кой ще спИчели Бай брадър?
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
Adrenalinka написа:sambeto написа:За всеки ще се радвам да спечели само да не е Катето Евро,бахти човека,тая сериозно си мисли че е нещо повече от другите![]()
Много ме дразни,ама като дойде при Коритаров,аз ще се обадя да и кажа няколко неща д**ба и дъртия му дръгел!
Какво ти е сторила женицата, та толкова и се палиш???
Предполагам,че нищо не му е сторила на колегата,но с някои от изказванията,които направи Екатерина Евро си спечели много,....как да кажа....негативи...
Лично на мен ми стана антипатична.

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Гост
-
Ми май се има впредвид,че кака Деси ше грабне палмата,ма то не се знае!! Зависи си и от сценаристите......!!!
Ако забелязвате/дори и аз така се изказах/ повечето мнения са-"анти" ,а не "за"!!!
Тва е типично за нас/не знам дали е лошо/! Просто избираме кой не искаме да спечели,а не кой искаме!!! Точно по тая причина са направили последният вот да е положителен ,за да стане повече екшън!!!
Ако забелязвате/дори и аз така се изказах/ повечето мнения са-"анти" ,а не "за"!!!
Тва е типично за нас/не знам дали е лошо/! Просто избираме кой не искаме да спечели,а не кой искаме!!! Точно по тая причина са направили последният вот да е положителен ,за да стане повече екшън!!!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: ..
Is написа:Adrenalinka написа:sambeto написа:За всеки ще се радвам да спечели само да не е Катето Евро,бахти човека,тая сериозно си мисли че е нещо повече от другите![]()
Много ме дразни,ама като дойде при Коритаров,аз ще се обадя да и кажа няколко неща д**ба и дъртия му дръгел!
Какво ти е сторила женицата, та толкова и се палиш???
Предполагам,че нищо не му е сторила на колегата,но с някои от изказванията,които направи Екатерина Евро си спечели много,....как да кажа....негативи...
Лично на мен ми стана антипатична.
Точно така!
Мразя хората,които се мислят за нещо повече от другите,все пак става въпрос за България и изрази от типа,
"Това шоу е за звезди,тая селянка какво прави тук"
"Мен лично ме покани Биг Брадър"
"Аз съм се снимала в Плейбой а тя не е"
ме дразнят много!
И какво видяхме в "Плейбой",нещо набръчкано като шар-пей

Една посредствена актриса ще ми се прави на звезда,колкото и да ми се праска в колко филми е играла,никога няма да стигне нивото на Стоянка Мутафова,Георги Калоянчев и др.
Ма ще я чакам аз при Коритаров......

Поведението и го отдавам на годините,ама иначе си кара или късна критическа или ранен пубертет

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
И аз имам вече същата антипатия към Катето,а преди ми беше супер симпатична и ми се струваше много земен човек (от интервюта),ма след ония простотии направо много ме изнерви
sambata не цитираш правилните неща,тези не са кой знае какво.Повече дразнеха изказвания от типа: "Тя не може да си мисли,че може да е като нас,защото ние сме звезди" и още такива подобни имаше
sambata не цитираш правилните неща,тези не са кой знае какво.Повече дразнеха изказвания от типа: "Тя не може да си мисли,че може да е като нас,защото ние сме звезди" и още такива подобни имаше
Tux0 Ca !

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ква звезда е тоя дърт дъргел?! да си оправи конските зъби и смачканите уши поне. Ма на една баба като и сложиш червило, па нема да е убава 

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
Stanchev написа:ква звезда е тоя дърт дъргел?! да си оправи конските зъби и смачканите уши поне. Ма на една баба като и сложиш червило, па нема да е убава

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
SKISABMW написа:Ми май се има впредвид,че кака Деси ше грабне палмата,ма то не се знае!! Зависи си и от сценаристите......!!!

Така че всичко е решено, още преди да започне "голямото реалити шоу", колкото повече дразнители, толкова повече се гледа. Това е истината.
Eliana написа:Аз лично съм за Христина и сега ще се обоснова защо.
Защото благодарение на такива като "дришлата" Христина- тая от селУ дето е отишла без покана от Биг Брадър, съществуват такива "звезди" като Деси Слава, Азис и разни други "випаджий" в къщата.. Та благодарение на нея, която не е от тяхната "звездна планета" в това число включвам и всички вас, които ги слушате, ходите им по концертите и им купувате дисковете, Те щяха да си пеят сами пред огледалото с дезодоранта в ръка.
Съжелявам, но не мога да бъда за Деси Слава, която акъла и е по- малък от аспиринче и го употребява само, за да мисли какви гримове и кремчета да си купи и колко сантиметра токчета трябва да обуе, за да изглежда по-висока, колко пъти на ден трябва да си покаже задните части и в чие лице да ги завре. Ако не беше певица, не я виждам с какво друго може да е полезна на обществото и себе си. И се надявам да е запомнила, че всъщност столицата на Италия е Рим, защото един ден детето й ще порасне и може да се наложи да я попита.. Какъв ли ще е отговора и тогава?
Не мога да бъда и за Китайчето.
Да се правиш на гей-палячо пред цяла България, заради пари не го одобрявам.
Не мога да бъда и за баба Евро. От злобата й направо съм потресена, но как смея да я коментирам аз? Ще замълча.. все пак не съм поканена от Биг Брадър и съм от селУКолко мъка има по този свят Боже
![]()
Маги ми е сипматична като харакер, Калин също. Тишо - к'вото му каже жената

Мъжа на Маги Желязната е известен като "Боби Травестита"

На Катето Евро по добре да и викат "Катето Дойче марка", защото и тя вече е излезнала от обръщение

56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4