Въпрос за КАМЕРА ЗА НАБЛЮДЕНИЕ - някой ми е нарочил колата !
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
valeri написа:колега,най добре вземи и отиди на Красно село ул.Кюстендил номер 6 фирма Ранина или ГМДимитров 52-фирма Сектрон там техниката е професионална и е на достъпни цени,сподели си проблема с хората и те най-добре ще те ориентират какво да вземеш и как да го направиш.За камера в колата отиди на Стамболийски номер 217 отстрани на кооперацията има фирма за такива камери цената на комплекта с предавателя е около 200лв.Дано съм ти бил от полза
Пробвай и в ТелеТек имат шоурум в Дружба на бул:"Цветан Лазаров" 35
http://www.teletek.bg/catalog/index.html Те са конкурентите на Ранина и Сектрон

До 200лв няма да намериш нищо което ще ти свърши работа. Работя в този сектор и мога да ти го кажа от опит. Най-много да различиш силуета. За целта ти трябва професионално решение но там цифрата е с 3 нули, което не си заслужава. Някои колеги те посаветваха да дебниш от близка кола и когато някой направи гадорията яко бой
но и тогава има опасност само да си навлечеш допълнителни неприятности (пак го казвам от личен опит). Има един вариант който можеш да закърпиш положението като сложиш Wifi камера ВЪВ колата и от там наблюдаваш. Мисля че дори ще се вържеш и в цената. Успех
P.S. Ако те интересува нещо повече питай на Л.С.

P.S. Ако те интересува нещо повече питай на Л.С.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4