Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

годината на голямата резачка

2021
25
25%
2022
27
27%
2023
12
12%
2024
6
6%
2025
1
1%
2026
1
1%
2026+
28
28%

Общо гласове : 100
старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

Мнение от steeN » 20 Фев 2022, 12:04

Нищо не разбирате, това е "freestanding bathtub". И шкафчето е така. Много е модерно в момента.
Има ли снимка на тоалетната чиния, задължително трябва с вграден сифон като в обществен кенеф и без ръб.
Само голия бетон и етажерката вградена в стената с лампички лиспват :mhihi: И явно не са останали пари за
таван от гипсокартон на две нива със светодиодчета :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 20 Фев 2022, 12:46

steeN написа:Нищо не разбирате, това е "freestanding bathtub".

Да ти призная, това нещо точно в тази баня е най-грозното, което съм виждал. Щото има много приятни freestanding bathtub, ама не са за такива банички. А тая вана с тия измислени крачета направо ми идва в повече :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна zAcK на 20 Фев 2022, 12:49, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 20 Фев 2022, 12:48

Офф, бях забравил, че всички тука живеят в чисто нови 1500 квадрата жилища с ултра луксозните кухни за 300 000 евро и бани за по 150 000 евро :mhihi:
Като апартамент си е напълно ОК. Цената е :kuku: Гледката от прозорците е все едно циганско гето :mhihi: Асансьора не ми се мисли колко "безопасен" ще е.

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 20 Фев 2022, 12:51

madafaka_donkele написа:Офф, бях забравил, че всички тука живеят в чисто нови 1500 квадрата жилища с ултра луксозните кухни за 300 000 евро и бани за по 150 000 евро :mhihi:
Като апартамент си е напълно ОК. Цената е :kuku: Гледката от прозорците е все едно циганско гето :mhihi: Асансьора не ми се мисли колко "безопасен" ще е.

Ти не разбра ли защо го пишем :dunno: Това е обявено като луксозен апаратемент :dunno: Ако за теб това е лукс, явно някой греши в преценката си :!:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 20 Фев 2022, 12:59

Ситуацията излиза извън контрол. ДВУСТАЕН Люлин 8 :ok: 170 000 евро :ok:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5 ... f1=1&fe7=1

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Фев 2022, 13:12

zAcK написа:...

Изложение: изток/ север /запад

градина с гледка към Витоша

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 20 Фев 2022, 13:27

Bogat-Beden написа:Днес бях къде Карпузица, кварталът е странен :mhihi:
Има слънце, има блокОве, всичко си има

Гледахме там два апартамента в един комплекс, ама нещо мен не ми хареса квартала. Плюсовете са че е сравнително спокоен и въздуха е хубав, ама е зле от към инфраструктура

blacksapphire написа:Ситуацията излиза извън контрол. ДВУСТАЕН Люлин 8 :ok: 170 000 евро :ok:

Тва ми прилича на бардак, може би в цената е включен и персонала :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 20 Фев 2022, 13:34

Jorixa написа:

Гледахме там два апартамента в един комплекс, ама нещо мен не ми хареса квартала. Плюсовете са че е сравнително спокоен и въздуха е хубав, ама е зле от към инфраструктура

Въздухът отвъд околомръсното е невероятен. 80% са на кюмбе, сутрин може да чуеш и всякакви домашни животни. Като бонус има гробище на главния им път, с всички екстри по погребалните процесии за наслада на живущите наоколо няколко пъти седмично. Никакъв транспорт и магазини. :mrgreen: :ok: Чудесен квартал за хора, които никога не са минавали Црна маца и това ще им е първото обиталище в Софето. Топ локация. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorixa » 20 Фев 2022, 13:46

blacksapphire написа:
Jorixa написа:

Въздухът отвъд околомръсното е невероятен. 80% са на кюмбе, сутрин може да чуеш и всякакви домашни животни.

Тва беше нагоре към Горна Баня и въздуха си беше хубав. Те че са на кюмбе, на кюмбе са, ама лайната от кюмбето слизат надолу, към Павлово.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 20 Фев 2022, 14:22

Ако си от Перник в Карпузица ти е екстра :ok:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 20 Фев 2022, 14:36

Jorixa написа:Тва ми прилича на бардак

Тоя кич няма кво друго да е :mhihi:

А на карпузица не знам кое му харесвате. Имам приятели там и единия ми БМВ майстор е в района та чат-пат минавам през/покрай квартала. И преди 6-7г. си беше гето и сега си е гето, не мисля, че след още 5-6 ще е нещо по-различно. Нацвъкали са много нови блокчета, ама тва е. Преди поне се паркираше безпроблемно. Като ходих преди седмица фул на макс навсякъде :mhihi: Отделно паветата и баирите.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 20 Фев 2022, 16:37

blacksapphire написа:Ситуацията излиза извън контрол. ДВУСТАЕН Люлин 8 :ok: 170 000 евро :ok:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5 ... f1=1&fe7=1

Изображение
Изображение

Купувам ама само ако влиза в цената "инвентара" от масата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorixa » 20 Фев 2022, 16:47

madafaka_donkele написа:
Jorixa написа:Тва ми прилича на бардак

Тоя кич няма кво друго да е :mhihi:

А на карпузица не знам кое му харесвате

Е то всички май кзахме че не ни харесва

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 20 Фев 2022, 17:27

Някой спомня ли си по-ясно, какво беше положението в София 2007-2008г. и да направи сравнение със сега? Аз тогава още бях младо ИТ и ми е леко замъглено, но сегашната обстановка ми напомня за този период. Имотите бяха излетяли в небесата, горивата бяха над 2.50, имаше и доста инфлация, задръствания и мръсотия по улиците от строителна техника.
Единственото различно, че лихвите бяха високи, но пък кредити се раздаваха на всеки, който диша.
I love the sound of V8 in the morning...

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 20 Фев 2022, 17:31

msi200 написа:Някой спомня ли си по-ясно, какво беше положението в София 2007-2008г. и да направи сравнение със сега? Аз тогава още бях младо ИТ и ми е леко замъглено, но сегашната обстановка ми напомня за този период. Имотите бяха излетяли в небесата, горивата бяха над 2.50, имаше и доста инфлация, задръствания и мръсотия по улиците от строителна техника.
Единственото различно, че лихвите бяха високи, но пък кредити се раздаваха на всеки, който диша.

България беше с 1 000 000+ повече население :mhihi:

Имотите в Космоса и всеки инвеститор във вадите и ливадите с Ролс :ok: Така ги виждам аз нещата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата