Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- apexs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR
Re: Мотористите във форума!
Spit-Fire написа:Я подшушнете, към кого можеше да се обърна за поръчка на Dominator генерация с отстъпка (помня, че някой беше писал тук за групови поръчки и т.н.).
Ако има такава групова поръчка, и цената е ок, мога да се включа и аз

За доминатор не знам,но аз взех hpcorsa покрай нова година от италианците omniaracing на добри пари.
Сега за всеки това понятие е различно,но е далееееч от цената на акрапович да речем.
Там има доста избор.
Сега за всеки това понятие е различно,но е далееееч от цената на акрапович да речем.
Там има доста избор.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
apexs написа:Spit-Fire написа:Я подшушнете, към кого можеше да се обърна за поръчка на Dominator генерация с отстъпка (помня, че някой беше писал тук за групови поръчки и т.н.).
Един колега също иска да поръчва, та ставаме 3-ма. Но нямам никаква идея какво като бройка за Поляците е групова поръчка, как става и колко ще варират цените.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Сега гледам има намаления в сайта dominator.pl. Доставката е 15 евро до БГ, цените ми изглеждат ОК.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Не бях го палил от 3 месеца, но днес времето позволи и излязох на кратка обиколка. Добре екипиран ама пак не е много за каране. С по-висока скорост си е хладничко. Иначе студен асфалт, гумите трудно стоплят и машината от 130 коня стана 260. Малко повече газ и почват ориенталските танци. Абе забава е...
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
Spit-Fire написа:apexs написа:Spit-Fire написа:Я подшушнете, към кого можеше да се обърна за поръчка на Dominator генерация с отстъпка (помня, че някой беше писал тук за групови поръчки и т.н.).
Един колега също иска да поръчва, та ставаме 3-ма. Но нямам никаква идея какво като бройка за Поляците е групова поръчка, как става и колко ще варират цените.
Аз бях писал ето:
"Нз дали си ги гледал , Никола Карагьозов/RBT Custom motors е представител в БГ, от време на време правят общи поръчки в BMW/фейс форума
https://dominatorexhaust.com/en_US/c/Yamaha/27
На Ямаха не съм виждал/чувал но на боксера звучеше брутално."
A това е въпросната група https://www.facebook.com/groups/2056047601110554 .
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Мерсиии, ние днес завъртяхме едни 300+ километра и за финал пихме кафе с този така известен Орлето от Пловдив в Хисаря и после се прибра с нас на обратно.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Аз съм доволен от ремапа…Да си кажа за тия де се чудят дали или..
Вече не варим чайника на 105 градуса,а на 95…
И живна още и се появи и моторна спирачка… абе екстра е.

Вече не варим чайника на 105 градуса,а на 95…
И живна още и се появи и моторна спирачка… абе екстра е.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ех-х-х-х.. Орлето, Орлето... Това Орле
!

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Чииииисто луд, ама чисто луд. Не бях чувал до сега за него ама яко го 'апят кучетата.
Никой нищо не пише.
Правите ли нещо,карате ли(то в тоя студ) какво правите!?
Аз ъпдейтвам ежеседмично така да се каже.
Лепенките ми се запънаха на митница и ще ме одрусат явно...шанс.
Огледала поръчах от поляците.Производителя е dopemirrors,че местните сладури от РАМ искат безумни пари за такива.
Ролбара чака на полусъединител и той.
За сега се ослушвам за монтаж на гардове под меките чанти(някакви по-малки,че бях взел едни сериозни на Хеед).
И тва ще е за тая година.
Малко инструменти,че нямам да напълня чантите.И почваме като има време с туризма.
Правите ли нещо,карате ли(то в тоя студ) какво правите!?
Аз ъпдейтвам ежеседмично така да се каже.
Лепенките ми се запънаха на митница и ще ме одрусат явно...шанс.
Огледала поръчах от поляците.Производителя е dopemirrors,че местните сладури от РАМ искат безумни пари за такива.
Ролбара чака на полусъединител и той.
За сега се ослушвам за монтаж на гардове под меките чанти(някакви по-малки,че бях взел едни сериозни на Хеед).
И тва ще е за тая година.
Малко инструменти,че нямам да напълня чантите.И почваме като има време с туризма.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Аз водих със себе си дебат дали да продавам мотора и да взема Tracer 9. Обаче както и да го смятам трябва да доплатя едни 3-4-5К и то за гол трацер дето ще иска най-вероятно гуми, генерация, обслужване и т.н. А на този етап такива пари не ми се дават. Другото което е, няма никаква гаранция, че жената ще се навие да "пътешестваме" редовно, че да се налага наистина да взема удобна за 2-ма машина. А за 1-2 пъти годишно все ще и издържи гъзето и на моя с модификации.
Тааааа, ще си правя бедняшки Tracer от моя мотор
И сега нареждам частите, дето ще ми трябват, ама бая мисля да се развихря. Живот и здраве ако/като постигна нещо, ще пускам снимки. За сега листа ми е
- стойка за куфар с куфар (някакъв малък, основно за облегалка на пасажер евентуално); дисаги си имам
- висока "туристическа" слюда
- допълнителни светлини за вилката
- допълнителни гел/пяна подложки за седалката
Още бая имам в списъка, ама те са по-скоро разни тъпотии дето на мен са ми в главата. Отделно трябва да взимам гуми, генерация...
Тааааа, ще си правя бедняшки Tracer от моя мотор

- стойка за куфар с куфар (някакъв малък, основно за облегалка на пасажер евентуално); дисаги си имам
- висока "туристическа" слюда
- допълнителни светлини за вилката
- допълнителни гел/пяна подложки за седалката
Още бая имам в списъка, ама те са по-скоро разни тъпотии дето на мен са ми в главата. Отделно трябва да взимам гуми, генерация...
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
В това време стоя на топло в колата.днес беше 3 градуса
По принцип и мотора не бих карал много, но сега пък е идеалното време за разработка на двигател, та се напъвам когато е сухо и има малко слънце.
Иначе имам да довършвам разни дреболии, сълзи ми бензинец от карбуратора и трябва да го сваля да пилна леко чашката, да уплътни, трябва да вържа оборотомера, да налепя лепенките, да подменя няколко пробки, да проверя един луфт в предницата от къде е и се надявам да въртя масура основно

По принцип и мотора не бих карал много, но сега пък е идеалното време за разработка на двигател, та се напъвам когато е сухо и има малко слънце.
Иначе имам да довършвам разни дреболии, сълзи ми бензинец от карбуратора и трябва да го сваля да пилна леко чашката, да уплътни, трябва да вържа оборотомера, да налепя лепенките, да подменя няколко пробки, да проверя един луфт в предницата от къде е и се надявам да въртя масура основно

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Дето има една приказка - всеки луд с номера си. Тука всеки луд - с проекта си 

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Три мотора имам, но в тоя студ съм изгубил всякакво желание, не съм ги поглеждал от месеци 
На цбра трябва да сменя маслото и да заредя акумулатора, хорнета трябва да го измия че в гаража му влиза вятър и го праши, а електричката хем е цялата в кал, хем и тя е за масло на редуктора...

На цбра трябва да сменя маслото и да заредя акумулатора, хорнета трябва да го измия че в гаража му влиза вятър и го праши, а електричката хем е цялата в кал, хем и тя е за масло на редуктора...