Един млад живот и смърт,... "и Лампата светна"
Модератор: Общи модератори
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ако ще и момчето да е било виновно, това ли е начина!???
Комплексиран г.з, за да не яде бой, като са били повече от него, насъсква кучета, вади пищови, УБИВА...и то пред жена си и деца!???
Народа изтрещя и трябва да се внимава, защото много изперкали носят оръжие и не знаят, кога могат да си контролират нервите и кога НЕ!
Да знае, че извади ли се пищов, се стреля, а това е много отговорно действие и се прилага само при самоотбрана и то, ако някой(нещо)застрашава живота му!!!Ако не знае кога да го вади и кога не, по-добре да не го носи!!!
Да гние в затвора дебила сега и да съжалява за постъпката си, за семейството си и за почерненото сем.на момчето!
Лека му пръст на момчето!

Народа изтрещя и трябва да се внимава, защото много изперкали носят оръжие и не знаят, кога могат да си контролират нервите и кога НЕ!
Да знае, че извади ли се пищов, се стреля, а това е много отговорно действие и се прилага само при самоотбрана и то, ако някой(нещо)застрашава живота му!!!Ако не знае кога да го вади и кога не, по-добре да не го носи!!!
Да гние в затвора дебила сега и да съжалява за постъпката си, за семейството си и за почерненото сем.на момчето!

Лека му пръст на момчето!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Мир на праха на момчето !
Не е редно да си отидеш на 21 години !
Искрено съчувствам на близките му !
Ще вмъкна и две думи ! - голяма част от днешната младеж е силно повлияна от новата "свобода " на мислене и поведение ,която си е чисто неуважение към никой и не спазване на почти никакви правила ! Най- меките форми на общуване са гледане на кръв , плюене , псуване , "копеле гепи" и т.н. Запоите , дрогите , безмислените битки са ежедневие !
В събота в "Море от любов " младеж канеше майка си за да и се извини ,че и посягал .А го разказваше без никакъв срам ......
Имам позната учителка ,която най-откровено си признава ,че я е страх от много ученици да не и посегнат ......
На 42 години съм и не мисля ,че съм "дъртак" ,който трябва да трепери от младите момчета само защото са под 25 години .
С малко повече уважение към възрастните това момче сега щеше да е живо.
Категорично заявявам ,че не взимам страната на убиеца ,напротив , така не може и не трябва да се постъпва !
Но нека по-големите батковци тук да кажат как се отнасяха към учителите , към родителите си , към съседите си и т.н.
Семейно възпитание, уважение и толерантност! Това е начина !
Още веднъж -Лека му пръст!
Не е редно да си отидеш на 21 години !
Искрено съчувствам на близките му !
Ще вмъкна и две думи ! - голяма част от днешната младеж е силно повлияна от новата "свобода " на мислене и поведение ,която си е чисто неуважение към никой и не спазване на почти никакви правила ! Най- меките форми на общуване са гледане на кръв , плюене , псуване , "копеле гепи" и т.н. Запоите , дрогите , безмислените битки са ежедневие !
В събота в "Море от любов " младеж канеше майка си за да и се извини ,че и посягал .А го разказваше без никакъв срам ......
Имам позната учителка ,която най-откровено си признава ,че я е страх от много ученици да не и посегнат ......
На 42 години съм и не мисля ,че съм "дъртак" ,който трябва да трепери от младите момчета само защото са под 25 години .
Категорично заявявам ,че не взимам страната на убиеца ,напротив , така не може и не трябва да се постъпва !
Но нека по-големите батковци тук да кажат как се отнасяха към учителите , към родителите си , към съседите си и т.н.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ама то не тука да се дръвчим,ами скапаните журналя да тръбят постоянно за такива случаи....
баси,живота колко е скапан
баси,живота колко е скапан
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
klintan66 написа:........................................................
За последните години нещата от живота тотално се промениха и то не в положителна посока

Мир на праха на момчето!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Първо съболезнования
.
Кво значи правото си, особено на иракли, или като ходя за риба съм на някой на мястото или той е на мойто място дет съм хранил??? Бахти, ужас.
Но все пак, тоя дъртия е имал поне 100 други начина.
Klintan66 го каза най точно, просто аз незнам, има си съд, да прецени.
п.п. Преди около 15 год, в моя квартал един пенсиониран военен гръмна един келеш в гръб / бях очевидец / заради ланеца си / грабеж /. В момента май още не е излезнал от затвора, кой крив кой прав, кофти.
Както винаги, по умният отстъпва, но уви.

