Лаптоп или обикновен компютър!?
Модератор: Общи модератори
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
дет се вика не може да си топ без лаптоп
имам и от 2те по малко, но като не ги използвам за нищо професионално а само за игри, нет и музика смятам, че настолния ми върши повече работа

имам и от 2те по малко, но като не ги използвам за нищо професионално а само за игри, нет и музика смятам, че настолния ми върши повече работа
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
Един глас за настолният компютър!
Много по добра конфигурация отколкото бих могъл да си позволя като лаптоп пък и не ми пада батерията през половин час нито пък звукът ми е като от GSM да не говорим за игри или пък супер неудобният пад!
И най-весело ми като местният "гъзар" се нанесе в някое фешън кафе с лептопчето и се почва великото търсене на контакт за зарядното
иначе N-серията на Nokia ми помага когато съм в движение
Може да кажа че си ги съчетавам перфектно!
Много по добра конфигурация отколкото бих могъл да си позволя като лаптоп пък и не ми пада батерията през половин час нито пък звукът ми е като от GSM да не говорим за игри или пък супер неудобният пад!
И най-весело ми като местният "гъзар" се нанесе в някое фешън кафе с лептопчето и се почва великото търсене на контакт за зарядното

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Вкъщи има 2 настолни лаптоп ... и джобен компютър. Тези настолните са защото сме повече в къщи и стават караници кой да седне и кой да не седне и предимствата им са че могат да имат по-високи конфигурации
А иначе лаптопа не е нещо по-модерно. (специално този) Даже малко тъпо щото интернет може да има само през wireless(май така му викат
) но аз не го ползвам - на баща ми е
http://vali.bg/show_pic.php?table=tArti ... ec_id=6365

http://vali.bg/show_pic.php?table=tArti ... ec_id=6365
Последна промяна h4ckED на 15 Фев 2009, 12:28, променена общо 2 пъти

M - The most powerful letter in the world
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
matros написа:свърши Ерата на настолните компове.Ако не си геймър или не използваш 'тежки' програми настолен не ти трябва.В Сащ само геймърите си купуват настолни...........
Ами да ти кажа за вкъщи винаги ще си купувам настолен, първо че на лаптоп с подобна конфигурация ще струва 5000лв + и освен това настолния за вкъщи си има предимства, не само по бърз, не само че мога да имам няколко оптични устройства, не само че мога да си сложа Кратив Х-Fi Fatality, не само че клавиатурата е 100000000 пъти по удобна от глупавите слимове.
Лаптоп имам и ще имам но той е за в движение, за това че мога да го разнасям навсякъде и без да се налага да го събирам в 5 кашона. МОга да го ползвам в колата и на много други недостъпни места за настолния.
Честно казано вече няма да мина нито на настолен нито на преносим компютър само, а ще имам винаги и двата защото се допълват, просто казано за вкъщи ВИНАГИ настолен, за навън ВИНАГИ лаптопа

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
dieselboy написа:Лаптопа не може да се сравни с това, да се излегнеш удобно на фотьойла,да гледаш на 22 или повече инчовия монитор,да слушаш музика на 5+1.Винаги бих предпочел настолен!Иначе за в движение и един добър телефон ще ми свърши работа,вместо да мъкна тоя туч навсякаде с мене!ВЪпрос на предпочитание!
Аз пък ще кажа , че ако си киноман ще си пуснеш филма на 37+ плазма а не на 22 инчовото ЛСД

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Даа...скоро и аз минавам на лаптоп
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
От 4 години съм на лаптоп, и няма по-добра машинка от лаптопа...! В нас, с един HDMI кабел го свързвам с плазмата, и край...! Всичко заспива..!
За тфа с 2 ръце за лаптопа..!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
raddy написа:Един глас за настолният компютър!
Въпреки , че лаптопа ми е подземна марка (медион) е със добра батерия и 2 години няма проблеми.Първата година издържаше към 200 минути на батерия - гледал съм Властелина 2ката на батерия и със включени буфер + колконки ... Да не говорим за по-хубавите лаптопи със 9клетъчна батерия - 4 часа не ти мърдат .
По-добрата конфигурация ти трябва за игри - а аз се стремя да ги отказвам

Има си лаптопи със мнооого добри звукови карти , така че звука не е като от ГСМ , нали се сещаш (като вържеш колни де) . Кефят ме вградените спиикърси на Тошиба - има едни по-големшки - много доволен звук вадят , за тихичка музика и радио са добри.
За "гъзарчетата" във кафетата - 100% съм съгласен - голяма цигания . Разбирам да въртиш бизнес в нета или да следиш пазарите , но да си 4ете6 пощата от кафене

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
ka1ZeR написа:И двата компютъра са по различно удобни...Настолният компютър за вкъщи е по удобен, доката лаптопа е по удобен за пренос, незнам кой от двата бих избрал.
И аз съм на същото мнение!
F**k them all!
- крив кюнец
-
Глас за мобилните компютри! Имам и настолен, който съм го хвърлил на тавана за сървър! И 2та вида имат предимства и недостатъци. Като основен недостатък на лаптопа е по-голямата работна температура и по-трудното охлаждане на процесора. За ъпгрейд също не е много сгоден, ама па си го влачиш дори и в кенефа ако се наложи
Невиждам какъв газар можеш да бъдеш с лаптоп в кафе. Просто хората си използват безплатен интернет, та дори и пощата да си четат. А и то в кафетата ще има безжичен интернет няма да обикаляш блоковете и да се въртиш да търсиш сигнали

Невиждам какъв газар можеш да бъдеш с лаптоп в кафе. Просто хората си използват безплатен интернет, та дори и пощата да си четат. А и то в кафетата ще има безжичен интернет няма да обикаляш блоковете и да се въртиш да търсиш сигнали

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Имам 1 настолен и 2 лаптопа.
Настолния го махнах, защото няма място на бюрото за монитор, клавиатура, мишка, колонки...т. е има ама е много неудобно. В нас си пиша от стария лаптоп, използвам го за филми, музика и нет...като с един кабел го свързвам за плазмата и всичко е пърфект.
По-новия го използвам като пътувм някъде, wireless-че....ако няма обхват...безжичен нет от Мтел...абе пълна екипировка
Все ми е едно какво е РС-то, важното е да върши работа.
Настолния го махнах, защото няма място на бюрото за монитор, клавиатура, мишка, колонки...т. е има ама е много неудобно. В нас си пиша от стария лаптоп, използвам го за филми, музика и нет...като с един кабел го свързвам за плазмата и всичко е пърфект.
По-новия го използвам като пътувм някъде, wireless-че....ако няма обхват...безжичен нет от Мтел...абе пълна екипировка

Все ми е едно какво е РС-то, важното е да върши работа.

acho.rs написа:Да не говорим за по-хубавите лаптопи със 9клетъчна батерия - 4 часа не ти мърдат .
Или 12 клетъчна...

...и се прибираш на десетина процента останала батерия

HP е моята машина.
21/02/08...speechless
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
В къщи съм с настолния някак си по ми е удобно (клавиатурата,мишката,стола и т.н) но лаптопа като ходя някъде си го взимам с мен