Мъжете - застрашен вид

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: Мъжете - застрашен вид

Мнение от drifty » 09 Яну 2024, 17:08

Моджо написа:Дрифти. В 1 джоб на дънките портфейл , в който са личните ми документи, визитки, разни карти..пари нема. На колата кви документи носите и защо идея нямам. В другия джоб калъф за очила, ключове 1 връзка и за колата. И телефон в 1 заден джоб ако не ми е в ръката. Остава ми 1 свободен за монети примерно . Това е само дънките. Събирам при нужда още един каъф за очила ако ги нося и двата. Какво толкова още носиш та чанта чак. А ключовете от офиса си ми стоят в колата...тех па що да ги носа с мен. Аз ги събрах твоите всички неща в 1 дънки даже остана още място :lol: :lol:

Вероятно си по-едър. Не знам. Аз в част от панталоните си ако сложа телефон ми ограничава движенията. Портфейла ако сложа, може да го видиш от самолет без бинокъл в кой джоб е. Ключовете за офиса и аз ги държа в колата, но като забравя и ги взема с мен, по-лесно ги оставям в диагоналката и не ги мисля къде са. Иначе може би просто мразя да са ми заети ръцете и да мъкна неща из джобовете на панталоните/дънките/анцузите. Ся, естествено като съм с панталон и риза и не ми е нужна връхна дреха, не мъкна диагоналката, взимам минималното с мен - моите документи, ключове за колата и телефон и нищо друго. Като има връхна дреха всичко е топ.

Документи на колата се случва понякога да искат я талон, я нещо друго, по-добре да са с мен.

Аз си уважавам диагоналката, супер удобна е. Жалко, че не е моден аксесоар, макар че моята е кожена :D.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 09 Яну 2024, 17:16

Ама кой ги иска тия документи на колата ? Както си вървиш пеша по улицата и ти викат - дай документи за колата ?
Документите за колата си стоят в колата. То па едни документи нема що. 1 малък талон и други нема. Не ми казвай, че мъкнеш и полицата ГО и от прегледа ако има нещо със себе си.
И кат се види портфейла в кой джоб е та какво ? Да разбирам, че те е страх да не ти го откраднат ли ?
Малки са ти джобовете според мен:)))
Интересно ми е просто, не се заяждам. Излиза, че аз нося или мога да нося повече неща само в джобовете на дънките отколко в чанта. Щото два калъфа за очила + портмоне спокойно се носят в 2 джоба и има още място за 1 кутия цигари и запалка...тях ги забравих.
Не съм едър ни най-малко.
EDIT. Понеже верно ми стана любопитно извадих портофела. Имам 9 пластики /тип дебитна карта/ лична карта, книжка и син талон , некви забравени 5 лв хартиени и 2 железни левчета. Това е. Празна е пунджата :))
Видех, че и гугело не знае какво е пунджа. Портофейл, портмоне. Това е.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 09 Яну 2024, 17:43

О, малки са ми джобовете да.
Не ме е страх да ми го откраднат, не ми харесва как изглежда. Обемист е.

В интерес на истината, ми се е случвало да искат да ми преравят колата докато съм пеша на улицата.. Ама тва едва ли се е случвало на много хора.

Иначе предпочитам да си ги нося с мен. Мога спокойно докато върша нещо из квартала и се присетя нещо да скоча в колата и да отида някъде. А не ги държа в колата заради каското - на една позната и свиха колата преди години и документите на колата бяха в нея и пи студена вода.
Не помня моя застраховател какво ми каза за мойта застраховка, може да е същата ситуация. Макар че се случва да ги оставям вътре понякога, ма ба ли го, като съм по къси гащи и тениска си мъкна чантата с всичко вътре и не нося нищо в джобовете. Като не нося чантата, мъкна каквото ми е нужно според случая.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 09 Яну 2024, 18:34

Някои неща могат да се съберат по джобове, ако има връхна дреха. Лятото къде? И как да седна в колата, ако по джобовете имам телефон (особено от големите, макар моя не е такъв) и други неща... Повечето хора си носят документите на колата в тях, когато я ползват, както и не ги държат в колата през останалото време. Т.е. понякога се събира малко 'материал' за носене, но 'диагоналката' е идиотска!

Това с пижамите винаги ми е било интересно в щатите! Странна работа...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мъжете - застрашен вид

Мнение от bum_bum » 09 Яну 2024, 18:38

Баси. Ще се депресирам от тая тема.

Работата ми е такава, че не пасва да ходя с костюм или панталон поне и обувки. Освен това карам и коли, които не предполагат да слизам от тях с костюм (в смисъл дърти ама не достатъчно).

Заведения посещавам сравнително рядко и за да не ме запомнят и кучетата с едно и също облекло ще трябва да имам няколко премени, които ще ги нося по 3-4 пъти годишно максимум.

Освен това съм роб на марките. Ако нося костюм ще е да речем Бос или нещо подобно. А колко жалкарско е да си облечен като бял човек и да газиш в мизерията?

Затова като идем някъде съм и в положението- жената се барнала както трябва, а аз до нея като пълен цървул.