Кво значи правото си, особено на иракли, или като ходя за риба съм на някой на мястото или той е на мойто място дет съм хранил??? Бахти, ужас.
Но все пак, тоя дъртия е имал поне 100 други начина.
Klintan66 го каза най точно, просто аз незнам, има си съд, да прецени.
п.п. Преди около 15 год, в моя квартал един пенсиониран военен гръмна един келеш в гръб / бях очевидец / заради ланеца си / грабеж /. В момента май още не е излезнал от затвора, кой крив кой прав, кофти.
Както винаги, по умният отстъпва, но уви.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Какви са тия хора, бе...
Съболезнования за момчето, нека почива в мир!
А за гадове като оня...присъдата е само една - бавна и много мъчителна смърт...
Да тръгнеш на плаж на Иракли с боен, газов, жена и три ротвайлера.......нямам думи
Съболезнования за момчето, нека почива в мир!
А за гадове като оня...присъдата е само една - бавна и много мъчителна смърт...
Да тръгнеш на плаж на Иракли с боен, газов, жена и три ротвайлера.......нямам думи
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
Много съжалявам за момчето. Нека почива в мир.
Каквото и да се случи занапред с човека, извършил това, момчето няма да се върне.
А това ли е начина, това ли е решението - изваждаме някакво оръжие и стреляме. Как може? Защо? Не може ли по друг начин да се реши проблема. Този какъв пример дава на внуците си, на бъдещите поколения.
Това не е ли най-жестокото нещо - отнемането на един живот!
За съжаление имам чувството, че в днешно време все повече хора са склонни да го направят, за едното нищо да убият. Агресия ли е, слабост ли - не знам!
Единствено се моля за семейството на момчето - те трябва да са силни.
Каквото и да се случи занапред с човека, извършил това, момчето няма да се върне.
А това ли е начина, това ли е решението - изваждаме някакво оръжие и стреляме. Как може? Защо? Не може ли по друг начин да се реши проблема. Този какъв пример дава на внуците си, на бъдещите поколения.
Това не е ли най-жестокото нещо - отнемането на един живот!
За съжаление имам чувството, че в днешно време все повече хора са склонни да го направят, за едното нищо да убият. Агресия ли е, слабост ли - не знам!
Единствено се моля за семейството на момчето - те трябва да са силни.

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
и защото екшъна се е преместил на улицата и при теб е дошъл щом ще се стреляш и ти както каза в предните мнения просто... и защо няма други вариянтиWALL написа:klintan66 написа:... - голяма част от днешната младеж е силно повлияна от новата "свобода " на мислене и поведение ,която си е чисто неуважение към никой и не спазване на почти никакви правила ! Най- меките форми на общуване са гледане на кръв , плюене , псуване , "копеле гепи" и т.н. Запоите , дрогите , безмислените битки са ежедневие !
Колега напълно споделям мнението ти аз съм малко по- малък от теб , и наистина в нашите поколения имаше морал, възпитание и отговорност, чест и уважение един към друг. В монента в поколенията тия неща ги няма и затова се стига до тук, просто други варианти няма. Екшъна от филмите се намести по улиците, а това е провокирано от ниската култура и морал на тези поколения. Помнете го от мен такива винаги ще свършат по този начин рано или късно!

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
това не може да е реално... какви хора живеят в моята прекрасна България... какви хора пишат в моя прекрасен форум... не...
много съжалявам за момчето... не искам да си помислям как се чувствате...
яд ме е.
много съжалявам за момчето... не искам да си помислям как се чувствате...
яд ме е.
4 8 15 16 23 42
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
WALL написа:klintan66 написа:... - голяма част от днешната младеж е силно повлияна от новата "свобода " на мислене и поведение ,която си е чисто неуважение към никой и не спазване на почти никакви правила ! Най- меките форми на общуване са гледане на кръв , плюене , псуване , "копеле гепи" и т.н. Запоите , дрогите , безмислените битки са ежедневие !
Колега напълно споделям мнението ти аз съм малко по- малък от теб , и наистина в нашите поколения имаше морал, възпитание и отговорност, чест и уважение един към друг. В монента в поколенията тия неща ги няма и затова се стига до тук, просто други варианти няма. Екшъна от филмите се намести по улиците, а това е провокирано от ниската култура и морал на тези поколения. Помнете го от мен такива винаги свършват по този начин рано или късно!
Така като гледам и ти така ще свършиш

