Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
Re: Android!
ylaine написа:Пак да се допитам, имам проблем с качването на снимки и клипове (и всякаква друга информация) от телефона към компа и обратно.Понякога става, но в повечето случаи забива и пише, че устройството не функционира или въобще не се отваря.. Някакъв кодек ли ми липсва, програма ли.. нямам идея.
Имаш ли заключване на дисплея? Ако имаш заключване с код трябва да отключиш тела за да го достъпиш през компютъра.
Пробва ли с друг кабел дали пак прави номера?
И не на последно място може операционата система да не отчита, че има закачено нещо на USB-то
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
vlad0 написа:ylaine написа:Пак да се допитам, имам проблем с качването на снимки и клипове (и всякаква друга информация) от телефона към компа и обратно.Понякога става, но в повечето случаи забива и пише, че устройството не функционира или въобще не се отваря.. Някакъв кодек ли ми липсва, програма ли.. нямам идея.
Имаш ли заключване на дисплея? Ако имаш заключване с код трябва да отключиш тела за да го достъпиш през компютъра.
Пробва ли с друг кабел дали пак прави номера?
И не на последно място може операционата система да не отчита, че има закачено нещо на USB-то
Нямам заключване, нямам друг кабел, а за третото защо?
Пробвах някакви настройки, включих NFC (позволяване на обмен на данни, когато устройството докосне друго устройство). Макар че това се отнася за 2 телефона или греша? Пуснах и Kies през Wi-Fi, което нямам идея какво е

ylaine написа:Пак да се допитам, имам проблем с качването на снимки и клипове (и всякаква друга информация) от телефона към компа и обратно.Понякога става, но в повечето случаи забива и пише, че устройството не функционира или въобще не се отваря.. Някакъв кодек ли ми липсва, програма ли.. нямам идея.
Качи си dropbox или един FTP сървър и си свиркай.
Иначе сигурен ли си че телефона го връзваш в storage device mode, а не например за зареждане.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Откачи кабела, влезни в още настройки-помощни програми за юсб-натисни свързване и тогава бодни кабела.
На някои телефони това помага.
На някои телефони това помага.

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
имам едно архаично ЛГ, колкото за слушалка и някой друг пасианс. но от скоро почна да ми показва че няма памет за смс-и. изтрил съм всичките които са в менюто с писъмцето. отделно съм преровил картата за някаква папка с съобщения, но няма. и сега постоянно ми писка че няма място за нови съобщения и че имам чакащи, които не могат да бъдат приети. Оти така се получава?

- b_velev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1999 BMW 320D
Съобщенията не се записват на картата, а на вътрешната памет. Пробвай да деинсталираш.някое приложение, което не ти трябва и предполагам, че ще се оправи. Има и приложения в маркета, които освобождават място, триейки ненужни системни файлове.
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
имам астро файл мениджър. с него се опитах да изровя папка, в която са запаметени съобщения и да ги изтрия, но нещо не откривам такава.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Пробвай с Clean Master
Или ще трябва да влезеш в рековъри и да му изтриеш кеша и да видиш дали ще има ефект.
Или ще трябва да влезеш в рековъри и да му изтриеш кеша и да видиш дали ще има ефект.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Имам следния проблем. Пиша си с някой в месинджъра, приключваме разговора, след 30-тина минути започва да пищи телефона за ново съобщение, а всъщност ми праща неща, които сме си писали преди сума време и аз съм ги видял и прочел. Рестартирах го, не се оправи. Къде да търся проблема, че ше го ударя в земята вече, цел ден пищи като откачен...
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
cod-cdbp написа:Месинджъра ??? Кой от всичките, защото се сещам за поне пет.
Еми ба ли го, тоя къде се връзва с фейсбук...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
И аз имам проблем. Вчера ми се ъпдейтна системата на Хемороид 4.3. И оттогава в падащото меню с нотификейшъните ми излиза през някакви минути едно съобщение с иконка един щит. Съобщението е:
Security information:
An application attempted to access system on your device without authorisation. This attempt has been blocked. Deleting applications obtained from unauthorised sources may improve security.
Аз си го обяснявам, че някои от апликейшъните искат да се ъпдейтнат и това ги спира и ми излиза в нотификейшъните. Само че мен много ме напряга, защото не искам телефона да ми решава самоволно кое да се ъпдейтва и кое не. Самия факт, че ми седи горе ме напряга зверски. Забелязах също, че след ъпдейта на опер. система ми се появи една програмка KNOX, чиято иконка е същия този гаден щит.
И явно тя има пръст в цялата работа. Като вляза в нея ми предлага да си инсталирам нещо, което доколкото разбрах от някакви форуми ти променя още някакви неща по телефона. Повече нямах нерви да се ровя наистина, моля ви за помощ. 
Security information:
An application attempted to access system on your device without authorisation. This attempt has been blocked. Deleting applications obtained from unauthorised sources may improve security.
Аз си го обяснявам, че някои от апликейшъните искат да се ъпдейтнат и това ги спира и ми излиза в нотификейшъните. Само че мен много ме напряга, защото не искам телефона да ми решава самоволно кое да се ъпдейтва и кое не. Самия факт, че ми седи горе ме напряга зверски. Забелязах също, че след ъпдейта на опер. система ми се появи една програмка KNOX, чиято иконка е същия този гаден щит.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
randity написа:cod-cdbp написа:Месинджъра ??? Кой от всичките, защото се сещам за поне пет.
Еми ба ли го, тоя къде се връзва с фейсбук...
FB си е бъгавиня като цяло, така че не се очудвай. Принципно преинсталиране на приложението помага обичайно.

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
alpina-ma6inata написа:
Няма да се плашиш, целия интернет е изревал от това след ъпдейта до 4.3. На колега S4-ката също се сдоби с тази "екстра". Обикновено хората го забелязват при включване и изключване на безжичната мрежа.
Интересното е, че аз нямам такъв проблем с таблета (Note 10.1 2014, дойде си с 4.3).
В някой от форумите пишеше, че самсунг са наясно и ще вземат мерки. Кога, не се знае. Дотогава пробвай така :
When you get the notification of the Security Notice, swipe down the notification bar and long press the "Security Notice" and then select "App Info", select "Clear Data", and then select "Force Close". I have not received the Security Notice. The notification will return if you reboot your phone, just go through the same procedure above.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
AGD написа:alpina-ma6inata написа:
Няма да се плашиш, целия интернет е изревал от това след ъпдейта до 4.3. На колега S4-ката също се сдоби с тази "екстра". Обикновено хората го забелязват при включване и изключване на безжичната мрежа.
Интересното е, че аз нямам такъв проблем с таблета (Note 10.1 2014, дойде си с 4.3).
В някой от форумите пишеше, че самсунг са наясно и ще вземат мерки. Кога, не се знае. Дотогава пробвай така :When you get the notification of the Security Notice, swipe down the notification bar and long press the "Security Notice" and then select "App Info", select "Clear Data", and then select "Force Close". I have not received the Security Notice. The notification will return if you reboot your phone, just go through the same procedure above.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's