В Щатите май винаги са били гащници.

Еталона за облекло от тези, които съм виждал са ми италианците и някои гърци от тия по-културните, живеещи в Атина например.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Яну 2024, 18:46

bum_bum написа:В Щатите май винаги са били гащници.

да, нкога не са обръщали внимание на дрехите ама последните години буквално се носят по пижами... не се шегувам.

аз имам дрехи, но и примерно 2/3 дни в годината последните 10тина години особено след ковида съм с анцунг и пантофи или джапанки... и въобще не ми пука нито ме интересуват другите...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 09 Яну 2024, 19:10

при мен едно нещо не съпътства през всички сезони като излизам навън, раница
е повечето случаи е празна, но я нося
дали ще пазаря нещо на път за вкъщи, дали ще си сложа портфейл и телефон ако извършвам някаква активност, то и доста често съм с колелo, така че още повече работа ми върши

Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мъжете - застрашен вид

Мнение от 3186 » 09 Яну 2024, 19:33

Мисля, че ковида доста засили анцуг културата, не че не беше развита и преди това. Интересно ми е как даже в Истанбул не видях един човек с анцуг, а уж турци, ала бала…

Но облеклото е само една малка последица от липсата на самоуважение, която цари навред у нас.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 09 Яну 2024, 19:37

Не го разбирам това робуване на дрехи. Едно е да си облечен спортно и да не ти пука много много за дрехите, друго е да си мърляв, раздърпан, или да ти виси шкембето под ризата :mhihi: Бас ловя, че и в анцунг изглеждам по добре от 90% от ония 240 в костюмите дето ни представляват пред света.. :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от n.metodiev » 09 Яну 2024, 19:46

Дънки, тениска и маратонки. Анцунг само в нас или на вилата. По-официално само по поводи.

Като става на въпрос за портфейла, в моя има малко кеш, лична карта, книжка + талона към нея, талона на колата и няколко банкови каети (лични + служебни). В джобовете са портфейл, ключа от колата, цигари и телефона, ако не ми е в ръката. Всички друго ключове са в колата (4 отделни връзки)

Изпратено от моят MNA-LX9 с помощта на Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Яну 2024, 19:50

bum_bum написа:Еталона за облекло от тези, които съм виждал са ми италианците

Само макарони са там :yes: 8) Прически, цайси, ризки, без значение възрастта.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 09 Яну 2024, 19:53

Има го това с италианците, топа ми е като слезе един пич от фиатче дето ми е набор и не струва и 250евро за скрап, с костюм за 4-5К евра, с шалчето му, с цайсите, абе барнат от горе до долу. Всеки с лудостите си дето се вика :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 09 Яну 2024, 19:59

Илдиви, че кой си държи телефона в джоба в колата? Тва па за пръв го чувам.
Кат почнете с тия документи 1 талонче е бре, да не е том на енциклопедия. Мойто си седи в колата, но да речем и да го носиш е нюню.
Всичко събирам в джобовете на дънките. Лятото. Зимата имам и яке та още по-лесно. 7 инча почти екран (моя тел) спокойно си се носи в джоб на дънки. В който и да е от тях.
Хубаво де, няма значение. Имам една ръчна чантичка на каишка, може и на колан да се сложи. Седи си с етикетите още, вече поне 4-5 години. Заради цайките я взех, ма даже с два комплекта цайки пак събирам всичко у джебо)))
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 09 Яну 2024, 20:07

TNT написа:
bum_bum написа:Еталона за облекло от тези, които съм виждал са ми италианците

Само макарони са там :yes: 8) Прически, цайси, ризки, без значение възрастта.

Предната седмица бях във Венеция - лесно се разпознаваха италианците. Останалите бяха по анцузи, маратонки и шушляци :D.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 09 Яну 2024, 20:08

Моджо написа:Илдиви, че кой си държи телефона в джоба в колата? Тва па за пръв го чувам.
Кат почнете с тия документи 1 талонче е бре, да не е том на енциклопедия. Мойто си седи в колата, но да речем и да го носиш е нюню.
Всичко събирам в джобовете на дънките. Лятото. Зимата имам и яке та още по-лесно. 7 инча почти екран (моя тел) спокойно си се носи в джоб на дънки. В който и да е от тях.
Хубаво де, няма значение. Имам една ръчна чантичка на каишка, може и на колан да се сложи. Седи си с етикетите още, вече поне 4-5 години. Заради цайките я взех, ма даже с два комплекта цайки пак събирам всичко у джебо)))

Телефона ми в предните джобове няма работа, първо че е голям и неудобен, второ и по-съществено не го искам в близост да макарите :mhihi: Обикновено си го нося в ръка, а като ми потрябват 2те ръце за малко го пъхам в заден джоб. Парите колкото ги има в предния джоб, почва да ме дразни, колко много стотинки се събират напоследък, ама за тва и гледам кеш да не плащам. Документи преди носех в едно калъфче, вече супер много съм ги редуцирал и даже не го и нося почти от както дебитните карти са ми на телефона. Като ни вкарат личната карта в чип на ръката съвсем ще ме улеснят. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата