Ще спазвате ли ограниченията за пушене на обществени места?
Модератор: Общи модератори
- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
Не пуша.
Всеки има право да реши да спазва или не това, както и да се замисли за околните. Аз ако бях на тяхно място, може би щях да се постарая да ги спазвам. Баща ми е пушач и не знам как ще се справи с това.
Всеки има право да реши да спазва или не това, както и да се замисли за околните. Аз ако бях на тяхно място, може би щях да се постарая да ги спазвам. Баща ми е пушач и не знам как ще се справи с това.
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ще си пуша колкото си искам и ме боли куро
пасивни пушачи се оплакват гледам, ама като карате пред мен с евтиното дизелче, питате ли дали не тровите околните
и така нататък, да не давам повече примери
всеки трови по един или друг начин, така че не виждам какво се оплаквате
в балкана има достатъчно чист въздух и борови клонки

пасивни пушачи се оплакват гледам, ама като карате пред мен с евтиното дизелче, питате ли дали не тровите околните

всеки трови по един или друг начин, така че не виждам какво се оплаквате

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Ще има и санкций - примерно 50 лв . 2-3 - 10 пъти като те глобят няма къде да идеш. Така че свиквайте ...
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
.....Те и другото не го дават бре!bozukov_g написа:Не пуша - цигари

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- sunrise~drift
- Потребител
-
- Кара: на гребена на вълната
- Мечтае да кара: 1997 BMW 328is Widebody turbo
Цигарките
Абе като си седна на кафенце добре си ми идва някоя друга цигарка и малко ще е тегаво,но ще видим как ще го караме
Ама за по пристрастените ще е доста трудна работа 

Не карай по бързо от колкото може да лети твоят ангел хранител!
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Stanchev написа:ще си пуша колкото си искам и ме боли куро![]()
пасивни пушачи се оплакват гледам, ама като карате пред мен с евтиното дизелче, питате ли дали не тровите околните![]()
всеки трови по един или друг начин, така че не виждам какво се оплаквате![]()
Не смяташ ли, че изказването ти звучи доста несериозно? Визирам това с дизелите...
Дано се следи изключително стриктно за забраната! И глобата да е 100 лева поне!
А пушачите вместо да се жалвате, вземете спрете цигарите, хем за здравето ви добре, хем на джоба оказва немалко влияние.
Средностатистическия пушач прави по около кутия на ден, това са 3 лева на ден, тоест над 1000 лева на година. Все си мисля, че могат далеч по-добре да се вложат тея 1000 лева. Примерно за колата, джанти, броничка, за по-активните пушачи - моторче, както и да е.
Искрено се надявам да се следи стриктно за тази забрана.
Писна ми, като ходя на заведение да хапна. На съседната маса някой малоумник да запали и да ми развали целия кеф

Айде за дискотека някак повече го разбирам някой да запали, но дано и там го забранят, че без да пия излизам от там замаян...

Някой преди мен каза, че едва ли не някои определяли умствения на капацитет на даден човек според това дали пуши или не, аз умствения капацитет не преценявам, преценявам доколко е волеви дадения човек.

E34, E38
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ferdy написа:Няма да го спазвам, ще си пуша.
ми да колежке... пък после се чудиш на теми от вида пийнах, хванаха ме... хванаха ме, избягах... и други такива ...
Е к'во сега за гуши ли ,ще се хващаме непушачи срещу пушачи
? По принцип мога да пуша, мога и да не пуша...не е проблем за мен.Който не иска обаче да диша "гадния дим" никой не го кара да се вре в дима- там дето се пуши.За мен лично това е голяма глупост при положение,че 80% от хората ,които ходят на заведение пушат и да се съобразяват с другите 20 %-противно на логиката е.Сещайте се,какъв го е измислил това ,въпреки,че живее в Европа.Такива са правилата,които не винаги се оказват правилни за повечето хора. Помислете сега на къде ,ще отидат нещата.
И,к'во...отиваш на заведение,където искаш да изпиеш едно питие и без цигари....уиский без пура за,к'во Ти е да го пиеш. Има си места за пушачи и непушачи.На мен пък,като не ми харесва,че някой не се е къпал или си е сложил неприятен за мен парфюм ,вунящ и с лош дъх пък непушел и,кво да го гоня ли или по-добре ,ще е да не стоя до него.По тази логика за цигареният дим,ами да вземат да забранят и колите да се движат и по-специално дизелите,защото отделят изгорели газове,които определено са по-вредни за здравето.Дали непушачите са съгласни с това мое предложение...защо трябва да дишам изгорелите газове на някой на дизеларката
Няма неща,които да не са вредни,дори и кислорода също е вреден.

И,к'во...отиваш на заведение,където искаш да изпиеш едно питие и без цигари....уиский без пура за,к'во Ти е да го пиеш. Има си места за пушачи и непушачи.На мен пък,като не ми харесва,че някой не се е къпал или си е сложил неприятен за мен парфюм ,вунящ и с лош дъх пък непушел и,кво да го гоня ли или по-добре ,ще е да не стоя до него.По тази логика за цигареният дим,ами да вземат да забранят и колите да се движат и по-специално дизелите,защото отделят изгорели газове,които определено са по-вредни за здравето.Дали непушачите са съгласни с това мое предложение...защо трябва да дишам изгорелите газове на някой на дизеларката

Няма неща,които да не са вредни,дори и кислорода също е вреден.
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

[quote="biberon4o"][/quote] Прав си колега, май и производителите на коли трябва да сложат табелки: Шофьорите на дизели умират млади! .... Как може да се сравнява дима от цигарите с изгорелите газове на автомобилите? Аз отивам на заведение, да хапна, да пийна и т.н. Лично на мен пушачите са ми изключително неприятни, но не ставам от масата да им правя забележка. Те ще се заддъхват и т.н., лошото е, че и аз ще съм покрай тях. А на колегите, който нищо не може да ги спре да пушат, ми пушете, после с кви очи ще казвате на децата си да не пушат?
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
как да ти отговоря... бе като влезна у форуму, вярно все едно градушка ме е била след няма и 5 мин четене
кое е по-лошо не знам... но знам, че на летището в милано доскоро нямаше точка на която да запалиш, та се припкаше в тоалетните нелегално... сега заградиха една котурка диаметър 5м, и вътре е лисичарник... сещаш се, че летището в милано е просто малък пример...
и още един... в сингапур на всяка външна спирка на метро или рейс си има табела, забраняваща пушенето... the fine is 500 sd...тамън 500лв...
на няма и 2км по права линия са рафинерийте... може би най-големите на най-малко място струпани в света... те не просто пушат, те директно заоблачават времето... но не съм чул някой да реве да му разрешат да пуши, и да е вдигнал глас за затваряне на предприятията
ма кво ги мислим тея, те са толкова след нас
...

кое е по-лошо не знам... но знам, че на летището в милано доскоро нямаше точка на която да запалиш, та се припкаше в тоалетните нелегално... сега заградиха една котурка диаметър 5м, и вътре е лисичарник... сещаш се, че летището в милано е просто малък пример...
и още един... в сингапур на всяка външна спирка на метро или рейс си има табела, забраняваща пушенето... the fine is 500 sd...тамън 500лв...
на няма и 2км по права линия са рафинерийте... може би най-големите на най-малко място струпани в света... те не просто пушат, те директно заоблачават времето... но не съм чул някой да реве да му разрешат да пуши, и да е вдигнал глас за затваряне на предприятията

ма кво ги мислим тея, те са толкова след нас