Цигани...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Авг 2009, 21:32

Ходи и му лисни червата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 14 Авг 2009, 21:52

Ма бой беее, не си го нокаутирал качествено и затова те плаши!Сам циганин като види кръв и бега с 200 :!:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 14 Авг 2009, 22:47

titto написа:Ма бой беее, не си го нокаутирал качествено и затова те плаши!Сам циганин като види кръв и бега с 200 :!:

Вярно е това!
А по темата удри,удри,удри... :mhihi:

А сега сериозно,какво стана,има ли развитие?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 14 Авг 2009, 23:06

_65536_kb_sec_ написа:хахаха
нинджи всякакви в тоя форум :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Язи съм джудист 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp

Мнение от djpamboss » 14 Авг 2009, 23:17

абе то от вкъщи зад компа е лесно , ама на колегата явно не му е кофти помисли хубаво и ако няма друго найстина ореди срещата на ОМВ когато е софииската среща поне да имаш поткрепа било то морална или физическа
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 14 Авг 2009, 23:53

Бате да, най-добрия вариант е да отидеш на срещата с идея да се разберете без мариз, но да имаш хора, които да ти пазят гърба ако той не е на такова мнение...
А колегата Маглов е живял в люлин и явно знае за какво става въпрос.. :mhihi:

Успех приятелю, казвай като има развитие...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 15 Авг 2009, 1:02

за съжаление колкото повече вижда, че те е страх толкова повече ше ти се качва на главата....
съмнява ме да разбира от приказки...

банално е, но най-добрата защита е нападението, т.е. трябва да види, че не си от хората които ще оставят нещата така за да му секне ентусиазма да се ебава

бтв, най-вероятно не е никъв, щом е сметнал за нужно да се прави на "някакъв" по телефона

но все пак предполагам само брутална агресия ще го накара да се спре, но е разбираемо да не ти се занимава също.....

а и обикновенно нямат много страх от полицията....

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 15 Авг 2009, 1:14

А бе за тия само бой трябва и нищо друго ореди си една среща на Омв-то и само напиши час кога си се разбрал и да се исипиеме няколко колици и ако стане нещо да си остане на омв-то за по дълго време !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 15 Авг 2009, 2:03

Полицията когато реши си върши работата..и аз се сбих преди 2-3 месеца през заведението в което работя с някакъв пийнал мангал/още имам 2 белега на ръцете от зъбите му вероятно/ Понатупахме се долу-горе добре,пред полицията вече имаше 2ма мангали чакащи.След като подадох жалбата/1:30 през ноща/ излизам вече бяха трима мангали-като тоя третия почна да ме плаши как да съм се бил пазел а у...
И кво?
Жив и здрави съм си до ден днешен нямам близка среща с някой от тъмните...

Отеби по някакъв начин работата-ако не стане в краен случай вече бий,стреляй,ръгай и закопавай.
Опитай се да минеш по тъча е моя съвет-ТИ залагаш любимото возило пред блока без надзор вечерно време...има телефонния ти номер,знае вероятно къде живееш...

Ама все пак,мангалите са силни на думи и са НЕцивилизована сган.

Хайде успех :)

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 15 Авг 2009, 2:54

mnh написа:Полицията когато реши си върши работата..и аз се сбих преди 2-3 месеца през заведението в което работя с някакъв пийнал мангал/още имам 2 белега на ръцете от зъбите му вероятно/ Понатупахме се долу-горе добре,пред полицията вече имаше 2ма мангали чакащи.След като подадох жалбата/1:30 през ноща/ излизам вече бяха трима мангали-като тоя третия почна да ме плаши как да съм се бил пазел а у...
И кво?

Отеби по някакъв начин работата-ако не стане в краен случай вече бий,стреляй,ръгай и закопавай.
Опитай се да минеш по тъча е моя съвет-ТИ залагаш любимото возило пред блока без надзор вечерно време...има телефонния ти номер,знае вероятно къде живееш...

той тебе те е проклел все бензинови помпи да сменяш.. :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 15 Авг 2009, 3:42

uricatoli написа:
mnh написа:Полицията когато реши си върши работата..и аз се сбих преди 2-3 месеца през заведението в което работя с някакъв пийнал мангал/още имам 2 белега на ръцете от зъбите му вероятно/ Понатупахме се долу-горе добре,пред полицията вече имаше 2ма мангали чакащи.След като подадох жалбата/1:30 през ноща/ излизам вече бяха трима мангали-като тоя третия почна да ме плаши как да съм се бил пазел а у...
И кво?

той тебе те е проклел все бензинови помпи да сменяш.. :D
аве мани,аз в такива неща не вярвам-магий и вълшебен прашец/освен некой зелен стрит :weed: /
Истината е когато ти дойде вече до ръба на търпението...Всеки главоч трябва да си знае мястото!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Re: Цигани...

Мнение от Burningparis » 15 Авг 2009, 3:53

ДаниД написа:Здравейте, вчера ми се случи една малко доста неприятна случка, поступах един циганин кой ми налетя докато си бях в колата, и сега не спира да ме тормози, притеснява ме факта че ми звъни по телефона и ме заплашва, щял да ме застреля, да ме запали и куп простотии.Дайте съвет какво да правя ?! Тъпото е че знае къде живея къде си оставям колата и т.н.Бил охрана на някъкъв много важен циганин :shock:

Седи кротко и тва е, насрал си го пред ку.вичката му и са не мое кротне. Те са доста задружни и ако искат да те набият все ще те издебнат. Охрана не охрана, пусни си при куките една жалба и това е. Ако го набиеш пак..по-зле тогава ще те издебнат 3-ма и ще ти сипят....срещи простотии ... по-далече по-добре.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 15 Авг 2009, 9:23

Все пак отидох на срещата с още десетина човека и нямаше никой, надявам се повече да не се обажда и мисля че както каза един колега по-нагоре минавам по тъча за сега.Благодаря ви много че се опитахте да помогнете по всякакъв начин, благодаря и на хората със личните - Момчета ако има нещо с което мога да помогна - насреща съм !Трябва да сме една идея по -задружни от циганите. ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 15 Авг 2009, 11:18

що не намирам скинарски форум нещо :?: или блогче :twisted: да им видиме графика по маалите 8)
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 15 Авг 2009, 22:19

ми мое си направим бре... или некой на хамриканските ККК :twisted: е на вижте в Дупница как са, братя глаеви туй онуй... а у ама мангалите излизат от гетото само да бачкат инак... брадва ама без приказки...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата