Мъжете - застрашен вид
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Мъжете - застрашен вид
Дънки, ако е по-официално панталон. Пуловер или риза с къс/дълъг ръкав, може и неква тениска евентуално лятото вместо ризата. Маратонки не нося. Обувки. Верно, 1-2 чифта целогодишно, но обувки са, не са патъци. Ханцуг даже в къщи не обличам
) Имам няколко, не е като да няма. Мразя официално, разбирай костюми, ама и мразя ханцузи и подобен тип облекло.
За тва па съм непретенциозен...не държа на марки нито на разнообразие кой знае какво особено за обувки
) Имам 2 чифта. Официални и за всеки ден целогодишно, хахаха. Чорапи не нося, а в къщи и по двора ходя бос или с чехли. Маратонки обувам само като карам колелото или ще ходим някъде из гората.
Якето ми е некво като гумирано..не е баш шушляк. Иначе предпочитам кожени.

За тва па съм непретенциозен...не държа на марки нито на разнообразие кой знае какво особено за обувки

Якето ми е некво като гумирано..не е баш шушляк. Иначе предпочитам кожени.
Хм,хм...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Наистина е трагично положението със стила на обличане, но за сметка на това всеки знае известните/модерните към момента марки и е облечен от главата до петите с тях
.
Западна Европа е в другата крайност - има някакъв стил, но в бизнес сградите всички са облечени буквално в едно и също нещо, само нюансите на цветовете се различават с малко. При костюмите е друго, без значение колко човека са с един и същ костюм - няма да направи впечатление, особено ако костюма е хубав и ушит по мярка. Имам няколко костюма и винаги когато се налага да ги нося изпипват всичко до последния детайл: обувка, риза, колан, вратовръзка, часовник - абсолютно всичко трябва да си подхожда идеално. Изхвърлял съм чисто нова риза защото не седи добре със сако и стърчи повече от необходимото от ръкава
Аз ежедневно съм с дънки. Панталон слагам според задачите и срещите за деня. Според дънки или панталон се обличам и нагоре: на дънки можеш да сложиш почти всичко + маратонки, на панталон трябва да помислиш малко. Маратонки/кецове са опция ако не са прекалено спортни и много различни като цвят.
Пролет/Есен/Зима задължително с обувки, има ли сняг вадя тежкия Timberland. За дъждовно време имам няколко различни боти, които нося според останалото облекло. Взел съм ги една идея по-големи за да мога да слагам и дебел чорап при нужда когато е студено.
Вкъщи съм с анцуг или къси гащи. Ще ми се смеете ама в Пепко намерих някакви спални комплекти: тениска и къси гащи. Е това е най-удобното нещо дето съм обличал някога и лятото съм винаги с тях. Сега зимата предимно спя с тях

Западна Европа е в другата крайност - има някакъв стил, но в бизнес сградите всички са облечени буквално в едно и също нещо, само нюансите на цветовете се различават с малко. При костюмите е друго, без значение колко човека са с един и същ костюм - няма да направи впечатление, особено ако костюма е хубав и ушит по мярка. Имам няколко костюма и винаги когато се налага да ги нося изпипват всичко до последния детайл: обувка, риза, колан, вратовръзка, часовник - абсолютно всичко трябва да си подхожда идеално. Изхвърлял съм чисто нова риза защото не седи добре със сако и стърчи повече от необходимото от ръкава

Аз ежедневно съм с дънки. Панталон слагам според задачите и срещите за деня. Според дънки или панталон се обличам и нагоре: на дънки можеш да сложиш почти всичко + маратонки, на панталон трябва да помислиш малко. Маратонки/кецове са опция ако не са прекалено спортни и много различни като цвят.
Пролет/Есен/Зима задължително с обувки, има ли сняг вадя тежкия Timberland. За дъждовно време имам няколко различни боти, които нося според останалото облекло. Взел съм ги една идея по-големи за да мога да слагам и дебел чорап при нужда когато е студено.
Вкъщи съм с анцуг или къси гащи. Ще ми се смеете ама в Пепко намерих някакви спални комплекти: тениска и къси гащи. Е това е най-удобното нещо дето съм обличал някога и лятото съм винаги с тях. Сега зимата предимно спя с тях

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
99% през студените сезони съм с анцуг - всичките ми са с класическа кройка и тъмни цветове.Маратонки имам ... 5 чифта титуляри, всеки ден ги сменям.За снега имам 2 терекса, вършат си работата перфектно.
Лятото - шорти до под коляно и някаква ризка или тениска.Това е.
Последните години , нещо и дънки не мога да си харесам.Всички ми се струват някакви ... шарени, странни ... обичам по-широки дрехи.На времето имах два броя на DC , стояха много готино , по-свободно , с малко по-ниско дъно ... е сега такъв модел не мога да намеря
Лятото - шорти до под коляно и някаква ризка или тениска.Това е.
Последните години , нещо и дънки не мога да си харесам.Всички ми се струват някакви ... шарени, странни ... обичам по-широки дрехи.На времето имах два броя на DC , стояха много готино , по-свободно , с малко по-ниско дъно ... е сега такъв модел не мога да намеря

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То зависи с какво се занимаваш и за какво ти е. Преди ми се налагаше костюми, ризи, вратовръзки, ама кариерата лека-полека се завъртя на дънки и тениска
Вече не се налага да се обличам по 5мин
От там пък и не инвестирам за по-официален гардероб. В момента имам само 2 ризи, като едната не е много официална - не става за костюм. Анцуга обаче е за вкъщи и за тренировка.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Анцунг само вкъщи, но ако е навън е сухо гледам винаги с маратонки, понеже други обувки рядко са ми удобни за вървене повече от вкъщи до колата
В офиса - дънки и тениска, предимно с обувки последните година-две, преди това с маратонки.
Според мен в офиса има две причини да се облечеш по-неудобно от нужното - искаш да растеш кариерно и целевата ти позиция го очаква/изисква или просто не си уверен в себе си и искаш да го докараш от дрехи. Същото и за екземплярите, които държат да се вижда, че обувките са им 400 кинта, а не 40 - 90% от хората от този тип, които познавам, имат сериозни дефицити в други аспекти.
В личен план - от анцуг с маратонки, през дънки и тениска с обувки, до официален панталон, риза и сако с обувки. Ако е зимно време и поводът изисква нещо повече от анцуг и маратонки - дънки, боти и тениска.
Блузи с дълъг ръкав не нося.
Лично облеклото по-скоро не го броя като част от мъжествеността, а повече въпрос на самооценка и самоуважение. Както ще ме е срам да ходя с неизрязани нокти или мръсни обувки, така няма да ми добави сантиметри да съм изтупан с етикети и скъп водомер.
Според мен в офиса има две причини да се облечеш по-неудобно от нужното - искаш да растеш кариерно и целевата ти позиция го очаква/изисква или просто не си уверен в себе си и искаш да го докараш от дрехи. Същото и за екземплярите, които държат да се вижда, че обувките са им 400 кинта, а не 40 - 90% от хората от този тип, които познавам, имат сериозни дефицити в други аспекти.
В личен план - от анцуг с маратонки, през дънки и тениска с обувки, до официален панталон, риза и сако с обувки. Ако е зимно време и поводът изисква нещо повече от анцуг и маратонки - дънки, боти и тениска.
Блузи с дълъг ръкав не нося.
Лично облеклото по-скоро не го броя като част от мъжествеността, а повече въпрос на самооценка и самоуважение. Както ще ме е срам да ходя с неизрязани нокти или мръсни обувки, така няма да ми добави сантиметри да съм изтупан с етикети и скъп водомер.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
От 20 години всеки ден ходя на работа с костюм и вратовръзка и събота и неделя си давам малко почивка, ходейки малко неглиже. Като цяло на повечето мъже в БГ вкусът им на обличане е тотал щета. Анцунг, маратонки и диагоналка 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И новата мода - голи глезени. Ама с тея голи глезени може да им изстинат пОтките

