кой ще спИчели Бай брадър?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 24 Апр 2007, 9:28

Adrenalinka написа:
sambeto написа:За всеки ще се радвам да спечели само да не е Катето Евро,бахти човека,тая сериозно си мисли че е нещо повече от другите :evil: :twisted:
Много ме дразни,ама като дойде при Коритаров,аз ще се обадя да и кажа няколко неща д**ба и дъртия му дръгел!

Какво ти е сторила женицата, та толкова и се палиш???

Предполагам,че нищо не му е сторила на колегата,но с някои от изказванията,които направи Екатерина Евро си спечели много,....как да кажа....негативи...
Лично на мен ми стана антипатична. :roll:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 24 Апр 2007, 10:04

Adrenalinka написа:При тези резултати снощи то е вече ясно кой ще спИчели :mhihi: ..... така че няма смисъл да си хабите нервите и да се карате :winky:

Що, кви са резултатите?

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Апр 2007, 10:44

Ми май се има впредвид,че кака Деси ше грабне палмата,ма то не се знае!! Зависи си и от сценаристите......!!!
Ако забелязвате/дори и аз така се изказах/ повечето мнения са-"анти" ,а не "за"!!!
Тва е типично за нас/не знам дали е лошо/! Просто избираме кой не искаме да спечели,а не кой искаме!!! Точно по тая причина са направили последният вот да е положителен ,за да стане повече екшън!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Re: ..

Мнение от sambeto » 24 Апр 2007, 11:05

Is написа:
Adrenalinka написа:
sambeto написа:За всеки ще се радвам да спечели само да не е Катето Евро,бахти човека,тая сериозно си мисли че е нещо повече от другите :evil: :twisted:
Много ме дразни,ама като дойде при Коритаров,аз ще се обадя да и кажа няколко неща д**ба и дъртия му дръгел!

Какво ти е сторила женицата, та толкова и се палиш???

Предполагам,че нищо не му е сторила на колегата,но с някои от изказванията,които направи Екатерина Евро си спечели много,....как да кажа....негативи...
Лично на мен ми стана антипатична. :roll:

Точно така!
Мразя хората,които се мислят за нещо повече от другите,все пак става въпрос за България и изрази от типа,
"Това шоу е за звезди,тая селянка какво прави тук"
"Мен лично ме покани Биг Брадър"
"Аз съм се снимала в Плейбой а тя не е"
ме дразнят много!
И какво видяхме в "Плейбой",нещо набръчкано като шар-пей :mhihi:
Една посредствена актриса ще ми се прави на звезда,колкото и да ми се праска в колко филми е играла,никога няма да стигне нивото на Стоянка Мутафова,Георги Калоянчев и др.
Ма ще я чакам аз при Коритаров...... :bang:
Поведението и го отдавам на годините,ама иначе си кара или късна критическа или ранен пубертет :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 24 Апр 2007, 11:17

И аз имам вече същата антипатия към Катето,а преди ми беше супер симпатична и ми се струваше много земен човек (от интервюта),ма след ония простотии направо много ме изнерви

sambata не цитираш правилните неща,тези не са кой знае какво.Повече дразнеха изказвания от типа: "Тя не може да си мисли,че може да е като нас,защото ние сме звезди" и още такива подобни имаше
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 24 Апр 2007, 11:21

ква звезда е тоя дърт дъргел?! да си оправи конските зъби и смачканите уши поне. Ма на една баба като и сложиш червило, па нема да е убава :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 24 Апр 2007, 12:43

аз съм фен на Евро-то :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 24 Апр 2007, 14:58

Stanchev написа:ква звезда е тоя дърт дъргел?! да си оправи конските зъби и смачканите уши поне. Ма на една баба като и сложиш червило, па нема да е убава :confused:

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 24 Апр 2007, 16:22

SKISABMW написа:Ми май се има впредвид,че кака Деси ше грабне палмата,ма то не се знае!! Зависи си и от сценаристите......!!!
Ако забелязвате/дори и аз така се изказах/ повечето мнения са-"анти" ,а не "за"!!!
Тва е типично за нас/не знам дали е лошо/! Просто избираме кой не искаме да спечели,а не кой искаме!!! Точно по тая причина са направили последният вот да е положителен ,за да стане повече екшън!!!

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Така че всичко е решено, още преди да започне "голямото реалити шоу", колкото повече дразнители, толкова повече се гледа. Това е истината.
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 24 Апр 2007, 19:30

Eliana написа:Аз лично съм за Христина и сега ще се обоснова защо.
Защото благодарение на такива като "дришлата" Христина- тая от селУ дето е отишла без покана от Биг Брадър, съществуват такива "звезди" като Деси Слава, Азис и разни други "випаджий" в къщата.. Та благодарение на нея, която не е от тяхната "звездна планета" в това число включвам и всички вас, които ги слушате, ходите им по концертите и им купувате дисковете, Те щяха да си пеят сами пред огледалото с дезодоранта в ръка.
Съжелявам, но не мога да бъда за Деси Слава, която акъла и е по- малък от аспиринче и го употребява само, за да мисли какви гримове и кремчета да си купи и колко сантиметра токчета трябва да обуе, за да изглежда по-висока, колко пъти на ден трябва да си покаже задните части и в чие лице да ги завре. Ако не беше певица, не я виждам с какво друго може да е полезна на обществото и себе си. И се надявам да е запомнила, че всъщност столицата на Италия е Рим, защото един ден детето й ще порасне и може да се наложи да я попита.. Какъв ли ще е отговора и тогава?
Не мога да бъда и за Китайчето.
Да се правиш на гей-палячо пред цяла България, заради пари не го одобрявам.
Не мога да бъда и за баба Евро. От злобата й направо съм потресена, но как смея да я коментирам аз? Ще замълча.. все пак не съм поканена от Биг Брадър и съм от селУ :lol: Колко мъка има по този свят Боже :confused:
Маги ми е сипматична като харакер, Калин също. Тишо - к'вото му каже жената :lol:

:yes: (не че ще похарча пари да я подкрепя де :mhihi: )
Мъжа на Маги Желязната е известен като "Боби Травестита" :mhihi:
На Катето Евро по добре да и викат "Катето Дойче марка", защото и тя вече е излезнала от обръщение :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Апр 2007, 20:40

Мамина златна!!!На бате убавицата....дари ни с нови две държави!!!
Кондурас!!! и Кюрасао!!! Да са ни честити новите придобитъци!!! :mhihi:
Ма иначе ,па убаоооо бееее!!! Нека! На нас Деси-профисор не ни требе!! Да си ни пее и да се кълчи-друга радост ний не щем!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата