Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Мотористите във форума!
По принцип, при този раб.обем няма как да наблюдаваш желаните от теб 'реакции'! По-живи са евентуално 636 и Стрейт Трипъл-а (675сс), но и там не е уау-ефекта... Друга е красотата на тези кубатури! Жалко, че вече няма 750-ки! Те са нещо като 600-ка на стероиди, но без 'най-плашещата' част на 1000-ките.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Вземи си МТ
Не се майтапя, MT - Masters of Torque. Една 9-ка или щом толкова искаш 1К - 10-ка ще ти лепне. 10-ката мога да гарантирам, че скача на задна гума и на 150 като я щипнеш 
Аз лично бих взел 9-ка. Тъй де, аз ще, кат имам пари
https://www.youtube.com/watch?v=tb9HWhAIugM
Бахти, звука на CP2-то и на CP3-то си остава феноменално несравним.

Аз лично бих взел 9-ка. Тъй де, аз ще, кат имам пари

https://www.youtube.com/watch?v=tb9HWhAIugM
Бахти, звука на CP2-то и на CP3-то си остава феноменално несравним.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Лоша работа момчета... Вчера паднах с мотора от пешеходна скорост, почти от место може да се каже.. Още вчера направихме снимка. Глезена ми е подут сега... Има нещо спукано/счупено, без да е разместено на по-тънката кост. След малко отиваме при специалистите да преценят дали да шинират или как да обездвижват за известно време. Друго нищо ми няма, но... и това не малко. Сега с едно бастунче куцукам напред-назад
На мотора се счупи връхчето на ск.лост и не може да се кара. На две места е ожулен и 'рогатката' е мръднала съвсем леко, което може да се очаква. Прибрахме го с бус.

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
ildivvy написа:Лоша работа момчета... Вчера паднах с мотора от пешеходна скорост, почти от место може да се каже.. Още вчера направихме снимка. Глезена ми е подут сега... Има нещо спукано/счупено, без да е разместено на по-тънката кост. След малко отиваме при специалистите да преценят дали да шинират или как да обездвижват за известно време. Друго нищо ми няма, но... и това не малко. Сега с едно бастунче куцукам напред-назад![]()
На мотора се счупи връхчето на ск.лост и не може да се кара. На две места е ожулен и 'рогатката' е мръднала съвсем леко, което може да се очаква. Прибрахме го с бус.
Кофти колега, малкия дявол ще кажа аз и бързо възстановяване ти пожелавам. И моите досегашни падания до сега все са били както каза ти с пешеходна скорост. За мотора не се коси, всичко се оправя.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Ботушите и дрехите си свършиха работата, защото мястото беше под наклон и се плъзнах 2-3 метра надоло...

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
ildivvy написа:Лоша работа момчета... Вчера паднах с мотора от пешеходна скорост, почти от место може да се каже.. Още вчера направихме снимка. Глезена ми е подут сега... Има нещо спукано/счупено, без да е разместено на по-тънката кост. След малко отиваме при специалистите да преценят дали да шинират или как да обездвижват за известно време. Друго нищо ми няма, но... и това не малко. Сега с едно бастунче куцукам напред-назад![]()
Знам чувството, същата история като при мен..... радвай се че можеш да ходиш без патерици, аз не можех месец, бързо възстановяване

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Малко от Шипка днес. Задната гума обаче вече тотално замина и трябва да намеря време да ги заменя че е опасно направо.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Бързо оправяне пожелавам.
Аз направих едно прощално кръгче с ВТХ-а и ще го мия и завивам да е чист за огледи.
Новата машина е почти решена,остава само да мина да и направя един тестдрайв.
Пусто време и здраве не ми дават обаче да я свърша и тази работа.
Аз направих едно прощално кръгче с ВТХ-а и ще го мия и завивам да е чист за огледи.
Новата машина е почти решена,остава само да мина да и направя един тестдрайв.
Пусто време и здраве не ми дават обаче да я свърша и тази работа.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
При обработката на клипа програмата има опция да засили цветовете. Ползвай го, става по-добре. Освен това може да намалиш "лашканията" в клипа, като инсталираш стика с камерата леко полегато, а не право нагоре. Мен лично последващата обработка на заснетия материал ме отказа от снимането.
аз нещо тотално загубих любов към карането по улиците. Не знам дали от ежедневните постове за инциденти, често неадекватните шофьори или какво... Вчера реших да свърша малко работа с мотора, като не го бях карал от месец може би... целият се изпотих от екипировката, на 2 пъти се отървах от инцидент благодарение на това че внимавам много. Ако живеех в гръцко или италианско островче, да запаля някое ендуро по къси гащи и тениска и да усетя вятъра... може би щеше да е приятно. За тукашната действителност само Серес ми остана страст и там чувствам истинска емоция. Когато се продаде моторът ще пиша тук ако има интерес към някаква екипировка: много малко носени неща предимно Dainese (имам и дори с етикетите нови).
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за съветите ще опитам да променя положението на стика. Това с телефона го правих докато почивах след разходката. Сега ми е мерак още и човъркам дано не я хвърля и аз в шкафа.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
nero_ написа:аз нещо тотално загубих любов към карането по улиците. Не знам дали от ежедневните постове за инциденти, често неадекватните шофьори или какво... Вчера реших да свърша малко работа с мотора, като не го бях карал от месец може би... целият се изпотих от екипировката, на 2 пъти се отървах от инцидент благодарение на това че внимавам много. Ако живеех в гръцко или италианско островче, да запаля някое ендуро по къси гащи и тениска и да усетя вятъра... може би щеше да е приятно. За тукашната действителност само Серес ми остана страст и там чувствам истинска емоция. Когато се продаде моторът ще пиша тук ако има интерес към някаква екипировка: много малко носени неща предимно Dainese (имам и дори с етикетите нови).
Цяла северна България покрай Дунава е рай за каране на мотори. От градовете единствено в Русе е по-пренаселено и е гадно за каране, навсякъде другаде е безлюдно и се кара безгрижно. И има много хубави гледки. И бонус като ти стане много жега винаги можеш да се охладиш в дунава, има доста добри плажове.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
За инстата, според мен експериментирай малко с положението на закрепване. За мен лично най-хубави кадри стават като се монтира на кормилото веднага след грип-а. Не знам на твоя мотор как е, на моя съм изместил съединителя леко навътре точно колкото да ми се хване скобата. Кадрите са много добри ако целиш снимане с цел влог. За по-така кадри има доста тарикатски местоположения за закрепване, но предполагам за твоята цел няма да са ок.
Определено е топло в момента за в града, та не мога да преценя кое е по-ок - да се пържиш за кратко или да стоиш в колата на хлад за дълго. Тоест аз продължавам да си се пържа и ми е все тая, ама все пак.
Определено е топло в момента за в града, та не мога да преценя кое е по-ок - да се пържиш за кратко или да стоиш в колата на хлад за дълго. Тоест аз продължавам да си се пържа и ми е все тая, ама все пак.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
ildivvy написа:Лоша работа момчета...
Успешно възстановяване,.. че имаше цели, за тур на север.
gromovich написа: Мен лично последващата обработка на заснетия материал ме отказа от снимането.
Явно е вярно, по същата причина го карам безкамерен. Несъмнено, бих искал да си преглеждам грешките, които допускам, простотиите от околните МПС-та, в движение да видя как реагира ремъка, окачването и т.н.[/quote]
dhtj написа:Цяла северна България покрай Дунава е рай за каране на мотори. От градовете единствено в Русе е по-пренаселено и е гадно за каране, навсякъде другаде е безлюдно и се кара безгрижно. И има много хубави гледки. И бонус като ти стане много жега винаги можеш да се охладиш в дунава, има доста добри плажове.
Рай да, ама за GS-и.

Две неща, Русе в момента е най-разбитият град в България, От града до Силистра, е много добре за пътуване, но няма завои и без круиз контрол си е скучно, за класа на ГолдУинг ще е приятно. Тътракан е интересно градче за преминаване, Силистра също и двата имат хубави крайдунавски паркове, като в Силистра е топ.
Последна промяна Le Transporteur на 10 Юни 2024, 15:01, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!