Коледни подаръци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Коледни подаръци

Мнение от Bogat-Beden » 06 Дек 2018, 12:38

Bogat-Beden написа:За мен вероятно един телефон, че днес удавих май стария в локва.. Сега ще преспи в купа с ориз, за утре ще видим..
Жив е той, жив е... :lol:
Няма да се купува нов
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Дек 2018, 13:02

Отвори го да поседи и го подухай малко със сешоар. След това го изтрий със спирт или някаква там течност с която се чистят електронни компоненти, че може да сдаде багажа на по-късен етап от корозия. Номера с ориза почти нищо съществено не прави, щял е да светне и без него.

Що се отнася до айфоните съм прал 4-ка на 90 градуса и час и кусур, близо два с едни мръсни дрехи от строеж. В следствие му замина само wifi модула. Всичко останало си работеше нормално.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Дек 2018, 13:04

Jarvis написа:
Сондьора написа: давам пари, хем е по-лесно, хем всеки си избира какво да си вземе.

Демек отбий номер... грозна работа.
Има едно житейско правило - ако подаряваш, то подарявай хубаво! Или не подарявай нищо...
Подаръкът е нещо емоционално, да покажеш на човека че го познаваш и знаеш как да го зарадваш, самият подарък като предмет е символ на това.
Ако толкова не си знаете жените - едно хубаво вино, ама не най-шареният етикет от кварталния магазин. Зависи от жената и намеренията - сладникаво, десертно вино за любовница с картичка, в която да й навържете нещо свързано с нея и сладостта на виното, примерно.
Тежко червено за дама на средна възраст с някви глупости за мъдрост, топлина и любвеобилност... да има няква мисъл в подаръка в която човека отсреща да се припознае, а и да блеснете със сомелиерски познания, макар и фейк, не просто ''на ти едно вино да си пиеш''. Това са евтини подаръци. Скъпите са екскурзии.
На мъже не подарявам, тия лиготии са за жените.

Пич имаш ли 18 години, честно ни кажи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 06 Дек 2018, 13:14

И дали живеете в едно и също жилище също :) :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 06 Дек 2018, 14:12

Сещам се една серия на "Семейство Симпсън": Мардж беше сигурна, че Хоумър ще забрави за годишнината им, затова му е приготвила подарък, в който... е сложила подарък за самата себе си... Той отваря пакета, намира вътре нейния (за нея) подарък и й го подарява - всички са доволни.

Отначало ми беше смешно, но после зе замислих - а защо не?!? Щом някакъв подарък ти спестява ядове и ти решава някакъв проблем - това е хубав подарък. Иначе - какво? Да обикаляш няколко дни по магазините и да ровиш в мрежата, да се чудиш и притесняваш, накрая с голям зор да избереш нещо и да се окаже, че... не си уцелил - нима е по-добре?
Excellent! Steven is my name!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Дек 2018, 14:28

bum_bum написа:Отвори го да поседи и го подухай малко със сешоар. След това го изтрий със спирт или някаква там течност с която се чистят електронни компоненти, че може да сдаде багажа на по-късен етап от корозия..

Хм, не се бях замислял, мерси. :yes:
Ще го отворя наистина да се подсигуря,въпреки че реално беше в локвата за под 5 секунди..
За спирта го четох и на друго място..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Дек 2018, 15:45

Добре де , само тенджери тигани и пуловери ли подарявате / получавате като подаръци ? Никой ли не подарява/получава примерно ергенско парти или изкуствени цици на любовницата ? :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 06 Дек 2018, 19:52

acho.rs написа:
Jarvis написа:
Сондьора написа: давам пари, хем е по-лесно, хем всеки си избира какво да си вземе.

