Море 2026г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: вара, каравара...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Море 2026г.?!...
Къмпинг АйлякЪ.
На юг в гръц /луца-врахос/си е същото като лани като цени или ако са нагоре са малко нагоре. Та на всичко отгоре и няма хора. Колегата се върна вчера и го разпитах. Даже го има феномена яденето да ти е 2 евро по скъпо , а спането с 10 по евтино.
На юг в гръц /луца-врахос/си е същото като лани като цени или ако са нагоре са малко нагоре. Та на всичко отгоре и няма хора. Колегата се върна вчера и го разпитах. Даже го има феномена яденето да ти е 2 евро по скъпо , а спането с 10 по евтино.
Хм,хм...
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
drifty написа:mr_petroff написа:Моджо написа:Тоя с нафтата във водата къмпинг ли?
И с общи тоалетни. Мерси. Едно време ходехме на Нестинарка на бунгала...че съм бил дете и имам прекрасни спомени...ама сега на таклива условия не отивам!
Както и по нашето море си има прекрасни места /ама малко/ така е и в Гръц / ма там са много повече/. То кат че само северна Гърция има и друго нема.
Нафтата е към Росенец, тук водата е като в Гърция, пък и с кемпера хич не ми дреме какви са кенефите, само да е спокойно и на крачка от водата. Преди не знам как е било, сега е доста добре, плажът е само на къмпинга и си е супер.
Къде е това тук, където паркираш кемпер до плажа?
https://maps.app.goo.gl/y73skQhtDshoXn2n9
Последно тук, но и на много други места и в БГ, и в Гърция. И на къмпинг, и на диво... Има уникални местенца, само вземи кемпер и ще ти покажа
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Това изглежда много близо до вилната зона на Атия... Имам приятел, който си купи парцел 1дка там и закара една каравана със солар и т.н.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Ако на някой му се задълбава в темата с инвазивните риби в източно Средиземно Море, за които журналята се опитват да създадат ненужна истерия и да отклоняват фокуса от реалните проблеми.
Човекът е един най-популярните риболовци в Гърция и доста обективно говори по темата.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: LCI2
B48B20А
Трябва да се учудваме ли? Като изключим София и няколкото по-големи областни града, навсякъде другаде населението вече е над 50% циганско.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Бързо се случват нещатаAUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
TNT написа:Аз бях за едно бързо в Керамоти. Гърците на Маказа са направили някаква локва, през която трябва да минеш, за дезинфекция. Не ме изкефи, тройката не е толкова висока, ама и не съм чакал много. За 2-3 минути минах. Просто е дълбока и трябва да се минава бавно, това бави. На връщане минах през новия пункт Рудозем - Ксанти. Има няколко километра разбито, ама нищо страшно. На места е тясно, ама то почти не се среща кола. Да се минава от там за море е бавно, ама ако ще се съчетава с минаване през Ксанти, Смолян, Пампорово или нещо наоколо - става.
В Керамоти иначе вече е тотално превзето от българи5 години не бях ходил. Тогава бяха 70-80% българи, вече са 90-95%
На паркинга пред хотела рекорда беше да видя 3 коли, които не са български. Общо взето гръцка реч се чува само от персонал. Порциите са големи, но пресните риби скъпи (50-60евро за кило лаврак). Десертчета не раздават вече със сметката
Чадъри с шезлонги имаше за 1 евро консумация. Интересно ми е дали ще са същите условия от следващия месец. С толкова българи, разбира се, ганьовщината си е на ниво. Ганчо си носи тонколонка на плажа и си надува неговата си музика върху тази от заведението. Като се преместихме под друг чадър, друг Ганчо изкара негова колонка
![]()
Разбира се, всички теми на разговор трябва да се чуват в радиус поне 3 чадъра. Ама за 2-3 нощувки - толко. За по-дългото море - няма да е там. Минават ми мисли и да разделя пътя с 1 нощувка, за да се метна някъде с минимално ганчовци. А на нашето море да се спасяват. Малкия се нагълта с вода първия ден - никакви проблеми. На нашето знаем какво щеше да последва.
Запазих си QR кода от чадъра, още си е 1 евро консумация за чадъра. Т.е. 2 води по 500мл или... каквото и да е друго.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Добре че не навсякъде е така

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...