Истина или измислица?
Модератор: Общи модератори
Re: Истина или измислица?
enigma написа:... клоните са прекършени, не рязани.
Това е правено от някой дилетант. Всеки препър носи Щилка в раницата си

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:enigma написа:... клоните са прекършени, не рязани.
За пръв път чувам… това сигурно е канадска мода, там при вас като излезеш не знаеш кога ще падне някое дърво да те затапи
ПП - а пък американските парашутистки висят на дървото докато дойде някой да ги спаси
https://www.youtube.com/shorts/nxRblkdHbxg
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Защо не им давате ампула с новичок , да сложат край на мъките ако увиснат като прани гащи на дръвото . Такава щета какво да и спасяват...ПП - а пък американските парашутистки висят на дървото докато дойде някой да ги спаси

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
enigma написа:BMW_POWER написа:enigma написа:... клоните са прекършени, не рязани.
За пръв път чувам…
Ма на тебе всичко ти е "за първи път"
Как според тебе ескимосите си прават иглутата, знаеш ли? От най-древни времена си има една и съща технология. Вади машината, реже леда на блокчета и сглобява
Тебе, ако те е гонила крава, тях ги гонят бели мечки.Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.