва да бъдат "оправени" и то незабавно.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 14 Ное 2021, 0:59

Преди 5 месеца един колоездач, който следя се ваксинира и го загази. Казах ви още тогава. Който желае, нека гледа. Който изгледа видеото, няма да се ваксинира със сигурност. https://youtu.be/7rZZTPp-eYU

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 14 Ное 2021, 1:38

sub_eleven написа:Преди 5 месеца един колоездач, който следя се ваксинира и го загази. Казах ви още тогава. Който желае, нека гледа. Който изгледа видеото, няма да се ваксинира със сигурност. https://youtu.be/7rZZTPp-eYU

Абе много разбираш ти. То не е от ваксата. От нея има само ползи. Ти телевизия не гледаш ли?
Ако не имунитет, то ваксинираните получават 100% овчи манталитет.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Ное 2021, 1:39

Загазват го страшно много хора, но това се крие. Всяка негативна информация се цензурира. Фейса ме блокира за седем дни, защото качих три пъти (тъпо и упорито) новина от Reuters. Било подвеждащо и води до заблуда :shock: :shock: :shock: Видяно от 45 млн човека. Линка към видеото изтрит от тубата. Явно всичко извън CNN, CTV и CBC трябва да се счита за невярно. Ясно ми е, че е машина и при определени думи "независимите проверители" действат, но нещата като цяло отиват на зле. И то на много зле.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Ное 2021, 3:32

Така или иначе няма да се ваксинирам, но специално колоездача ако е почти професионален малко не бива да се дава за пример при някакви физиологични процеси протичащи в него. Казвам го понеже като човек тренирал този спорт в ранна тийнейджърска възраст знам за какво става дума и го зарязах понеже не исках да вземам химия. После разбрах, че и в другите спортове е необходимо ако искаш да си спортист на професионално ниво, но специално при колоезденето мисля, че нещата са в пъти спрямо нормален спорт и едва ли има друг такъв спорт в който химията е на такава почит, може би само културизма, но химиите са много различни в двата спорта. При колоезденето те правят почти нечовек откъм издръжливост. Но пък ако е от тия, които са напред в спорта, те са свикнали нон стоп да се изследват и следят всякакви показатели, та е нормално да намери отклонения ако има нови такива свързани с ваксината.
Ако може с две думи да кажеш какво се случи с него в крайна сметка ще е добре, че един час видео на Английски и то непрофесионално видео ще е голямо напрягане да го слушам.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Ное 2021, 5:33

Долното е за "хумор и сатира", ама ше го пусна тук

- Вашият QR код?
- Моля!
- ПСР тест?
- Моля!
- Тест за антитела?
- Моля!
- Заявление за реваксинация?
- Моля!
- Заповядайте! Какво ще желаете?
- Биг Мак и Кола!

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 14 Ное 2021, 8:19

Понеже не всеки разполага с един час и малко хора ще го изгледат, ще сумаризирам. Все пак НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ.

Човекът е на 29 и решава да изпълни задължението си към обществото, въпреки че не се чувства застрашен.

Първата игла на файзер е ок. При втората, получава метален вкус в устата в момента, в който му я бият. Две седмици след това развива миокардит и перикардит. От пулс в покой 55-60, му става двоен. Започва да усеща горене в областта на сърцето и тотална слабост.
Отделно става алергичен към каквито се сетиш храни - почти всичко. Развил е автоимунно заболяване. Когато не се храни се чувства добре, но е ясно, че така няма да оцелее. Бори се затова да получи статут "увреден от ваксина" и много трудно го получава, защото докторите ги е страх. Въпреки, че успява, се оказва, че няма фонд, който да се грижи за него и да му плаща разходите след именно тези ваксини. Настоява заради състоянието си да не получава бустерна доза, но му казват, че много трудно може да му се размине.

Решават той и разни други увредени от ваксината да организират среща с представители на фармацевтичните компании във Вашингтон, но никой от тях не се явява, нито праща представител.
Увредени има от всички ваксини. Хиляди хора се свързват с него. От астрата и джонсън остават предимно инвалиди с прекъснат гръбнак. При него и модерна - алергии от автоимунни заболявания и проблеми със сърцето. Всеки се лекува на собствени разноски. Никакви фондове, дори за ваксинирани и увредени, не покриват и стотинка. Някакъв инвалидизиран, с когото се запознават, прави сметка за над милион за престоя си в болницата.

Други пък биват директно изключени от клиничните проучвания на файзер, след проблем при първа доза. 12 годишно момиче става инвалид, а всъщност е записана, че е със стомашен проблем. Направо може да ти настръхнат косите.

Той казва, че го обвиняват, че хиляди хора умирали заради него, защото всявал смут и недоверие към ваксината. От другия лагер го обвинявали, че не бил достатъчно агресивен да разкаже за случая си и да предупреди другите хора да не се ваксинират.

Човекът вече се е пречупил за съжаление, като му гледах в Инстаграм отпреди два дена излиянието. Не иска да е на никой от двата лагера, въпреки всичко. Но е разположен на кръстосан огън.

В допълнение ми пратиха вчера линк към становището на министерството на здравеопазването на Израел как съобщават за бустерната доза. Отдолу с хиляди коментари и истории от увредени хора. Признават за 19 увредени деца, а всеки от коментиращите познава по 2-3.

Който има глава, да мисли. Поне не давайте да ви ваксинират децата ако вие вече сте го направили.

Благодаря на малкото хора, които ми прочетоха поста.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата