Цигани...
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ма бой беее, не си го нокаутирал качествено и затова те плаши!Сам циганин като види кръв и бега с 200 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
titto написа:Ма бой беее, не си го нокаутирал качествено и затова те плаши!Сам циганин като види кръв и бега с 200
Вярно е това!
А по темата удри,удри,удри...

А сега сериозно,какво стана,има ли развитие?
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
абе то от вкъщи зад компа е лесно , ама на колегата явно не му е кофти помисли хубаво и ако няма друго найстина ореди срещата на ОМВ когато е софииската среща поне да имаш поткрепа било то морална или физическа

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Бате да, най-добрия вариант е да отидеш на срещата с идея да се разберете без мариз, но да имаш хора, които да ти пазят гърба ако той не е на такова мнение...
А колегата Маглов е живял в люлин и явно знае за какво става въпрос..
Успех приятелю, казвай като има развитие...
А колегата Маглов е живял в люлин и явно знае за какво става въпрос..

Успех приятелю, казвай като има развитие...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
за съжаление колкото повече вижда, че те е страх толкова повече ше ти се качва на главата....
съмнява ме да разбира от приказки...
банално е, но най-добрата защита е нападението, т.е. трябва да види, че не си от хората които ще оставят нещата така за да му секне ентусиазма да се ебава
бтв, най-вероятно не е никъв, щом е сметнал за нужно да се прави на "някакъв" по телефона
но все пак предполагам само брутална агресия ще го накара да се спре, но е разбираемо да не ти се занимава също.....
а и обикновенно нямат много страх от полицията....
съмнява ме да разбира от приказки...
банално е, но най-добрата защита е нападението, т.е. трябва да види, че не си от хората които ще оставят нещата така за да му секне ентусиазма да се ебава
бтв, най-вероятно не е никъв, щом е сметнал за нужно да се прави на "някакъв" по телефона
но все пак предполагам само брутална агресия ще го накара да се спре, но е разбираемо да не ти се занимава също.....
а и обикновенно нямат много страх от полицията....
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
А бе за тия само бой трябва и нищо друго ореди си една среща на Омв-то и само напиши час кога си се разбрал и да се исипиеме няколко колици и ако стане нещо да си остане на омв-то за по дълго време !
Полицията когато реши си върши работата..и аз се сбих преди 2-3 месеца през заведението в което работя с някакъв пийнал мангал/още имам 2 белега на ръцете от зъбите му вероятно/ Понатупахме се долу-горе добре,пред полицията вече имаше 2ма мангали чакащи.След като подадох жалбата/1:30 през ноща/ излизам вече бяха трима мангали-като тоя третия почна да ме плаши как да съм се бил пазел а у...
И кво?
Жив и здрави съм си до ден днешен нямам близка среща с някой от тъмните...
Отеби по някакъв начин работата-ако не стане в краен случай вече бий,стреляй,ръгай и закопавай.
Опитай се да минеш по тъча е моя съвет-ТИ залагаш любимото возило пред блока без надзор вечерно време...има телефонния ти номер,знае вероятно къде живееш...
Ама все пак,мангалите са силни на думи и са НЕцивилизована сган.
Хайде успех
И кво?
Отеби по някакъв начин работата-ако не стане в краен случай вече бий,стреляй,ръгай и закопавай.
Опитай се да минеш по тъча е моя съвет-ТИ залагаш любимото возило пред блока без надзор вечерно време...има телефонния ти номер,знае вероятно къде живееш...
Хайде успех

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
mnh написа:Полицията когато реши си върши работата..и аз се сбих преди 2-3 месеца през заведението в което работя с някакъв пийнал мангал/още имам 2 белега на ръцете от зъбите му вероятно/ Понатупахме се долу-горе добре,пред полицията вече имаше 2ма мангали чакащи.След като подадох жалбата/1:30 през ноща/ излизам вече бяха трима мангали-като тоя третия почна да ме плаши как да съм се бил пазел а у...
И кво?
Хайде успех
той тебе те е проклел все бензинови помпи да сменяш..

аве мани,аз в такива неща не вярвам-магий и вълшебен прашец/освен некой зелен стритuricatoli написа:mnh написа:Полицията когато реши си върши работата..и аз се сбих преди 2-3 месеца през заведението в което работя с някакъв пийнал мангал/още имам 2 белега на ръцете от зъбите му вероятно/ Понатупахме се долу-горе добре,пред полицията вече имаше 2ма мангали чакащи.След като подадох жалбата/1:30 през ноща/ излизам вече бяха трима мангали-като тоя третия почна да ме плаши как да съм се бил пазел а у...
И кво?
Хайде успех
той тебе те е проклел все бензинови помпи да сменяш..

Истината е когато ти дойде вече до ръба на търпението...Всеки главоч трябва да си знае мястото!
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Re: Цигани...
ДаниД написа:Здравейте, вчера ми се случи една малко доста неприятна случка, поступах един циганин кой ми налетя докато си бях в колата, и сега не спира да ме тормози, притеснява ме факта че ми звъни по телефона и ме заплашва, щял да ме застреля, да ме запали и куп простотии.Дайте съвет какво да правя ?! Тъпото е че знае къде живея къде си оставям колата и т.н.Бил охрана на някъкъв много важен циганин
Седи кротко и тва е, насрал си го пред ку.вичката му и са не мое кротне. Те са доста задружни и ако искат да те набият все ще те издебнат. Охрана не охрана, пусни си при куките една жалба и това е. Ако го набиеш пак..по-зле тогава ще те издебнат 3-ма и ще ти сипят....срещи простотии ... по-далече по-добре.
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Все пак отидох на срещата с още десетина човека и нямаше никой, надявам се повече да не се обажда и мисля че както каза един колега по-нагоре минавам по тъча за сега.Благодаря ви много че се опитахте да помогнете по всякакъв начин, благодаря и на хората със личните - Момчета ако има нещо с което мога да помогна - насреща съм !Трябва да сме една идея по -задружни от циганите. 

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
що не намирам скинарски форум нещо
или блогче
да им видиме графика по маалите 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
ми мое си направим бре... или некой на хамриканските ККК
е на вижте в Дупница как са, братя глаеви туй онуй... а у ама мангалите излизат от гетото само да бачкат инак... брадва ама без приказки...

61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5