Без жена може, без кола - не!?
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
мойта женица не прави проблем знае ми диагнозата за колата даже и тя се грижи за нея така че не се оплаквам
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Абсолютно без жена си не мога - колата е просто една вещ . Иначе и за колата боледувам но по друг начин...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
....
ебал сам го,без колата си не мога,жени бол кат неще едната другата
пс.по съни беа4 не калве на е36 деееба

пс.по съни беа4 не калве на е36 деееба

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Чиста глупост не мога без кола и без жена все замислете се трезво момци ако я нема колата къде ше клатим жената дет се вика
А кой па като мене дееба да се еба в лицето....кой може да се похвали,че приятелката му без да я карате след това чисти с мокри кърпички а а а а а а а

А кой па като мене дееба да се еба в лицето....кой може да се похвали,че приятелката му без да я карате след това чисти с мокри кърпички а а а а а а а

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Spiro написа:Чиста глупост не мога без кола и без жена все замислете се трезво момци ако я нема колата къде ше клатим жената дет се вика![]()
![]()
![]()
А кой па като мене дееба да се еба в лицето....кой може да се похвали,че приятелката му без да я карате след това чисти с мокри кърпички а а а а а а а![]()
![]()
![]()
аз

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
_65536_kb_sec_ написа:Spiro написа:Чиста глупост не мога без кола и без жена все замислете се трезво момци ако я нема колата къде ше клатим жената дет се вика![]()
![]()
![]()
А кой па като мене дееба да се еба в лицето....кой може да се похвали,че приятелката му без да я карате след това чисти с мокри кърпички а а а а а а а![]()
![]()
![]()
аз![]()
![]()
![]()

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
_65536_kb_sec_ написа:Spiro написа:Чиста глупост не мога без кола и без жена все замислете се трезво момци ако я нема колата къде ше клатим жената дет се вика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз![]()
![]()
![]()
и аз

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Големи чистници си имате ве, сигурен съм че на повечето от вас жените и гащите немоа си изперат, камо ли колата 

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
///peter написа:Големи чистници си имате ве, сигурен съм че на повечето от вас жените и гащите немоа си изперат, камо ли колата
Абе за гащи не знам,ама е друго като си пуснят пералните! Май забряваме тогава колите!?

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
A_DUNCHEV написа:///peter написа:Големи чистници си имате ве, сигурен съм че на повечето от вас жените и гащите немоа си изперат, камо ли колата
Абе за гащи не знам,ама е друго като си пуснят пералните! Май забряваме тогава колите!?
Човек, аз с очите си съм виждал как жена на 23-24г. пита мама на коя програма да пусне гащите

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
///peter написа:A_DUNCHEV написа:///peter написа:Големи чистници си имате ве, сигурен съм че на повечето от вас жените и гащите немоа си изперат, камо ли колата
Човек, аз с очите си съм виждал как жена на 23-24г. пита мама на коя програма да пусне гащите
вече е ежедневие тоз въпрос
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
А аз веднъж по време на едно снушение
в колата се бях загрижил да не изцапаме нещо и тя ми се разсърди, че съм бил по-загрижен за колата, отколкото за това как тя се чувства 

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Spiro написа:Чиста глупост не мога без кола и без жена все замислете се трезво момци ако я нема колата къде ше клатим жената дет се вика
А,ако я няма и жената вече незнам какво ще клатите
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
65 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5