E36 320i vs Fiat Coupe 2.0 20V
Модератор: Общи модератори
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
ивчо3
старши ентусиаст
Кара: 95 bmw 318is
Местожителство: София
МнениеПуснато на: 01 Сеп 2009, 9:05 Заглавие: Re: - Отговорете с цитат
White 1913 Power написа:
бате падаш и то нема да е малко(повервай) 1.8 16 в 136 коня ще го опукаш ама тва не и 318ти върви повече от е36 320
318ti vs 320i на кантар, зависи от дереджето на колите и задкормилните устройства.
бате що се правиш на умен много ясно че зависи от шофера и от състоянието на колата приеми че шоферите са еднакво добри а колите са еднакво запазени тогава 318ти отнася 320 е36 може да попиташ и некой друг ако неверваш
старши ентусиаст
Кара: 95 bmw 318is
Местожителство: София
МнениеПуснато на: 01 Сеп 2009, 9:05 Заглавие: Re: - Отговорете с цитат
White 1913 Power написа:
бате падаш и то нема да е малко(повервай) 1.8 16 в 136 коня ще го опукаш ама тва не и 318ти върви повече от е36 320
318ti vs 320i на кантар, зависи от дереджето на колите и задкормилните устройства.
бате що се правиш на умен много ясно че зависи от шофера и от състоянието на колата приеми че шоферите са еднакво добри а колите са еднакво запазени тогава 318ти отнася 320 е36 може да попиташ и некой друг ако неверваш
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Fear написа:Acceleration написа:кои са тия коли в моя клас дето ще ми сипат ??
Кажи-речи - всички.
добре де дай ми някакви примери да ги видя кои са
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Acceleration написа:Fear написа:Acceleration написа:кои са тия коли в моя клас дето ще ми сипат ??
Кажи-речи - всички.
Aми веднага се сещам за Alfa Romeo 145/146/156 1.6TS, всички модификации на Honda Civic 1.6, Тоyota Corolla 1.6, разните Peugeot, Renault, Citroen, Opel, VW които обаче са в клас хечбек, като 206, Megane, Xsara, Astra (това може и седан), Golf 3 и т.н.
Става въпрос за автомобили с година на производство около тази на твоята - 1995-2000г.
Aма да не отклоняваме темата, нека автора да каже има ли развитие на гонката.

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Fear написа:Ogi написа:дефинирайте "Клас"
И мен това ме затрудни, но се опитах поне с първите примери (без Alfa 145) да подбера седани горе-долу по размер на Е36 и с 1.6 двигатели.
с опел астра 1.8 101 коня съм се пускал... бия го
с ФВ голф 3 1.8 100 коня съм се пускал... бия го
с Меган коч 1.4 съм се пускал... бия го
с опел вектра 1.6 съм се пускал... бия го
с голф 4 1.9 тди 116 коня на кантар
обаче с ФВ поло 1.4 съм се пускал и ме наби
с опел астра 1.4 с валове чипове генерации и т.н. съм се пускал... и тя ме наби
с ФВ голф 3 дизел 110 коня също ме наби...
П.П. става на въпрос за компотната версия на 316

мисълта ми е че има коли които могат да сипят но има и доста които немогат... това че е най-слабия и безмислен мотор правен някога от бмв не означава че неможе да се конкурира с другите марки
Ogi написа:Fear написа:Ogi написа:дефинирайте "Клас"
И мен това ме затрудни, но се опитах поне с първите примери (без Alfa 145) да подбера седани горе-долу по размер на Е36 и с 1.6 двигатели.
с опел астра 1.8 101 коня съм се пускал... бия го
с ФВ голф 3 1.8 100 коня съм се пускал... бия го
с Меган коч 1.4 съм се пускал... бия го
с опел вектра 1.6 съм се пускал... бия го
с голф 4 1.9 тди 116 коня на кантар
обаче с ФВ поло 1.4 съм се пускал и ме наби
с опел астра 1.4 с валове чипове генерации и т.н. съм се пускал... и тя ме наби
с ФВ голф 3 дизел 110 коня също ме наби...
П.П. става на въпрос за компотната версия на 316![]()
мисълта ми е че има коли които могат да сипят но има и доста които немогат... това че е най-слабия и безмислен мотор правен някога от бмв не означава че неможе да се конкурира с другите марки
Никъде не съм казвал, че не може да се конкурира с другите, а и примерите, които съм дал, са само по каталожни данни все пак.

Наясно си, че на пистата има още един куп фактори, които могат да наклонят нещата в едната или другата посока.

Защото, аз преди няколко седмици "отвях" един Nissan GT-R, ама според теб дали е защото колата ми е много бърза или на човека не му се караше през дупките?

Та, по данните от каталозите, много коли "сипват" на BMW Е36 316i, но при действително състезание, нещата могат да изглеждат по съвсем различен начин!

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: -
White 1913 Power написа:бате що се правиш на умен много ясно че зависи от шофера и от състоянието на колата приеми че шоферите са еднакво добри а колите са еднакво запазени тогава 318ти отнася 320 е36 може да попиташ и некой друг ако неверваш
нЕма ,кво да питам. нЕкои казват, че бият 320i с 318is, със същия мотор и по-тежка с около 50 кг от компакта, ама дали си вЕрват? Точно на кантар са 318ti и 320i, двайската е със 110 кг по-тежка, 15 n/m повече и 10 к.с. отгоре, но е с малко по-мудния мотор и стига задкормилното устройство да знае как да стартира и ускори няма никога да падне от компота. Двайската за разлика от компакта не се цеди до прекъсвач, има по-висок торк на ниските обороти и за да дръпне както трябва потеглянето е на втора предавка, а смяната на трета е около 70-75 км/час. Компота се цеди до прекъсвач на първа скорост, трета влиза на 85 км/час. Тук става въпрос за стокови автомобили и 318ti с мотор М42. Лично със се пускал с двайска и има разлика от една дължина в полза на шестака. За 318 is,m42 става въпрос.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
с ис 1 дължина за шестака ок ама с ти шестака може да е малко но е отзад казах ти обърни се към некой на когото вярваш щом на мен не вярваш но отговора ще е същия
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Fear написа:Acceleration написа:Fear написа:Acceleration написа:кои са тия коли в моя клас дето ще ми сипат ??
Кажи-речи - всички.
Aми веднага се сещам за Alfa Romeo 145/146/156 1.6TS, всички модификации на Honda Civic 1.6, Тоyota Corolla 1.6, разните Peugeot, Renault, Citroen, Opel, VW които обаче са в клас хечбек, като 206, Megane, Xsara, Astra (това може и седан), Golf 3 и т.н.
Става въпрос за автомобили с година на производство около тази на твоята - 1995-2000г.
е мисля че половината от колите които си ми показал са по малки и по леки от бмв-то, но смея да твърдя че такива като пасати, б4-ки, вектри, 190-ки, Ц класи, А4-ки и т.н. с моите характеристики съм ги опуквал доста пъти

- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Половината написао по темата не е свързано с нея, ма както и да е
Колкото и да не ми се искаше паднах. Ама първият път като го питах да ги пробваме не иска. И след 2-3 дни вече дава зор. Малко съмнително, но нищо

Acceleration написа:Fear написа:Acceleration написа:Fear написа:Acceleration написа:кои са тия коли в моя клас дето ще ми сипат ??
Кажи-речи - всички.
е мисля че половината от колите които си ми показал са по малки и по леки от бмв-то, но смея да твърдя че такива като пасати, б4-ки, вектри, 190-ки, Ц класи, А4-ки и т.н. с моите характеристики съм ги опуквал доста пътибих се пробвал и с някоя по ситна колица, но там нз как ще се развият нещата
Ами Ксара 1.6 16в е точно колкото твоето БМВ както и Алфа 146 1.6 ТС по спомен 1190 или 1200 килца, а пък Фиат браво 1,6 16в е с около 50 кила по леко...Все си мисля,че някоя от тия коли ще те дръпне като говориме за светофарни гонки(случайни)...Даже си мисля,че мерцедес Ц200 136 коние който е с 200 кила по тежък от 16-ката ще дръпне...И все си мисля,че като се засечеш с кола на светофара и тръгнете да се гоните не го питаш човека колко му тежи колата в кой клас е има ли филтър има ли чип и такива...ма кво говора и аз като не ги разбирам тия работи

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!