Никой не мое ма връне на селу!
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
WALL ТИ СИ ПСИХИЧНО БОЛЕН! ЛЕКУВАЙ СЕ!
ако човек, всеки път когато се ядосаше убиваше, ти имаш ли си представа какво щеше да стане?
като не можеш да се сдържаш - махни си оръжието и ... се лекувай!!!!!!!!!
ако човек, всеки път когато се ядосаше убиваше, ти имаш ли си представа какво щеше да стане?
като не можеш да се сдържаш - махни си оръжието и ... се лекувай!!!!!!!!!
4 8 15 16 23 42
WALL написа:Като не знаете какво точно се е случило там нямате право да коментирате! Този дето е стрелял е виновен заради това, но той е провокиран от държанието на убития..
WALL, време ти е да спреш да пишеш по темата ми се струва.
Познавах момчето и нямам никво намерение да ти обяснявам, колко стойностен човек си отиде..

Мир на праха му!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Вчера и онзи ден бях на иракли,хубаво местенце...с преобладаващо население на палатки и едни момчета и момичета с расти-знаете какво е "расти" ако не знаете ,това е когато примерно не си се къпал 30-40 дена и косата ти се е спластила,долу на брега имаше доста хора,запознах се с летуващите и се оказва че не всичко е така както пишат по вестниците.
На тези момчета и момичета им казват местните "буклучета",безобидни са общо взето,ходят и просят кой с цигари,кой с алкохол ,кой с някаква храна,нямат нищо,на гърба си имат една раница,нямат един лев дори за цигари и така-просията основно,ако се прецакаш и почерпиш един,идват поне още 3,после 10,накрая им е основен път да минат през теб да видят какво се е завъртяло,ако обаче нещо не ги засегнеш са доста отмъстителни,така казват е станало и с този човек,който си е бил със семейството и куче(едно или 2 незнам),та той най-редовно им давал цигари и нещо за хапване,алкохол и тн.в черният ден е дошло въпросното момче и е искал да си опъне палатката до неговата,все пак военният не е искал да има в непосредствена близост до него някакви подобни индивиди,най-малкото заради шума който вечер вдигат и му казал че не желае да си опъва палатка до неговата,тогава започнали приятелчетата на въпросното момче да тормозят военният,замеряли го с камъни него,семейството му и кучето,тормозили го нощно време да се махне,човека се е оплаквал че го тормозят,въпреки че преди това ги е черпил и му били приятели,във фаталният ден от барчето на плажа чули 2 истрела,и както се оказало-2 рият бил фатален,единият бил във въздуха....
Не оправдавам военният,даже много мразя военни,това за мен са паразити на обчеството,както и подобни младежи дето никога нищо не са работили,не оправдавам и убийството-това никога не бих го оправдал,но много е важно да се знае истината,ето това е истината,не познавам нито военният,нито семейството нито момчетата,само ги гледах как се носят нагоре на долу,пушеха,най вероятно цигари,но май имаше и марихуана и от 500 километра е невинно,но моето мнение е че никой не би желал подобни съседи
На тези момчета и момичета им казват местните "буклучета",безобидни са общо взето,ходят и просят кой с цигари,кой с алкохол ,кой с някаква храна,нямат нищо,на гърба си имат една раница,нямат един лев дори за цигари и така-просията основно,ако се прецакаш и почерпиш един,идват поне още 3,после 10,накрая им е основен път да минат през теб да видят какво се е завъртяло,ако обаче нещо не ги засегнеш са доста отмъстителни,така казват е станало и с този човек,който си е бил със семейството и куче(едно или 2 незнам),та той най-редовно им давал цигари и нещо за хапване,алкохол и тн.в черният ден е дошло въпросното момче и е искал да си опъне палатката до неговата,все пак военният не е искал да има в непосредствена близост до него някакви подобни индивиди,най-малкото заради шума който вечер вдигат и му казал че не желае да си опъва палатка до неговата,тогава започнали приятелчетата на въпросното момче да тормозят военният,замеряли го с камъни него,семейството му и кучето,тормозили го нощно време да се махне,човека се е оплаквал че го тормозят,въпреки че преди това ги е черпил и му били приятели,във фаталният ден от барчето на плажа чули 2 истрела,и както се оказало-2 рият бил фатален,единият бил във въздуха....
Не оправдавам военният,даже много мразя военни,това за мен са паразити на обчеството,както и подобни младежи дето никога нищо не са работили,не оправдавам и убийството-това никога не бих го оправдал,но много е важно да се знае истината,ето това е истината,не познавам нито военният,нито семейството нито момчетата,само ги гледах как се носят нагоре на долу,пушеха,най вероятно цигари,но май имаше и марихуана и от 500 километра е невинно,но моето мнение е че никой не би желал подобни съседи