Зимни гуми сезон 2023-2024г.
Модератор: Общи модератори
Re: Зимни гуми сезон 2018-2019
bai_ILIA написа:на задно си пред тия с 4 по 4 ли? Айде малко по-сериозно бе
Ми трябва да ти кажа, че гледах 5-10 минути Q7цата от дясно как се спуска надолу. Вкара си едната гума в канавката, понеже както пипнеше спирачката така тръгваше колата накъдето си поиска. Имаше и едно х5, отново с широки гуми, което не можа да мине завоя, който аз си минах със задното без никакви проблеми. Това както се движеше напред, по едно време с въртящи се напред гуми си тръгна назад. Не можа и да обърне 10 минути. Още няколко джипа и те бяха като легени, както им дадеш газ, така си се връщат назад, натискат спирачка и продължават да се пързалят. Един GL се удари в едно е46 пред мен точно по този начин.
А иначе горе недай си боже да се затлачиш и да се наложи бутане, има 1000 ентусиасти на разположение

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Когато за първи път се качих на Витоша..преди 10 години с моето старо Е28 бях с гуми Клебер.Качвахме се по няколко коли,и никога не е имало такава навалица..тогава с мойте колеги от Шарк сектора се събирахме и отивахме да се видим и малко да покараме....беше хубаво,и никога не сме имали проблем с качването колкото и пъти да сме се качвали.А сега чувам Q7 се качвали 

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Друго си е с нови гуми. Снощи с авера ходихме да покараме. Аз нямах никакви проблеми никъде, потеглях си нагоре в снега без ядове, но авера имаше сериозни затруднения, даже на едно изкачване умря и спря. 39ката е с отворен диф, а на авера 320д-то конБе е със шпер, ама със турбо износени гуми и единствено и само шпера го движеше. За сега на сняг съм много доволен от Нокиан Д4-ките, на киша не са толкова добри и се пързаля малко, но на сняг теглят стабилно и предницата държи много.
А от карането зад него
А от карането зад него

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Пинтев написа:А сега чувам Q7 се качвали
Приятелка ми е разправяла как някакъв я качвал към Копитото с Бентли

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Don_Diego написа:Пинтев написа:А сега чувам Q7 се качвали
Приятелка ми е разправяла как някакъв я качвал към Копитото с Бентли
Това е бъдещето мъжете "Кулагин" жените "Златки" и колите като тях педерастки
П.С Извинявам се за отклоняването на темата...няма повече

- The_Bear
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с три педала.
- Детайли за колата: E61 530d (218) 2004
vicho написа:там е много яко... а пътя за Леденика, като е нов има ли дрифтаджии по него??! фулл?!?
Снощи беше много хубаво към Леденика, по-скоро към Пършевица, че аз натам ходих. Още валеше, машините чистеха и заглаждаха... а ние им се пречкахме. Слязох до Вратцата, и пак, второ качване до Пършевица. Беше пълно щастие. Веерце. Преди малко пак оттам се върнах, но го е поледило доста и не е като вчера. Имаше пак авария с една кола по-сериозна. Като цяло има 20-30 мераклии.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Аз на бедбоя почти му вярвам. Най-екстремното ми качване до Копитото беше може би 2013 навръх Нова Година с е36-цата. Кучи студ, над -20 със сняг и лед доволно. Акъла също все още не ми беше дошъл и си пердашех юнашката и със сигурност изрязях поне няколко 4x4 в подстъпа за кулата. Горе на обръщалката половината по корем, а аз паркирах в пряспа, че нямаше къде.
Посрещнахме на лифта, понанамръзнахме как си трябва, а после излезнах само с 2-3 маневри. Иначе слизахме да бутаме поне 10-тина коли повечето бмв-та, ама бедстващи имаше и аудита и какво ли не. От тоя алтруизъм за бутане се прибрахме с настинки. Гуми - чисто нови корморан сноу про
и 2 девойки по 45-50кг на задната седалка за баластра. Сега, ако тръгна да я правя тая простотия (щото наистина беше зверски студ и даже вуците се беха покрили) въпреки премиум гумите вероятно ще се окопая като идиот, че стила ми на каране вече е 80 годишен дедак 

Колеги някой пазарувал ли е от въпросния сайт ? Разликите в цените на 1 бройка са доста големи
https://m.autodoc.bg/gumi/dunlop-5452000487063-532353
Ето в Медина същите колко са .. 30лв разлика ???
https://medina-med.com/guma/0-01-28-0-0 ... ter-spt-5/

don_gori написа:Колеги някой пазарувал ли е от въпросния сайт ? Разликите в цените на 1 бройка са доста големи![]()
viewtopic.php?f=4&t=429322
Днес им писах в Online чата в сайта .. все едно си говоря със Siri/Bixby/Cortana
Ето извадка от чата
Общо взето ги питах дали ще ми изпратят гуми с DOT 2018 , при което отговора им беше че гумите са с DOT 2017 и нагоре
При положение че сме края на 2018 .. "нови" гуми на 2 години, не мерси. Въпреки че SportContact™ 6 е от 2018 и тръдно могат да ми пратят някоя гуми 2017. Но съм си харесал Dunlop - Winter Sport 5 и там има вероятност да ми изпратят нещо залежало ..

Герасим Банев
Благодаря , явно ще търся от другаде гуми
щом нямате информация за нещата който предлагате
миро
Благодоря ви много че сте избрали нашия онлайн магазин.
Ако ще имате още някакви въпроси, или нужда от други авточасти пишете ни моля ще се радваме да ви помогнем.
Хубав ден ви пожелавам!
Общо взето ги питах дали ще ми изпратят гуми с DOT 2018 , при което отговора им беше че гумите са с DOT 2017 и нагоре

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Като почнете да се филмирате с тия дотове.. премиум гума на 2г абсолютно нищо и няма

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Superexstatic написа:Като почнете да се филмирате с тия дотове.. премиум гума на 2г абсолютно нищо и няма
то и на 5 години да е, ако е съхранявана правилно... пак нищо й няма

като цяло филма с гумите е голям

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
don_gori написа:Днес им писах в Online чата в сайта .. все едно си говоря със Siri/Bixby/CortanaЕто извадка от чата
Герасим Банев
Благодаря , явно ще търся от другаде гуми
щом нямате информация за нещата който предлагате
миро
Благодоря ви много че сте избрали нашия онлайн магазин.
Ако ще имате още някакви въпроси, или нужда от други авточасти пишете ни моля ще се радваме да ви помогнем.
Хубав ден ви пожелавам!
Общо взето ги питах дали ще ми изпратят гуми с DOT 2018 , при което отговора им беше че гумите са с DOT 2017 и нагореПри положение че сме края на 2018 .. "нови" гуми на 2 години, не мерси. Въпреки че SportContact™ 6 е от 2018 и тръдно могат да ми пратят някоя гуми 2017. Но съм си харесал Dunlop - Winter Sport 5 и там има вероятност да ми изпратят нещо залежало ..
Миро сигурно е чатбот, ма много зле писан
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Superexstatic написа:Като почнете да се филмирате с тия дотове.. премиум гума на 2г абсолютно нищо и няма
Това е така, но поне да се отразява на цената, понеже ти остава експлоатационен живот 4г. вместо да имаш пълните 6

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.