Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Android!

Мнение от cod-cdbp » 18 Окт 2013, 17:46

На бас, че използваш енергоспестяващи крушки, които трептят и морят очите.

Send using 0 and 1's made with smoke signals.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///MBlitzz » 18 Окт 2013, 18:42

cod-cdbp написа:На бас, че използваш енергоспестяващи крушки, които трептят и морят очите.

Да ,крушката е енергоспестяваща. Проверих и непосредствено под лампата с обикновенна крушка ,свети с по-голяма сила от под енергоспестяващата. Утре ако е слънчево ще проверя навън как свети ,защото сега на облачно свети пак слабо но все пак ми се иска да има начин за спиране на тая ''екстра'' или поне да не изпада в такъв режим че да трепти защото все едно гледам на телевизор Търново :mrgreen:
cod-cdbp - благодаря ти за идеята ,не се бях сетил. :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Окт 2013, 21:38

///MBlitzz написа:
cod-cdbp написа:На бас, че използваш енергоспестяващи крушки, които трептят и морят очите.

Да ,крушката е енергоспестяваща. Проверих и непосредствено под лампата с обикновенна крушка ,свети с по-голяма сила от под енергоспестяващата. Утре ако е слънчево ще проверя навън как свети ,защото сега на облачно свети пак слабо но все пак ми се иска да има начин за спиране на тая ''екстра'' или поне да не изпада в такъв режим че да трепти защото все едно гледам на телевизор Търново :mrgreen:
cod-cdbp - благодаря ти за идеята ,не се бях сетил. :yes:

Факта че телефона ти трепти, означава, че и на очите ти действа адски зле.
Може да не ти прави впечатление, но е факт - такава светлина изморява и вреди очите адски много. :no:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от majstorapetkov » 21 Окт 2013, 8:47

Да си кажа и аз моята болка. От ивестно време като ме търсят при отговор от моя страна тел. забива и изписва след малко: Дейността "Телефон ( в процеса "com.android.phone") не реагира. Телефона е HTC HD2. След рестарт се оправя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 21 Окт 2013, 14:20

Здр.колеги - бос съм много в тези теми с телефоните - затова да попитам и аз нещо .
Става дума за Samsung galaxy dual core GT-I8262 . Телефона е нов и е на 2-3 месеца.
С операционна система Android 4,1 (Jelly Bean) е .
Днес както си говоря и завършвам разговора и поглеждам екрана :shock: - целия на черти цветни - като натисна някое копче нещо само сменя чертите /прикрепям снимка/
Нищо не реагира,не иска и да се изключи от бутона. Извадих батерията-поставих е наново и проработи. Интересно е нещо друго /не знам дали има нещо общо/- преди да стане тази беля батерията показваше 35% а след като е махнах и сложин наново и го стартирах - показа 15 %
Някой сблсквал ли се е с такъв проблем ?
Untitled.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Аватар

Мнение от F3P » 21 Окт 2013, 20:14

С тея черти си е баш хардуерен проблем- бегом в сервиза.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 30 Окт 2013, 16:01

Колеги, взех си Samsung galaxy s2+. Досега съм нямал такъв телефон и все още го гледам като извънземно :mhihi: Да попитам, има ли някакво приложение, което да показва на GPS-a къде са стационарните камери и къде са стоянките на куките? Мерси предварително.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 30 Окт 2013, 16:05

ylaine написа:Колеги, взех си Samsung galaxy s2+. Досега съм нямал такъв телефон и все още го гледам като извънземно :mhihi: Да попитам, има ли някакво приложение, което да показва на GPS-a къде са стационарните камери и къде са стоянките на куките? Мерси предварително.

Програмата се казва "Антирадар" има я в маркета и е безплатна,позлвам я и е чудесна.
Стартираш я,излиза ти картата на България и посредством GPS-а ти показва къде има камери и стоянки :yes:

Аватар

Мнение от F3P » 30 Окт 2013, 16:18

Така като гледам тая програмка да питам нещо:
1: Коя карта ползва- тая от Гугъл мапс ли :?:
2: Как стои въпроса с ъпдейта на инфото- стационарните са ясни, ама мобилните :?:

Трябва ми нещо дето да е с актуално инфо + малък разход на ток- ако не е икономично няма смисъл, аз и сега си ползвам Гармин-а или Примо-то за целта...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ylaine » 30 Окт 2013, 22:27

sambeto написа:
ylaine написа:Колеги, взех си Samsung galaxy s2+. Досега съм нямал такъв телефон и все още го гледам като извънземно :mhihi: Да попитам, има ли някакво приложение, което да показва на GPS-a къде са стационарните камери и къде са стоянките на куките? Мерси предварително.

Програмата се казва "Антирадар" има я в маркета и е безплатна,позлвам я и е чудесна.
Стартираш я,излиза ти картата на България и посредством GPS-а ти показва къде има камери и стоянки :yes:

Намира само едно приложение с това име и на картинката е камера + логото на мтел. А аз не съм на мтел. Свалих я, ще я пробвам утре.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 30 Окт 2013, 22:33

ylaine написа:
sambeto написа:

Намира само едно приложение с това име и на картинката е камера + логото на мтел. А аз не съм на мтел. Свалих я, ще я пробвам утре.

Това е програмата,няма значение че не си на Мтел.
Логото е понеже тая програма стигна до полуфинал на най добро българско приложение в някаква тяхна си надпревара :P

@ F3P,да ти кажа честно не знам коя е картата.Консумацията на ток според мене не е голяма.Обновяването на инфото става всеки път като се стартира програмата и изписва дали са добавени нови точки.По време на работа не и трябва постоянно интернет,необходимо е само в началото докато се обновява,но е нищожно като обем.
Обновяването е на база потребители,които казват на разработчиците къде има нови камери,било то мобилни или стационарни и стоянки на КАТ.
Съответно те се добавят на картата,пробвал съм я доста пъти....има добавено всичко ново,и поне аз не съм имал проблем :P

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 01 Ное 2013, 11:50

наскоро си инсталирах приложението за андроид на
това радио.
около пе'есе канала с различни видове жица. мобилната версия върви без никакви ядове с вивакомски нет на бавна скорост. отделно на мобилната показва на кой канал коя песен върви, плюс история от последните пет песни за съответния канал. :yes: с двете ръце :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 01 Ное 2013, 19:28

Най-доброто радио приложение дето съм срещал е TuneIn Radio.
Виж дали няма да ти хареса.
Радиа от цял свят.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 02 Ное 2013, 0:23

bam-bam написа:Най-доброто радио приложение дето съм срещал е TuneIn Radio.
Виж дали няма да ти хареса.
Радиа от цял свят.

Тука се съгласявам веднага,по принцип не съм някакъв радио фен....ма това радио ме грабна ! :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ylaine » 10 Ное 2013, 10:55

Пак да се допитам, имам проблем с качването на снимки и клипове (и всякаква друга информация) от телефона към компа и обратно. :dunno: Понякога става, но в повечето случаи забива и пише, че устройството не функционира или въобще не се отваря.. Някакъв кодек ли ми липсва, програма ли.. нямам идея. :help:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата