Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
Re: Мотористите във форума!
Нямам идея дали има.
Но няма проследимост.
Например оказа се че маслото ми е чисто т.е или продавача от които го купих или предишния собственик в Италия го е сменил,но не минало през ямаха за да бъде отбелязано.
Та така.
Най-вероятно това ще е последната му смяна там и за мен така или иначе.
После вкъщи.
Още съм в дилема дали да мине през снайпера за ремап преди да е изтекла гаранцията,заради новият ауспух,интейк и филтър…ама ще го измисля.
Но няма проследимост.
Например оказа се че маслото ми е чисто т.е или продавача от които го купих или предишния собственик в Италия го е сменил,но не минало през ямаха за да бъде отбелязано.
Та така.
Най-вероятно това ще е последната му смяна там и за мен така или иначе.
После вкъщи.
Още съм в дилема дали да мине през снайпера за ремап преди да е изтекла гаранцията,заради новият ауспух,интейк и филтър…ама ще го измисля.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Тоя двигател има торк на убиване, недей така, освен ако не е с няква скопена електроника спрямо МТ-то. За Ремап съм с 2 ръце - аз нали ремапнах 7-цата малко преди да я продам и доооста приятен стана мотора. За 9-ката още не съм се решил, тя и сега си ме понасира на Mode 1/2 след 7000 оборота, ако я ремапна ще е буквално пари на вятъра за мен. Най-много да ида да ми смъкне перката на 95 градуса (което е хубаво и ти да го направиш между другото, и твойта е на 105 градуса).
Иначе съм ги е*ал в Ямаха аз, моя и той хипотетично е в гаранция до май месец тази година, ма вече му смених 2 пъти маслото аз в гаража. Ич не ми се занимава с техните глупости от към цени/време. Ела го остави днес, утре го вземи, то аз пред гаража го сменям преди да ми изстине кафето те 2 дена ще го мъчат.
Искам генерация аз, ма не ми се дават 1300 лева. И за гуми съм. Не знам, имам да водя 1-2 битки със себе си преди активния сезон. Нещо в момента нямам мотивация да карам, сутрин все още има скреж по колите а задната ми гума вече е гладка, та си трая.
Дайте някой наш човек за гуми, Pirelli Angel ST/GT ще вземам пак, на 7-цата ми харесаха бая преди да я продам.
Иначе съм ги е*ал в Ямаха аз, моя и той хипотетично е в гаранция до май месец тази година, ма вече му смених 2 пъти маслото аз в гаража. Ич не ми се занимава с техните глупости от към цени/време. Ела го остави днес, утре го вземи, то аз пред гаража го сменям преди да ми изстине кафето те 2 дена ще го мъчат.
Искам генерация аз, ма не ми се дават 1300 лева. И за гуми съм. Не знам, имам да водя 1-2 битки със себе си преди активния сезон. Нещо в момента нямам мотивация да карам, сутрин все още има скреж по колите а задната ми гума вече е гладка, та си трая.
Дайте някой наш човек за гуми, Pirelli Angel ST/GT ще вземам пак, на 7-цата ми харесаха бая преди да я продам.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Ще се разберем ще му го пратя да го омагьосва и заради тая тъпотия с градусите.
И заради направеното от мен де.
Покарах го одеве от сервиза до нас...то пък почна да вали,че малко е и калта по София...абе..добре е.
И по-добре ще става.
Аз съм на финалната права...малко лепенки,малко чанти да му кача и ролбара и приключвам за тази година.
От тук на сетне каране.
И заради направеното от мен де.
Покарах го одеве от сервиза до нас...то пък почна да вали,че малко е и калта по София...абе..добре е.
И по-добре ще става.
Аз съм на финалната права...малко лепенки,малко чанти да му кача и ролбара и приключвам за тази година.
От тук на сетне каране.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Аз само минавам като някоя бабичка която си пее едно и също да ви кажа момчета обличайте се винаги!
Днес докат пътувахме с жената на околовръстното видяхме как един колега с мотор пада, спряхме да му помогнем, прибрах мотора при мен а той замина с линейката, единствените места където има щети са по краката - защото имаше цяла екипировка без панталон!
Днес докат пътувахме с жената на околовръстното видяхме как един колега с мотор пада, спряхме да му помогнем, прибрах мотора при мен а той замина с линейката, единствените места където има щети са по краката - защото имаше цяла екипировка без панталон!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Подобни снимки не са много-много за тази тема... Иначе си прав до последната буква! Времето е хубаво, но асфалта е студен! Мислете!!! Няма резервни части за нас!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Баш за тука са си според мене, нека всеки да си се насира периодично, та да мисли с кухата си кратуна отвреме-навреме.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Мотористите във форума!
Няма да ползвам тапаталк вече.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
drifty написа:Каква беше ситуацията, Ивански?
Накратко - глупак. 100+км час ( по негови думи ~130), на задна гума и ... и така ....
Спря един хирург от пирогов точно след като аз стигнах до него и му каза "пред блоницата има параклис, купуваш всички свещи и ги палиш, не знам как си жив"
Но е по-доре де, каза че до 2-3 дни се надява да може да ходи и ще дойде за мотора.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Не глупак - идиот.
Е къде го събра тоя мотор та го взе. Да не си бил с бус.
Хм,хм...
Естественият подбор не е спрял да работи.
После защо на мотористите им се е лепнало прозвището донори.
Пътя е отвратителен навсякъде.
Как им идва на акъл да ги правят тези работи сега...
Аз онзи ден си се пързалях към 8 сутринта с баничарката на спиране и тракшъни на тръгване та като я смених с мотора...беше тегаво положението все още към 10 часа.
После защо на мотористите им се е лепнало прозвището донори.
Пътя е отвратителен навсякъде.
Как им идва на акъл да ги правят тези работи сега...
Аз онзи ден си се пързалях към 8 сутринта с баничарката на спиране и тракшъни на тръгване та като я смених с мотора...беше тегаво положението все още към 10 часа.

- NiksGS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е83 05, К25 06

Ultimate Riding Machine
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Моджо написа:Не глупак - идиот.
Не викнах пътна помощ, той не беше в състояние да ходи сам, нямаше на кого да звънне... хора сме..
Доста хора спряха да попитат трябва ли нещо , адмирации

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Я подшушнете, към кого можеше да се обърна за поръчка на Dominator генерация с отстъпка (помня, че някой беше писал тук за групови поръчки и т.н.).
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Вчера ми стана кеф голям.
За пръв път карах мотора в топло време и си беше доста приятно, предните пъти все е било 3-4-5 градуса и яко студ.
Разминах се с два други мотора и за пръв път получих моторжийския поздрав!
А докато си почивах в едно село един шофьор на камион отби от пътя да разгледа мотора и да разменим по някоя приказка.
За пръв път карах мотора в топло време и си беше доста приятно, предните пъти все е било 3-4-5 градуса и яко студ.
Разминах се с два други мотора и за пръв път получих моторжийския поздрав!
А докато си почивах в едно село един шофьор на камион отби от пътя да разгледа мотора и да разменим по някоя приказка.