LADA C -избива рибата в Женева
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
BMW lover написа:Тая лада е 1:1 с Фиат гранде пунто на мъцуна бе хора![]()
Тя да те пита пичката в бара с ква кола си , ти и кажи че си с лада и после върви и обеснявай че е от новите![]()
![]()
Аз със Самарата що жени съм свалил за 6 месеца . . . с БМВто 3 години не мога да го постигна. Тайната беше кат ме питат кво карам да им кажа 8ма серия. После кат разберат че всъщност говоря за 2108, то вече е късно

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
Абе доволно нахранихте колицата. Верно е краднали са руснаците ( и аз сам руснак де ). Верно е, колата е купчина от лайна. Но, дали пък Фиат Гранде Пунто, Стило, Алфа 147 и други видни външни тоалетни и курници си заслужават парите. Една приятелка има Алфа 147, красива е, върви, ама и да се нетрошеше като детско камионче. Стилото незнам, ни съм се возил, нито мисля да го правя. Гранде пунто, е просто мама и тате, отвътре е като кухня Метрон, та и по-извратена. Вярно е, никога руснаците не сме правили чудни коли, или поне не масови, но имайки предвид че всичко е заимствано от американското и италианското автомобилостроене, а всички знаеме колко добри са американците с техните двигатели, дето руснаците ги слагат на зилове и вятнамки, италианците с техните чудесни иновации в ел.инсталациите и ходовата част, ако поне бяха заимствали хубавите страни от тези видни държави с видното си автомобилостроене, или поне за миг да бяхме погледнали ко правят в Германия. Интересното е, че имам кадет, кофтор и седем осми, пробвах да го карам като жигулата на вилата, май жигулата беше по-стара ама и по-здрава, тея кадети само за курници, и за 80 метра драг стават. А и незабравяйте как сте се радвали когато баща ви си е купил седмица или някоя подобна. А и имаме кофти мнение, ама ладите в българия произведени след 80-та са много малко, все пак кола на 30 години, си е кола на 30 години, а имайки предвид, че тея коли са се ползвали за камиони, трактори, вседеходи. А и лада има едно единственно попадение и това е НИВА. А и УАЗ, на Рила пробваха да вкарат един Рандж Ровър Дискавари ама, сдаде бага бързо возилото. А и темата за пиенето на руския народ е безумна, интересно защо българите ходили там са успявалид а надпият руснаците, защото ако в България живееха 200 000 000, и беше претарпяла за толкова време такива промени, то и ние щяхме да се славиме с безумното си пиене. А да неговориме че 90% от нас, се напиват до безобразие поне 1 път седмично.
А кола късмет с нея да имат, имаха една лада от 110-ките, вкарана във руското ВРЦ, цепеше им гъза на много, много коли, но жалко, че я разкараха.
И така НИВА и КАМАЗ рулззз, а и да ЧАЙКА.
А кола късмет с нея да имат, имаха една лада от 110-ките, вкарана във руското ВРЦ, цепеше им гъза на много, много коли, но жалко, че я разкараха.
И така НИВА и КАМАЗ рулззз, а и да ЧАЙКА.
- 6ebeka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хиляди хора да истръпнат
- Мечтае да кара: Е30 М3 DTM
Абе бегаи бе ЛАДА :
БАТи смешната работа !! тва кола ли е вече е на износване колкото и да е нова !!! НАли има една 1000 ли какво беше там!!

6ebeka написа:Абе бегаи бе ЛАДА :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БАТи смешната работа !! тва кола ли е вече е на износване колкото и да е нова !!! НАли има една 1000 ли какво беше там!!
Грешиш колега, всички коли са коли, нали се движиш с тях, а разликата идва от там, че новата лада струва 14 хиляди лева а новата 5-та серия базова с най-утепания мотор е 80 000 лева, е за осем пати повече пари, получаваш осем пъти повече.
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4