Във форма ли сте?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

В добра физическа форма ли сте?

Да, много добра
6
6%
Да
29
28%
По-скоро да
21
20%
По-скоро не
22
21%
Не
16
15%
Не, в много лоша форма
11
10%

Общо гласове : 105
старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Във форма ли сте?

Мнение от bum_bum » 23 Окт 2023, 18:16

То си е протеин, колкото протеин ти трябва да приемаш, толкова колаген взимай.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 23 Окт 2023, 18:55

Добре, че е тази тема да научавам за подобни предизвикателства :mhihi:

Това Murph прилича на Синди на стероиди. Бях правил 20 и няколко серии със собствено тегло в 20те минути, това може да го опитам с 2х2.25кг тежести за крака да се пробвам за 45-50 минути. Ако е с жилетка вероятно времето ще е над час и след това ще искам да си отрежа краката. :mhihi: Като гледам в нета пишат между 40-50 минути за advanced и 50-60 за intermediates.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Окт 2023, 19:19

Тия рекорди не ги гледай много. Те не са за хора, които тренират по 1 час няколко пъти в седмицата.

За да постигнеш по-сериозно ниво и да си средно напреднал кросфитър трябва мнооого тренировка.

За напреднал пък вече не мисля, че много хора изобщо могат да го направят без зоб.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///eMo » 23 Окт 2023, 19:48

О, да, далеч съм от мисълта за напреднал кросфитър. Даже и лостаджия не съм напреднал, но поддържам някаква форма. :D Използвам ги тези предизвикателства, за да си сверя часовника най-вече.
Сега съм си поставил за цел да започна да задържам предна везна и съм насочил повече усилия там, защото след набирането на 1 ръка ми е следващото упражнение, което искам да маркирам като постижение. След това вероятно ще е Handstand push-ups без стена, но има много време до тогава.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Окт 2023, 8:40

Мисълта ми е ако си далеч от цитираните в нета времена за тези комплекси да не си мислиш, че не си в добра форма. Те са от и за хора, които тренират далеч повече, отколкото повечето от нас тук имат възможност.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///eMo » 24 Окт 2023, 9:43

Съгласен съм, но бих го използвал за мотивация да намаля времето ако съм твърде далеч от целта.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 24 Окт 2023, 12:40

bum_bum написа:То си е протеин, колкото протеин ти трябва да приемаш, толкова колаген взимай.
То не е за мен, а за жена със счупени ребра. За по-бързо зарастване го препоръчват уж. Знам, че е протеин, ама се чудя дали се усвоява добре и дали препоръчителните дози от производителя са достатъчни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Окт 2023, 12:44

До 30-40 грама протеин на едно ядене няма проблем, нагоре уж няма смисъл. 10 грама е нищо само по себе си. Едно яйце ли е тва, сигурно някъде там.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Окт 2023, 14:54

Anthony_J написа:
bum_bum написа:То си е протеин, колкото протеин ти трябва да приемаш, толкова колаген взимай.
То не е за мен, а за жена със счупени ребра. За по-бързо зарастване го препоръчват уж. Знам, че е протеин, ама се чудя дали се усвоява добре и дали препоръчителните дози от производителя са достатъчни.

Хидролизата е една от най-добре усвоимите форми. Колко вече да приема зависи от общия прием и нуждата на конкретния човек. Ако е жена, която няма високо активно тегло и особена физическа активност някъде около 0,8гр/кг телесно тегло е това, което ще се усвои. Тегаво е малко със сметките, но си струва, щото иначе излишъка оксидира и кел файда, че са дадени пари за протеин.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 24 Окт 2023, 19:31

Screenshot_20231024_182355_com.xiaomi.wearable.jpg

След две/три седмици ядене, пиене и антибиотици и кортикостероиди викам чакай да влизам във форма.
Повъртях торбата малко и ластиците и живнах.
Утре повече. :mhihi:
Не му разбирам на часовника много,че е от скоро ма го пуснах да мери нещо.
Еми това премери. :ok:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Окт 2023, 19:57

Това ти е месечната статистика ве :mhihi:

Дай му там от активи-уъркаут-традиционна силова тренировка.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 24 Окт 2023, 20:37

Мдааа...казах,че не му разбирам...
Преди седмица купих шаоми 13тпро...последният да затвори вратата...
И той дойде със слушалки и отстъпка за нещо до 200лв...та взех едно шаоми часовниче за 10лв вместо за еди колко си там.
Еми жената взе телефона... :mhihi:
Детето слушалките,че са безжични тапи на старуорс.
И за мен...за 10лв часовника от зрънчо който ще плащам 2 години... :ok:
Та утре като потренирам пак ако имам време ще го тунинговам за нови данни.. :ok:
П.С.
Трябва да снимам зарядното на телефона...120 вата е... :shock: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 31 Окт 2023, 15:07

https://www.youtube.com/watch?v=SYKVsMMCOl4

Един от любимите ми канали, виждаш всичко на реален кадавър. Тук още в началото показват реално какво е висцерална мазнина, доста е отрезвяващо и бързо канселира максимата "веднъж се живее"... Видеото е доста полезно за начинаещи, които искат да се образоват.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Окт 2023, 16:05

Не е баш такова като на видеото . Виждал съм я какво представлява при аутопсии , зърнеста на гранули жълта като гъша лой примесена с кръв пихтиеста маса . И не е така разпръсната в тялото , но да - има малко между органите .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 31 Окт 2023, 18:53

Кое не е баш, това си е истински реален труп във видеото :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата