Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Mollov » 09 Ное 2021, 15:03

drifty написа:При мен върви 28ми ден от както се почувствах зле. на 9-10ти ден ходих на снимка, казаха, че съм чист. След карантината личната ме слуша и каза, че дишам чисто. Няколко дни по-късно се разхождах навън едната вечер и почувствах някаква болка в гърдите. На сутринта я нямаше, но през деня се появи пак и така няколко дни до събота, когато сменях гумите на колата и тогава спря да ме боли. Все още съм на тръни, не знам защо. Понякога вечер не мога да заспя от притеснения, та дори от време на време взимам и успокоителни. На работа напоследък ни претоварват, а и за съжаление новото попълнение в екипа се разболя и си отиде, а беше на 22 години младеж. Не знам, от всичко това изпаднах в някаква психическа дупка..

Вземи си ФиброзиМ (с М накрая, на VivaFarma... ако го няма по аптеките, директно поръчай от сайта им, те са производителя). Много добра комбинация от три чудесни съставки... не е лекарство! Но въпреки това върши чудесна работа... пиеш по 3 хапа дневно (30 мин преди хранене или 90 мин след хранене), ПОНЕ 1 месец... по-добре 2... много добре повлиява на евентуални проблеми с кръвосъсирване/тромби...

А за психическите неща... вземи си тинктура мента-глог-валериан и си цъкай по 20 капки, 3 пъти дневно... ще ти подейства добре :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 09 Ное 2021, 15:04

Мойта лична като и се обадих да кажа, че имам съмнения, че съм болен каза да се седя вкъщи и по никакъв повод да не ходя при нея, след 2 дни ми пусна направление за пср и оттам...никаква връзка, мъка да се свържа с нея.
Звъня и да и кажа, че високата температура продължава - пий повече парацетамол :banghead:
Дори рецепти за антибитиците не ще да даде, все била извън кабинета и не можела да ми пусне :banghead:
После защо ги бият...ми малко ги бият даже :bang:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 09 Ное 2021, 15:07

steeN написа:Според мен Израел е илюстрация на тоталния провал на ваксините :mhihi: Вероятно има конспирация на ваксинираните да им дават израелска здравна помощ, а на неваксинираните да им дават българска здравна помощ... както и да ги хранят с банички и кренвирши в болницата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Какво ще рече "vaccinated without validity" ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorixa » 09 Ное 2021, 15:09

drifty написа: за съжаление новото попълнение в екипа се разболя и си отиде, а беше на 22 години младеж.

Ехе, ма от ковид ли ? Някакви други заболявания имал ли е?

Иначе и баща ми се срина психически като го кара, вируса ти афектира някви неврони в главата.. Но се оправи де, след 1-2 месеца.

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 09 Ное 2021, 15:12

sub_eleven написа:След снимката са го вкарали в болницата, където са започнали лечение и е стигнал до кислородна маска.

Проблемът е в ковидния протокол за лечение! Бият им успокояващи и релаксанти, едното от които е завишена доза Нимбекс.
Това отпуска скелетните мускули, включително и тези участващи в дишането. Оттам нататък...

После излизат вестителите с графики, криви, числа, статистики, да се правят на интересни и да всяват страх и смут.
И когато се ваксинира по-голям процент от населението, тоест постигнали са част от заветната цел, променят малко протокола и ви казват:
Ето, виждате ли, пак ще се разболявате по същия начин, но вече няма да умирате. Просто, като гъбена чорба.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Ное 2021, 15:16

steeN написа:Това вече си е лекарска компетенция, то си има цял спектър противовъзпалителни от такива които са супер леки, като чай от мента :mhihi: до стероиди, които буквално ти унищожават имунната система. Не е нещо, което може да се препоръча ей така във форум през Интернет, нека не се залъгваме. Може да се дращим за глупости, ама някои неща са сериозни.

Така е, прав си, но може да се разгледа, по принцип е против алергии, но става и за деца, та затова го написах.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 09 Ное 2021, 15:17

Jorixa написа:
drifty написа: за съжаление новото попълнение в екипа се разболя и си отиде, а беше на 22 години младеж.

Ехе, ма от ковид ли ? Някакви други заболявания имал ли е?

Иначе и баща ми се срина психически като го кара, вируса ти афектира някви неврони в главата.. Но се оправи де, след 1-2 месеца.

Не знам дали е имал други заболявания. Страх ме е да разпитам, тъкмо беше започнал работа 7-8 дни по-рано, още не го познавахме дори.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 09 Ное 2021, 15:18

Jorixa написа:Какво ще рече "vaccinated without validity" ?

Ще рече, че автоматичния превод на Edge браузъра така превежда от еврейски :mhihi: ваксинирани с 1 доза. Ваксинирани значи 2+ дози. Неваксинирани е ясно какво е.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 09 Ное 2021, 15:23

Don_Diego написа:Аз още се боря с тая гняс...вчера бях на снимка защото събота и неделя вечер ми се появяваше кашлица. Оказа се лека пневмония, според лекарката от рентгена в самото начало я хващаме.
Смениха ми антибиотика и продължавам да се лекувам. Вече 8 дни ме мъчи висока температура: поне 2 пъти на ден вдигам 38.7-38.9, която изглежда не се влияе от почти нищо: парацетамол, течен аналгин, компреси... :dunno:
В един момент просто спада до следващия ден :dunno:
Аз бях същия 10 дни с темп постоянно. И аз я хванах пневмонията в начален етап ама и джипито ми изписа 2 антибиотика и кортикостероид предполагам срещу задух. Успех.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorixa » 09 Ное 2021, 15:29

steeN написа:
Jorixa написа:Какво ще рече "vaccinated without validity" ?

Ще рече, че автоматичния превод на Edge браузъра така превежда от еврейски :mhihi: ваксинирани с 1 доза. Ваксинирани значи 2+ дози. Неваксинирани е ясно какво е.

Аха. Само че в израел fully vaccinated означава с бустер доза. Демек vaccinated without validity вероятно са с 2 дози.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 09 Ное 2021, 15:32

bioz написа:
Don_Diego написа:Аз още се боря с тая гняс...вчера бях на снимка защото събота и неделя вечер ми се появяваше кашлица. Оказа се лека пневмония, според лекарката от рентгена в самото начало я хващаме.
Смениха ми антибиотика и продължавам да се лекувам. Вече 8 дни ме мъчи висока температура: поне 2 пъти на ден вдигам 38.7-38.9, която изглежда не се влияе от почти нищо: парацетамол, течен аналгин, компреси... :dunno:
В един момент просто спада до следващия ден :dunno:
Аз бях същия 10 дни с темп постоянно. И аз я хванах пневмонията в начален етап ама и джипито ми изписа 2 антибиотика и кортикостероид предполагам срещу задух. Успех.

Аз за щастие нямам задух, дишам съвсем нормално и сатурацията ми е все 95-97. Кашлям лесно и еднократно, не е като се закашлям и да не мога да си поема въздух.
Пих Сумамед, в момента съм на Аугментин :dunno:
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 09 Ное 2021, 15:33

Абе да питам. Тоя гуру на плашилата Кунчев

нали беше с 3 вакси? Ми гушнал букета и той.
Карма ли е, що ли ,незнам,ама всички за там са се запътили

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorixa » 09 Ное 2021, 15:43

ivoo написа:Абе да питам. Тоя гуру на плашилата Кунчев

Тва пък от къде го чу ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 09 Ное 2021, 15:44

Колега някакъв достоверен източник за тази новина?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Ное 2021, 15:49

Не е "гушнал" букета явно.

ivoo написа:Британски учени установили,че да управляваш тълпа от идиоти е нужен само телевизор,без значение от марка и размер. :mhihi:
Познайте кои са идиотите. https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4204865817

Американските им колеги пък са установили това , като са посочили "медията" фейсбук, като основна точка за управление на идиоти!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата