Автоборсите...
Модератор: Общи модератори
Nasti написа:Имало криза, аз си продавам! Имала колата забележки, ми ще има тя не е произведена вчера!
Не струвал компакт с клима 4000лв. А КОЛКО СТРУВА Г-Н КАПАЦИТЕТ?
Не знам, г-н капацитет, според теб колко чини тоя уникат "компакт с клима"

Давам съвет на човека да изчака. Щом си продаваш, значи не си опрял до неговите 4000лв.
Между другото, и брокерите на имоти разправят, че криза няма

Последна промяна ivan1979g на 13 Яну 2009, 4:31, променена общо 1 път
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
sonny написа:Неебана жена и неудряна кола, отмалки се взимат
Изтрепа рибата,най-мъдрото в цялата тема
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
ivan1979g написа:Nasti написа:Имало криза, аз си продавам! Имала колата забележки, ми ще има тя не е произведена вчера!
Не струвал компакт с клима 4000лв. А КОЛКО СТРУВА Г-Н КАПАЦИТЕТ?
Не знам, г-н капацитет, според теб колко чини тоя уникат "компакт с клима"![]()
А тунинга от БМВ-Дупница много ли качва цената?
Давам съвет на човека да изчака. Щом си продаваш, значи не си опрял до неговите 4000лв.
Между другото, и брокерите на имоти разправят, че криза няма![]()
Представителството на Шницер в Дупница не го знам къде е, там са ми само автовозите, ако трябва да съм откровен съм лаком и съм опрял до на всеки паричките, не че успявам да ги събера всички, но говорим по принцип, иначе ако искаш да видиш при мен как се продават коли - заповядай, да ми кажеш къде и какво точно е маскирано и преправено и да ти покажа автокъща където има коли на 60 и на 260 хиляди...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
260 тва си е нова кола ве

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Nasti
-
-
Ей, безбожник ти няма да говориш, искаш по 6 и кусур на некви БМВ-та, за които капацитета каза че и 4 не струват! Да не съм те чул!

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Мани каде искам ,а вече ги взехNasti написа:Ей, безбожник ти няма да говориш, искаш по 6 и кусур на некви БМВ-та, за които капацитета каза че и 4 не струват! Да не съм те чул!![]()
![]()

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Значи, който продава хубави коли ще си ги продава и сега, това е истината. Вчера ходих до двама познати. Единия има 80 коли и 2 автокъщи на много ключови места в София и нямат продажба от 22-ри Декември, другия има 30 коли и няма продажба от 27-ми декември.
При някои им криза. Всичко зависи от това какви коли продаваш. Не може да си напълниш автокъщата с Деу Нубира, Киа Рио, Ровер 4-та серия и да искаш продажби. Те тия коли стават за таксита (без Ровера), а в момента едва ли някой би си купил такси. Според мен трябва да си се нагаждаш спрямо обстановката.
Аз съм бил свидетел как една Ц-класа Комби 2.2цди стои близо година в автокъщата на 9000лв. като всички клиенти си мислят, че и има нещо, пусна се на 11500лв. на третия ден дойдоха и я взеха. Ниската цена плаши хората според мен.
Другото, което е, че полувината "купувачи" искат да си купят перфектна кола втора употреба. Няма такъв филм. И новите коли не са перфектни, какво да говорим за колите втора употреба. Просто трябва да попаднеш на по-малкото зло.
Или като някой ви каже, че колата е имала проблем в мотора, я купете точно нея, защото това значи, че проблема е отстранен...

При някои им криза. Всичко зависи от това какви коли продаваш. Не може да си напълниш автокъщата с Деу Нубира, Киа Рио, Ровер 4-та серия и да искаш продажби. Те тия коли стават за таксита (без Ровера), а в момента едва ли някой би си купил такси. Според мен трябва да си се нагаждаш спрямо обстановката.
Аз съм бил свидетел как една Ц-класа Комби 2.2цди стои близо година в автокъщата на 9000лв. като всички клиенти си мислят, че и има нещо, пусна се на 11500лв. на третия ден дойдоха и я взеха. Ниската цена плаши хората според мен.
Другото, което е, че полувината "купувачи" искат да си купят перфектна кола втора употреба. Няма такъв филм. И новите коли не са перфектни, какво да говорим за колите втора употреба. Просто трябва да попаднеш на по-малкото зло.
Или като някой ви каже, че колата е имала проблем в мотора, я купете точно нея, защото това значи, че проблема е отстранен...

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Nasti написа:сдра на човека кожицата![]()
![]()
Ма била стария бъбрек ,пък била 98ма

- Nasti
-
-
ама бита ли е, ти как я купи, колко беше ударена...
вчера един форумен шаман така, "като гледам колко е избеляла лайстната С лайн на волана, тая е поне на 300 000км." викам аре вече да си ходиш защото е студено на вън и не ми се слушат глупости... и след 2 часа дойде човек, запали TDI-то от четвърт на -10 каза край, нема кво да гледам повече купувам и тва беше, жик так там документите и САхххНН...

вчера един форумен шаман така, "като гледам колко е избеляла лайстната С лайн на волана, тая е поне на 300 000км." викам аре вече да си ходиш защото е студено на вън и не ми се слушат глупости... и след 2 часа дойде човек, запали TDI-то от четвърт на -10 каза край, нема кво да гледам повече купувам и тва беше, жик так там документите и САхххНН...

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Абе има си продавачи и разбирачи ....аз като търех на брат ми колата попадах и на хора който просто искат да се отърват от стоката си ,и на хора който просто знаят какво са внесли и не крият нито косурите нито пък претендират да висока цена ...
Една от случките беше с една е36ца седан всичко ок 96 правени по нея цигании и т.н. и стигам до отварянето на люка ,защото като гледаш една кола да купуване е хубаво да се пробва всичко ...та пробвах люка и замръзна на средата , и чак продавача почна такъв да ми намеква ,че неработел и как сега да го върнел ....е да е казал...хванах си шапката и чао ...и тамън започна да вали ...Впрочем цената си и беше висока за това което имаше
Една от случките беше с една е36ца седан всичко ок 96 правени по нея цигании и т.н. и стигам до отварянето на люка ,защото като гледаш една кола да купуване е хубаво да се пробва всичко ...та пробвах люка и замръзна на средата , и чак продавача почна такъв да ми намеква ,че неработел и как сега да го върнел ....е да е казал...хванах си шапката и чао ...и тамън започна да вали ...Впрочем цената си и беше висока за това което имаше

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Nasti я знае мойта кола за колко пари съм я взел, като я купих имаше яко подигравки от рода на бил съм я платил два пъти и пр. както и да е вече година и нещо я скъсвам от каране по дупките с ниски гуми и няма скръц няма пръц. Така че хубавото си струва парите. А такива щуротии че в Италия продавали само боклуци са пълни глупости.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...