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Това с глезените не знам от къде дойде при мъже и жени.
Едно време жените носеха ниска талия, сега дънките им стигат до циците. Айде ако е студено не съм за гол кръст, но може и по начин различен от носене на дънки тип скафандър да се топлиш. То гащеризонът стои по-добре от това.
А иначе аз...се обличам удобно.
Няма да споделям подробно, че ще ме сложите към тотал щета
ама никога не съм бил на мнение, че облеклото ми трябва да се харесва на някой си, СЛЕД КАТО на мен просто не ми пука. Като гледам съм най-близо до колегата Бинев, но само добавям джапанки задължително.
Колегата ТНТ вика според работата, ама пак не е така защото имам колеги, които работят с панталони, ризи, обувки...
Но да кажем, че ако работех друго, което изисква облекло, щях да се съобразя.
Диагоналки не знам как се слагат даже, това е странно и неразбираемо за мен, освен ако работата ти не го изисква.
Обичам да се чувствам свободен, умствено и физическо, дори дънки трудно трая, вкъщи бос, макс чехли на моменти.

А иначе аз...се обличам удобно.

Колегата ТНТ вика според работата, ама пак не е така защото имам колеги, които работят с панталони, ризи, обувки...
Но да кажем, че ако работех друго, което изисква облекло, щях да се съобразя.
Диагоналки не знам как се слагат даже, това е странно и неразбираемо за мен, освен ако работата ти не го изисква.
Обичам да се чувствам свободен, умствено и физическо, дори дънки трудно трая, вкъщи бос, макс чехли на моменти.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Аз ако не съм с палтото или зимното яке, или евентуално някъде официално със сако, си нося диагоналката, няма физически как да събера документи лични, на колата, порфейл, ключове за нас, колата и офиса, телефон по джобовете. Особено ако лятото съм по къс ръкав. Може би трябва да си взема някакво леко яке за топлите сезони, такова нямам.
Иначе и аз си ходя до магазина с анцуг и в офиса също редовно съм с анцуг, едно, че по здравословни причини ми е трудно да нося панталони, второ, не върви да играя тенис с панталон. Но напоследък успявам да си намеря що годе удобни панталони на сносни цени, та по-често нося.
Иначе няма нужда обувките да са 400лв
Аз си купих официални обувки, естствена кожа, за 60лв и има още 10 модела от тоя производител на цени до 80лв - не е кой знае каква инвестиция. Баси, не може на сватба да си по маратонки..
Иначе и аз си ходя до магазина с анцуг и в офиса също редовно съм с анцуг, едно, че по здравословни причини ми е трудно да нося панталони, второ, не върви да играя тенис с панталон. Но напоследък успявам да си намеря що годе удобни панталони на сносни цени, та по-често нося.
Иначе няма нужда обувките да са 400лв

в америка е още по- зле... особено напоследък- никой не е*ава как се носи по улиците... може би в големите градове по центровете и за работа да се обличат, но тука в събърбията като отидеш до супера или до мола (дето е доста лъскав) примерно всички са с некви провиснали анцузи, маратонки, джапанки (през зимата)... много са по пижами... пълно отсвирване... тия хора освена ако не е абсолютно належащо (абитюренти примерно) посмъртно не гледат как се обличат и не им прави впечатление.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Дрифти. В 1 джоб на дънките портфейл , в който са личните ми документи, визитки, разни карти..пари нема. На колата кви документи носите и защо идея нямам. В другия джоб калъф за очила, ключове 1 връзка и за колата. И телефон в 1 заден джоб ако не ми е в ръката. Остава ми 1 свободен за монети примерно . Това е само дънките. Събирам при нужда още един каъф за очила ако ги нося и двата. Какво толкова още носиш та чанта чак. А ключовете от офиса си ми стоят в колата...тех па що да ги носа с мен. Аз ги събрах твоите всички неща в 1 дънки даже остана още място

Хм,хм...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Не ползвам 

- TNT
- младши ентусиаст
-