Тол камери, свинетки и глоби
Модератор: Общи модератори
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Re: Тол камери, свинетки и глоби
Миналата година лятото, на служебен бус му е изтекла винетката. Съответно тръгва на път, но докато от офиса му платят винетката, вече е сниман. Става някакво разминаване от около 30 минути. Две седмици по-късно пак пътуваме. Спира ни кола на тола без камери, но след рамка, чичето пазеше като вратар, защото първоначално мислехме да го обиколим, както и да е и се почна. Имате глоба, няма значение активната винетка, ако не я платите акт. Колегата се напрегна, защото трябваше да я плати със своя карта. Та тогава този от тола, каза ако не спрете, обаждат се в полицията, глобата е приравнена вече все едно е бягство от полицята.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Тол камери, свинетки и глоби
Доколкото знам обаче няма случай на глобен след бягство от тола АКО не го спре полиция след това. Иначе тя от ден първи си е преравнена, но винаги звънят на 112 да казват какво е станало и ако има наблизо патрул да те спре. После вече ни камила, ни камилар. Разговарял съм и с катаджиите какво става като не им спреш на тия, казвали са ми, че им звънят, ама им било писано в един момент да се занимават с тях и я звъннат първо на 112, я не звъннат, второ я се намери бързо патрул, я не и в масовия случай нищо не се случва.
Но да, по закон се води неспиране на стоп палка.
Но да, по закон се води неспиране на стоп палка.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.