Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Android!
cod-cdbp написа:randity написа:cod-cdbp написа:Месинджъра ??? Кой от всичките, защото се сещам за поне пет.
Еми ба ли го, тоя къде се връзва с фейсбук...
FB си е бъгавиня като цяло, така че не се очудвай. Принципно преинсталиране на приложението помага обичайно.
Актуализирах го днес, паца... продължава да се ебава..
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
randity написа:Актуализирах го днес, паца... продължава да се ебава..
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Е това от другия пост опитай - Clear data

Ако ли не, можеш да опиташ като мен - на известно време, когато започне да ме дразни телефона, правя един бекъп на всичко без приложенията, и забърсвам от нулата, като инсталирам на чисто всичко нужно.
Успех

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
От скоро телефона ми започна доста да лагва предимно игрите, става въпрос за галакси с4. Първо ми крашна гугъл плюс, в следствие на което при всяко зареждане на някакво приложение имаше едно забавяне от около 10 сек. и ми излизаше съобщение, че гугъл плюс е спрял. След като го деинсталирах и преинсталирах на ново гугъла се оправи но лага при игрите си остана. Въпроса ми колеги е има ли някоя добра антивирусна програма която да инстална, че ме съмнява за вирус. Извинявам се ако не се изразявам правилно, но съм си малко индианец на тема телефони 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Виж си колко РАМ памет ти е заета.Тоя модел телефон имат проблем с това и почват да лагват.Ъпдейтна ли фирмуера до 4.3 ? След ъпдейта,проблема с това обикновено изчезва.
Изпратено от HTC ONE
Изпратено от HTC ONE
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Пичове, от последните 2 страници, само 1 се оплаква за неква стара чикийка ЛГ, всичко останало реве от андроид. Не че се заяждам, аз си имам проблеми с моя ифоун ама толкова ли е зле хАндроида?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Doberman_vas написа:Пичове, от последните 2 страници, само 1 се оплаква за неква стара чикийка ЛГ, всичко останало реве от андроид. Не че се заяждам, аз си имам проблеми с моя ифоун ама толкова ли е зле хАндроида?
Това е като да четеш техническите раздели и да кажеш - тия БМВ-та само се чупят. Какъвто извод ще можеш да си направиш от техническите форуми на коя да е марка.
Аз нямам никакви оплаквания от моя Galaxy Note 2, но се задава и за него 4.3 и ще видим какво ще стане. На колега с S4 му се появиха ядове, които ги нямаше с 4.2.2. Самсунг по принцип се славят със закъсняващи, но стабилни ъпдейти, но този път май оплескаха нещата.
Рядко има генерални проблеми в андроида, но версиите на отделните производители се случва да са бъгави.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Аз все още съм с 4.2.2, май наистина трябва да ъпдейт на и тогава да видя какво ще е положението.
п.с Самбе по принцип рамта си я изчиствам постоянно, но това не решава проблема.
п.с Самбе по принцип рамта си я изчиствам постоянно, но това не решава проблема.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Гледайте на робо, като на един windows 
Омазва се щото има много смотани приложения за него,а не като при айфоните по-малко и проверени и изпитани може би.
Всеки блъска на робо всякакви шитове и след 20-30 приложение се омазва всичко.
Следва ресет и всичко се оправя, но и аз чета, че 4.3 е по-добре от старите, а при 4.4 се чакат и още подобрения.
Ще видим.
Но и айфонците лагват .. с тая нова 7ца на по-старичките си има проблеми, те вече изкараха 7.1 в бързината и е 5тия ъпдейт на 7цата и пак няма да го дооправят целия и ще си има бъгчета.

Омазва се щото има много смотани приложения за него,а не като при айфоните по-малко и проверени и изпитани може би.
Всеки блъска на робо всякакви шитове и след 20-30 приложение се омазва всичко.
Следва ресет и всичко се оправя, но и аз чета, че 4.3 е по-добре от старите, а при 4.4 се чакат и още подобрения.
Ще видим.
Но и айфонците лагват .. с тая нова 7ца на по-старичките си има проблеми, те вече изкараха 7.1 в бързината и е 5тия ъпдейт на 7цата и пак няма да го дооправят целия и ще си има бъгчета.

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Колеги кажете програма с ефекти за правене на видеоклипове, да е някоя забавна, от тези който удължават лицата, анимация и разни такива простотии.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
PaCk0o написа:Колеги кажете програма с ефекти за правене на видеоклипове, да е някоя забавна, от тези който удължават лицата, анимация и разни такива простотии.
Виж FX Guru,има интересни ефекти

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
LG Optimus L5
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Здр Колеги,
Имам проблеми с настройката на служебния емайл на андрой у-ва... Взех си LG G2 с вградения клиент не става да се синкна към пощатат... на АйфонЯ си бачка перфектно..
Въвеждам правилно емайл, сервер, парола,домайн и не става ....
сложих Афариа , пак нещо греда...
Преди пробвах с Experia Mini и пак не го подкарах и явно нещо ми обягва...
Моля някой да ме светне какво пропускам
Имам проблеми с настройката на служебния емайл на андрой у-ва... Взех си LG G2 с вградения клиент не става да се синкна към пощатат... на АйфонЯ си бачка перфектно..
Въвеждам правилно емайл, сервер, парола,домайн и не става ....

Преди пробвах с Experia Mini и пак не го подкарах и явно нещо ми обягва...
Моля някой да ме светне какво пропускам
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Като пишеш Username добавяш ли @домейн? Някои мейл клиенти си го добавят автоматично, някои не, някой мейл сървъри го искат, някои не! Пример: ако пощата ти е username@server.com, в полето за потребителско име на клиента понякога трябва да се напише само "username" , а понякога "username@server.com".
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
stocky написа:Като пишеш Username добавяш ли @домейн? Някои мейл клиенти си го добавят автоматично, някои не, някой мейл сървъри го искат, някои не! Пример: ако пощата ти е username@server.com, в полето за потребителско име на клиента понякога трябва да се напише само "username" , а понякога "username@server.com".
Да , да всичко , но в крайна сметка се оправих с АФАРИЯ

Всичко работи безотказно

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
LG L5