СИНЯТА ЛАВИНА !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 05 Юли 2009, 21:09

Нито Мутра е добре нито сегашните. :mhihi: :mhihi:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 05 Юли 2009, 21:09

По-добре един човек да го хака в гъза на България отколкото да се редят руснак и турчин. За хора дето положението е ни тъй - ни тъй, по-добре да не се обаждат изобщо. Няма шанс според мен да се оправи България за тея 4 години, щото що лайна са насрани не се чистят толкова бързо. Дано поне положението да се стабилизира що годе :)
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 05 Юли 2009, 21:10

bmw maniqk ivo bmw написа:Честито тъпа мутра си избрахте. :mhihi: :mhihi: Сега ще ви оправи ама в друг смисъл. :winky:

Ти кво ????
За ДПС ли гласува /срещу 30 кинта/ или баба ти каза да гласуваш за Станищев :evil: :evil: :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 05 Юли 2009, 21:11

Всеки може да се обажда защото нали уж е демокрация а не диктатура :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 05 Юли 2009, 21:12

bmw maniqk ivo bmw написа:Всеки може да се обажда защото нали уж е демокрация а не диктатура :winky:

От едно време съм те запомнил като спамер :mhihi:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 05 Юли 2009, 21:13

Демокрация или не, всяко нещо си има граници, с други думи - съобразителност...
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Юли 2009, 21:15

ludiqdancho написа:
bmw maniqk ivo bmw написа:Честито тъпа мутра си избрахте. :mhihi: :mhihi: Сега ще ви оправи ама в друг смисъл. :winky:

Ти кво ????
За ДПС ли гласува /срещу 30 кинта/ или баба ти каза да гласуваш за Станищев :evil: :evil: :evil:

Колега ,недей така,мисля че момчето няма 18 години,но е прав,същия батак ни очаква,гласувах за герб за да не вземат гласове дпс и бсп,обаче сега по телевизията гледам е застанал александър божков(мистър 10%) до лидера на герб и говори вече като от правителството,а тоя трябваше да е в затвора...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Юли 2009, 21:15

този път просто наистина се наложи да избираме по-малкото зло и тва и направихме!!!
наистина беше наложително и такива като колегата-неграсувал е добре ,че бяха малко!!!
какво и как ше стане -ще видим ,но със сигурност мисля ,че ще е по-добре от сега!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 05 Юли 2009, 21:16

Аз си изказвам мнението а вие като не го приемате си е ваш проблем.

И не съм фен на ДПС и БСП :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 05 Юли 2009, 21:17

ludiqdancho написа:

Ти кво ????

Гласувал е с баба си заедно за червената партийка :confused:

Ако днес бяха спечелили дпс и бсп положението никак нямаше да е добре.Щяха да се възгордеят още повече, и положението щеше само да задълбава :confused:
Не казвам че за 4 години нещата ще се оправят, не казвам че герб са най - великите и ще ни оправят за 4 години, но силно се надявам положението да почне да се оправя :)
Изображение

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 05 Юли 2009, 21:18

bum_bum написа:Честито, избрахте за премиер мутра и убиец. Да са ви честити новите четири години як анален секс!

Абе ти луд ли си.....кой друг да стане премиер,а?Яне Янев ли????Тебе ако те бърка нещо лично че Бойко ще управлява ти пожелавам аз четири години.......това което си го пожелал на другите :evil: Кой друг може да ни управи,освен Бойко?Посочи 1 партия която може да ни оправи!!!!В една друга тема един пише как Бойко щял да ни оправи,при положение че в София било пълно с дупки и т.н......ми Бойко да не е асвалтова машина,това че фирмите не си изпълняват договорите какво общо има с това.Нали им прекрати договорите....какво друго може да направи?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 05 Юли 2009, 21:18

Положението си е доста осрано, така че не полагайте големи надежди на каквото и правителство да дойде. Магьосници няма, пък няколко не биха ни били излишни.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 05 Юли 2009, 21:29

То угодия няма.. :) Хем не искате ДПС, хем сега и Герб и Синята коалиция не искате.. айде разберете се.. :mhihi: Повече ме е яд, че вие, които не сте доволни пак не осъзнавате, и трябва да сте благодарни, че ДПС не бяха на мястото на ГЕРБ. :)

Няма да се лъжеме, че пак ще ни го подават голям, дебел и топъл, но пак добре, че няма да е рязан. :mhihi:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 05 Юли 2009, 21:30

Малко по-късно ще пиша в темата.. че сега ще гледам филм, кои какво си избрал... ще ви разкажа по корупция с кой страни сме на едно по времето на НЕмутренското управление!!! Да видим по-зле може ли да стане!! Еми не, НЕ МОЖЕ!!
Щели сега 4 год да ни е*ат, до сега значи хем са на били, хем са на е*бали!
Гласувах за ГЕРБ и исках дясно управление, не исках чалми, не исках турско-комунистически-мутри... исках само българска мутра, честито!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Юли 2009, 21:32

alpina-ma6inata написа:То угодия няма.. :) Хем не искате ДПС, хем сега и Герб и Синята коалиция не искате.. айде разберете се.. :mhihi: Повече ме е яд, че вие, които не сте доволни пак не осъзнавате, и трябва да сте благодарни, че ДПС не бяха на мястото на ГЕРБ. :)

Няма да се лъжеме, че пак ще ни го подават голям, дебел и топъл, но пак добре, че няма да е рязан. :mhihi:

Колега,проблема е следния,все ни се налага да избираме по-малкото зло,писна ми да избирам каквото и да е зло

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата