Лукойл с рекордно повишение в цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
кораба(бг) потъва,лайната изплуват...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bmwfena написа:ще ни лупат кат мълчим кат ебани каракуди![]()
ама мноо трудно става организация---кво ше праим момчета работата зян-много
Не е трудна, управителите на клуба излизат с петиция към министерството, президента или който и да било, събират се 30-40 коли, за "нещастие" газта им "свършва" точно на орлов мост, и всички заедно се чудим какво да правим

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
тука само се пише без нищо да се направи както и в някои други теми но както и да е.както виждам има хора които са навити за вапросната ста4ка ама май само го пишат.що не земе некой по сериозен да се опита да организира нещо и да видим какъв ще е резултата.да се определи неква дата и 4ас и да видим тогава колко 4овека ще отидат.аз мисля 4е ако не стане от парвия път ще се направи нова и така.сигурен сам 4е като си4ки видят 4е някой го е направил следващия път и те ще отидат
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
може да ни е като майтап ама много е зле положението момчета....не знам как е в Софето ама гледам при нас пенсионерите изнемогват--страшна картина
майка ми има 40 год стаж и получава 95лв пенсия ---нима тва не е подигравка-и баща ми е така-той е по добре 110лв
виждамстари хора-българи да ровят в коша--кво е тва управничество...ние сме здрави-можем да работим ама тия старци
аи освен да се самоубиват дане се мъчат 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аз съм напълно сериозен
Но въпроса е, че група граждани ще бъдат набити моментално от полицията, въпроса тук е да излезне някаква организация, каквато е БМВ клуб, съвсем спокойно може да се измисли текст, петиция и да се пусне до всички форуми, колкото и да е все ще се съберат 50 човека
А Българина види ли, че има и други бързо се присъединява, ще хареса това на много хора...
Аз очаквам нашият клуб като лидер сред всички интернет клубове, да подеме организацията, аз ще помага също! Но...

Но въпроса е, че група граждани ще бъдат набити моментално от полицията, въпроса тук е да излезне някаква организация, каквато е БМВ клуб, съвсем спокойно може да се измисли текст, петиция и да се пусне до всички форуми, колкото и да е все ще се съберат 50 човека

А Българина види ли, че има и други бързо се присъединява, ще хареса това на много хора...
Аз очаквам нашият клуб като лидер сред всички интернет клубове, да подеме организацията, аз ще помага също! Но...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
и са кога ше праим въстание
иначе и аз съм за .. писна ми да сипвам само от туби искам да съм европеец и да ходя на бензиностанция и да слагам Шел В Пауа

иначе и аз съм за .. писна ми да сипвам само от туби искам да съм европеец и да ходя на бензиностанция и да слагам Шел В Пауа

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
///peter написа:Аз съм напълно сериозен![]()
Но въпроса е, че група граждани ще бъдат набити моментално от полицията, въпроса тук е да излезне някаква организация, каквато е БМВ клуб, съвсем спокойно може да се измисли текст, петиция и да се пусне до всички форуми, колкото и да е все ще се съберат 50 човека![]()
е да де ама сам сигурен 4е и от тая тема няма да излезе нищо.щото секи 4ака някой друг да запо4не.аз сащо ще помагам с каквото мога но едва ли то4но аз мога да направя такава организация.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bam-bam написа:и са кога ше праим въстание![]()
Теб те знаем какъв си революционер

Баварец86, що да не можеш? То трябва просто да се съберат няколко човека да обмислят и да предложат нещо не е сложно

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
...
///peter написа:bam-bam написа:и са кога ше праим въстание![]()
Теб те знаем какъв си революционер![]()
Баварец86, що да не можеш? То трябва просто да се съберат няколко човека да обмислят и да предложат нещо не е сложно
еми тогава що да не си направим некоя ве4ер една среща и да видим какво може да се измисли колко 4овека ще се навият да избереме място и готово.както казах ако не от 1-вия пат то следващия ще стане
п.с. а петре от де ги вадиш тия картинки бре
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
...
///peter написа:Очакваме реакцията на клуба...
А картинките са толко много, че немоа ги сложа всички
реакция едвали но нищо не се знае
сменяй ги през 4ас

///peter написа:...събират се 30-40 коли, за "нещастие" газта им "свършва" точно на орлов мост, и всички заедно се чудим какво да правим
Идват още 30-40 да ги прибират, ама от тях само 4-ма имат въжета от които 2-ма си носят куките... По стечение на обстоятелствата на 20 от новодошлите също им свършва бензина на Орлов Мост. Обаждаме се за помощ на клуб "Ауди", а те за да се впишат в картинката са също толкова подготвени. Положението е неизбежно, трябва да викаме тежката артилерия, звъним на ГОЛФОВЕТЕ... и т.н.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
[Georgi] написа:///peter написа:...събират се 30-40 коли, за "нещастие" газта им "свършва" точно на орлов мост, и всички заедно се чудим какво да правим
Идват още 30-40 да ги прибират, ама от тях само 4-ма имат въжета от които 2-ма си носят куките... По стечение на обстоятелствата на 20 от новодошлите също им свършва бензина на Орлов Мост. Обаждаме се за помощ на клуб "Ауди", а те за да се впишат в картинката са също толкова подготвени. Положението е неизбежно, трябва да викаме тежката артилерия, звъним на ГОЛФОВЕТЕ... и т.н.
Или си седим пред PC и си чаткаме

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
....
[Georgi] написа:///peter написа:...събират се 30-40 коли, за "нещастие" газта им "свършва" точно на орлов мост, и всички заедно се чудим какво да правим
колега лесно е да се каже.най добре на еко да се разберем за нещо по сериозно на място.и този път да стане организация като хората.и 5 коли да се навият аз пак ще дойда и с мен ще довлека поне 2-3 коли още.а сам сигурен 4е и някой слу4аен може да спре било то и от любопитство