Демек отбий номер... грозна работа.
Има едно житейско правило - ако подаряваш, то подарявай хубаво! Или не подарявай нищо...
Подаръкът е нещо емоционално, да покажеш на човека че го познаваш и знаеш как да го зарадваш, самият подарък като предмет е символ на това.
Ако толкова не си знаете жените - едно хубаво вино, ама не най-шареният етикет от кварталния магазин. Зависи от жената и намеренията - сладникаво, десертно вино за любовница с картичка, в която да й навържете нещо свързано с нея и сладостта на виното, примерно.
Тежко червено за дама на средна възраст с някви глупости за мъдрост, топлина и любвеобилност... да има няква мисъл в подаръка в която човека отсреща да се припознае, а и да блеснете със сомелиерски познания, макар и фейк, не просто ''на ти едно вино да си пиеш''. Това са евтини подаръци. Скъпите са екскурзии.
На мъже не подарявам, тия лиготии са за жените.

Пич имаш ли 18 години, честно ни кажи :mhihi:

Никога не е късно да станеш за резил (да се чете "да се влюбиш") :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Дек 2018, 21:22

Jordana написа:Добре де , само тенджери тигани и пуловери ли подарявате / получавате като подаръци ? Никой ли не подарява/получава примерно ергенско парти или изкуствени цици на любовницата ? :dunno:

мене веднъж ми подариха една гумена пут*а и лубрикант... това брои ли се? :ok:

с малък ... бюджет- толкоз :bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 06 Дек 2018, 21:43

Jordana написа:Добре де , само тенджери тигани и пуловери ли подарявате / получавате като подаръци ? Никой ли не подарява/получава примерно ергенско парти или изкуствени цици на любовницата ? :dunno:

Не съм подарявал нито идното, нито другото. А за другото не съм женен и по тази причина не ми трябва любовница, за момента :mhihi:
пс: интересува ми името на тази от новия ти стар аватар :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 06 Дек 2018, 22:30

Баси "веселата" тема :mhihi:

Боримечка, и аз съм като теб цяла седмица сам но не на самообслужване.

Жена ми е в София 5 дни от седмицата от 2 години а аз разбира се се възползвах пълноценно :mhihi: но ме надушиха и накратко купона се превърна в кошмар.

Мордехай, незнам как издържаш човек.

При това положение подъръци тц.

Jarvis, тук батковците сме сваляли и луната но след, някой каза 15 години, а някои и по 25 + години идва ред на парфюми , пуловери и всякаква козметика.

Врачанин, ще взема и аз един силиконов "Тефал " за разнонобразие .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 07 Дек 2018, 13:53

За мен тая година съм си поръчал чугунен тиган да си пека стековете + 2 книги съм си набелязъл да си взема за мен
За женската част - козметики разни
за другите роднини сме приготвили снимки на малкия в рамки

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 07 Дек 2018, 18:37

Бе най-важното е да слушаш, те повечето хора сами се издават. Е ония ден, баща ми - Трябва да си купя отвертка, една жива не остана в тая къща... Готово - поръчах на един приятел да ми донесе каталог и той печели комплект отвертки. Майка ми наскоро ме попита дали можела да ползва термо чашата ми на BMW Club Bulgaria :mhihi: От срам ли не знам, ама не я взе, та на нея ще и избера една хубава термо чаша. В тоя ред на мисли, някой ако знае хубав магазин в София, където да продават качествени такива, ще съм благодарен.
На приятелката ми още се двоумя. Или една от тия гривни "Pandora", че всички, а и тя много са ахнали по тях. Въпреки, че не ми се струва нормално да дам ~120лв. за няк'ва адски обикновена гривна, само щото е маркова :dunno: Другия вариант е някакъв професионален сешоар, че нейния вече стар ми се вижда.

П.П. Дано съм помогнал на някой с идеи :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Дек 2018, 18:50

You said: "Time will change!" What if it changes you?

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Дек 2018, 19:22

vicho написа:действай...

https://www.remington.bg/seshoari/sesho ... 7777-air3d

баси ква натура съм- като видях "действай" и "ремингтон" и си помислих играта ненужно и внезапно загрубя... а то... сешоар... :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата